Sanjich i D_Štoperica ja otpočetka uopće nemam simptome. Isto mi nije svejedno. Bila sam u srijedu na pregledu i sve je bilo uredu, srčeko kuca a mene jedva cice malo bole idući pregled mi je tek 15.4.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Drage moje, evo zvali su me - od 4 js, 3 su se uspjele oplodit, ali je do danas samo jedna uspješno opstala (kako oni vele dobro se dijeli), i sutra ujutro idem po svoju bebu 🤞🙏❤️ Žao mi je što ipak nisam uspjela dobit i jednog smrzlića, ali dobro… that's life
Ma jedna ali bome vrijedna❤️! Sretno sutra🥰!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sanjich i D_Štoperica ja otpočetka uopće nemam simptome. Isto mi nije svejedno. Bila sam u srijedu na pregledu i sve je bilo uredu, srčeko kuca a mene jedva cice malo boleidućipregled mi je tek 15.4.
Ajme zašto tako kasno?
Ja sam išla tjedan za tjedan i sad je rekao svaka dva tjedna ako izdrzim toliko (njegove riječi 😅)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sanjich i D_Štoperica ja otpočetka uopće nemam simptome. Isto mi nije svejedno. Bila sam u srijedu na pregledu i sve je bilo uredu, srčeko kuca a mene jedva cice malo boleidućipregled mi je tek 15.4.
Ajme zašto tako kasno?
Ja sam išla tjedan za tjedan i sad je rekao svaka dva tjedna ako izdrzim toliko (njegove riječi 😅)
Me znam išla sam prva dva puta tjedan za tjedan. Jer se na prvom vidjela samo GV i onda je nanidućem pregledu rekao ako bude sve ok svakih mjesec dana pregled i eto bilo je sve ok i sad mi je tek za mjesec dana pregled.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sanjich,🤗i meni je ista stvar, jučer i danas ne osjećam apsolutno ništa i baš sam se zabrinula. Rekoh neću ništa pisati, netko će misliti da sam luda i da umišljam. A na netu svašta piše… Blago tebi što ćeš u ponedjeljak već znati sve, ja moram čekati do četvrtka…
Osim što su mi nestale mučnine, nestao je i proljev kojeg sam imala bar jednom dnevno i već sam se bila navikla na to… Eto neznam što da mislim. Imam još 5 dana čekanja…i baš me strah.
Nadam se najboljem❤️, jer nisam spremna na najgore 😦
Ali zasto cekas, pa nazovi i odi odmah u ponedjeljak!! Pa cim osjetis da je nesto drugacije sexpreporuca da ides. Molim te nazovi i naruci se u ponedjeljak.
Nemaju termina. Nije ovdje kao u hrvatskoj da možeš otići samo tako i reći nije mi dobro. Reći će, imaš termin za 3 dana pa pričekaj. Ako nema krvarenja i ako nema bolova, nisi hitan slučaj. Jedva su me primili kad sam imala ono smeđarenje. Jako su hladni po tom pitanju. Kod njih trudnice rade do zadnjeg tromjesečja i čuvanje trudnoće se dobije samo kada je u pitanju krvarenje i rizične skupine trudnica, što je zaključila da ja nissm. S oproštenjem, serem se na njihov zakon i 'red'. Ne preostaje mi ništa nego čekati taj daleki četvrtak.. 😒😒😒😒
Ako zovem kliniku u kojoj sam bila u mpo, neću dobiti termin do srijede garant, a četvrtak mi je dan iza. Da mi je sve to prestalo prošli tjedan, onda bi zvala. Ovako će ispasti da nema smisla. Dokle god se dobro osjećam nema alarma. Eto tako oni rade. Ne znaju kako je meni u glavi 😪😪
Bit ce ti sve dobro 🥰
Nego zanima me posto si isla u fet isto u Njemackoj tebi je aok platio dio troskova ili... meni su rekli da neplacaju nista oni kad je fet postupak da sve troskove s nosim sama.. al nije to toliko ni bitno ... butno je samo da uspije 😊
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
MTB, Ruska i sve cure koje ste pomogle pisali prve tri stranice ❤️🙏 hvala! Rekla sam muzu da vise pomazete nego itko svim zenama/parovima koji se nadju u situaciji "Sto dalje?" a nemaju kog za pitati❤️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
To ti je opet drugacije.. Neke zene imaju neke ne.. I dok ti je tako ja uocpe ne bi brinula.. Dok dada i ja smo obje imale gadne mucnine pa sad kao odjednom nista..
Dada malo me to tjesi jer smo isti dan trudnoce i ajmo rec isto nam je trenutno.. Valjda je to onda ok.. Nasa beta je bila visoka u startu mozda smo se do sad vec navikli i sve to je splasnulo.. Nadam se.. Vidit cemo bude li menoi sve ok u poendjeljak lakse ces cekat cetvrtak 🙏🍀🤞🤞🤞❤️
Trudnice nase... Sto se tice simptoma, mucnina... To dođe pa ode na par dana pa bude grozno par dana i tako u krug do drugog tromjesjecja kad mogu nestati ili se nastaviti. Meni je tako bilo u obje trudnoce. S tim da sam u prvoj imala mucnine do 9.tt i to ne svaki dan i onda su prestale, a u ovoj tek od 9.tt imam mucnine i jos uvijek me ponekad uhvate. Sise me nisu uopce boljele ni u prvoj ni u ovoj trudnoci, samo su se povecale i potamnile bradavice, ali to tek prema 12.tt. Sad su ogromne i teske, ali sad tek i pocinje stvaranje kolostruma. Tako da. Sve smo individualne, nema mjesta panici. Znam da se brinete i brinut cete stalno. Tako je to kod nas, osobito ako imate jos lose iskustvo iza sebe. Meni su pregledi do 12.tjedna bili cesci. Prva dva tjedan za tjednom pa za dva i za tri tjedna kadje bio kombinirani i anomaly scan. Sad imam svaka 4.tj s tim da mi je rekao da se slobodno javim ako osjetim bilo kakve jace bolove, cudne iscjetke ili ne daj Bože krvarenje i mogu doci i prije. Do kraja necemo biti mirne i nild se ne zna sto moze biti, ali moramo biti pozitivne i ici dan za dan, tjedan za tjedan. Cuvajte se 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ajme zašto tako kasno?
Me znam išla sam prva dva puta tjedan za tjedan. Jer se na prvom vidjela samo GV i onda je nanidućem pregledu rekao ako bude sve ok svakih mjesec dana pregled i eto bilo je sve ok i sad mi je tek za mjesec dana pregled.
Sad tek viidm da imas mjesec po mjesec... Uff to mi je predugo.. Meni je svaka 2 tj do 12tt a onda kao jednom mjesecno.. Oces otic kod svoje gin prije ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji