Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina985
    20. Ožujak 2021. 13:16

Kača 🌺

Andela111

Kača ….. drzim ti fige na najjače….. ovo ce biti dobitni ciklus….

Ma nemam baš nikakvih simptoma, pa sam bas down ☹️ tebi sve naj za dalje 😘

Kača ja isto nemam nikakvih simtoma. Samo sam nervozna od čekanja (kaže muž da imam podguzne mrave😀😁). Popodne mi se spava nakon ručka, ali tako mi je oduvijek bez svih tableta. U prošlom FET-u kad sam ostala trudna nisam imala nikakvih simptoma prvih 9 dana nakon transfera. Inače pred svagu mengu imam bolne i teške grudi, bolove i grčeve u trbuhu i mučnine, a prošli FET ništa od navedenog.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 13:16

BjeliS 💕👣

MTBica au

Kae, nabola si se na nekaj? 

💔💔💔

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 13:18

Aura

BjeliS 💕👣

Aurasad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru

Kako ovo lipo zvučiiiii😍😍😍 daj bože da bude tako! ❤
    Okej, mission abort, mirujem. Hvala tebi i Mtb na tableti za smirenje. ❤❤❤

A hebagati Aura, vi žene paničarke 
    Ajte pomalo  I ti kvalificiraš za Netflix  A mogu ti dati i 52000 izraza/ rečenica za prevesti, garantiram da ti neće biti dosadano  Evo ja u hiper raspoloženju!

oharascarlett14@gmail.com

Nina92

BjeliS 💕👣

Nina92 naruči se za tjedan, ili sva ako će te to smiriti.. Ali razumiješ da izmedju nekako moraš izdurati?
    RibaNetflixHrpa sladoleda

Ja sam 29.3 tako da ja idem svaka 2 tjedna nadam se da cu se uspjeti dogovoriti s doktorom da bude tako do 12 tjedna jer inace bi prolupala ako se nebude slozimo s tim narucit cu se kod svoje soc. ginekologa i bas me briga

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Lita.1234

D_Štoperica 🐼

Lita.1234

D_Štoperica 🐼

Sanjich,🤗i meni je ista stvar, jučer i danas ne osjećam apsolutno ništa i baš sam se zabrinula. Rekoh neću ništa pisati, netko će misliti da sam luda i da umišljam. A na netu svašta piše… Blago tebi što ćeš u ponedjeljak već znati sve, ja moram čekati do četvrtka…
    Osim što su mi nestale mučnine, nestao je i proljev kojeg sam imala bar jednom dnevno i već sam se bila navikla na to… Eto neznam što da mislim. Imam još 5 dana čekanja…i baš me strah.
    Nadam se najboljem❤️, jer nisam spremna na najgore 😦

Ali zasto cekas, pa nazovi i odi odmah u ponedjeljak!! Pa cim osjetis da je nesto drugacije sexpreporuca da ides. Molim te nazovi i naruci se u ponedjeljak.

Nemaju termina. Nije ovdje kao u hrvatskoj da možeš otići samo tako i reći nije mi dobro. Reći će, imaš termin za 3 dana pa pričekaj. Ako nema krvarenja i ako nema bolova, nisi hitan slučaj. Jedva su me primili kad sam imala ono smeđarenje. Jako su hladni po tom pitanju. Kod njih trudnice rade do zadnjeg tromjesečja i čuvanje trudnoće se dobije samo kada je u pitanju krvarenje i rizične skupine trudnica, što je zaključila da ja nissm. S oproštenjem, serem se na njihov zakon i 'red'. Ne preostaje mi ništa nego čekati taj daleki četvrtak.. 😒😒😒😒
    Ako zovem kliniku u kojoj sam bila u mpo, neću dobiti termin do srijede garant, a četvrtak mi je dan iza. Da mi je sve to prestalo prošli tjedan, onda bi zvala. Ovako će ispasti da nema smisla. Dokle god se dobro osjećam nema alarma. Eto tako oni rade. Ne znaju kako je meni u glavi 😪😪

aaa ok, nisam znala da nisi u hrv! Znas sto, moguce je i da si umislila da odjednom nemas nista, jer nama glava radi svasta. Vjerovatno je i sve ok.. jer sa 12 tjednom i nestaju mucnine i sve.. nekome i prije. Koji si ti tt da sada ne listam..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 13:19

Nina92, nema više smisla, nakon nekog vremena beta više ne raste onako lijepo pravilno i ne možeš izračunati kolika bi trebala biti. A rasponi za pojedini tjedan su ogromni. 

💔💔💔

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 13:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica au

Volim ribu. 
    Volim svježu ribu. 
    Idem papati ribu. 
    A nisam se dugo nabola... a volila bi 

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 13:22

Nina92

BjeliS 💕👣

Nina92 naruči se za tjedan, ili sva ako će te to smiriti.. Ali razumiješ da izmedju nekako moraš izdurati?
    RibaNetflixHrpa sladoleda

Ja sam 29.3 tako da ja idem svaka 2 tjedna nadam se da cu se uspjeti dogovoriti s doktorom da bude tako do 12 tjedna jer inace bi prolupala ako se nebude slozimo s tim narucit cu se kod svoje soc. ginekologa i bas me briga

Isusek, pa to je SUTRA.
    Skoro. Ajajajaj, nije ni Giću lako s vama, ljubim ga strpljivog 💕
    Čekajte da ja počnem histerizirat  

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 13:22

BjeliS 💕👣

Aura

BjeliS 💕👣

Aurasad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru

Kako ovo lipo zvučiiiii😍😍😍 daj bože da bude tako! ❤
    Okej, mission abort, mirujem. Hvala tebi i Mtb na tableti za smirenje. ❤❤❤

A hebagati Aura, vi žene paničarke
    Ajte pomaloI ti kvalificiraš za NetflixA mogu ti dati i 52000 izraza/ rečenica za prevesti, garantiram da ti neće biti dosadanoEvo ja u hiper raspoloženju!

Jelda? Mi hladne ko špricer, jebe nam se jesmo li trudne ili ne, a ove tu na temi sve nešto drhte, brinu, ... 
    E da, moje oko je nakon par dana opet postalo dobro, hvala što ste me pitale, bezosjećajnice jedne 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 13:24

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica au

Volim ribu.
    Volim svježu ribu.
    Idem papati ribu.
    A nisam se dugo nabola… a volila bi

Uživaj u ribi. 
    Nabodi se, tko ti smeta 
    A za 52000 riječi - zato postoji Google Translate. Ubaci unutra i samo copy paste i prst u uvo 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.