AuroraB 😘❤️Manemoj hvala cure, mirnija sam u glavi
MTB Mc Drek, kako ti samo padne na pamet 🤣🤣 🔝
Evo stigla veštica, u Pon.krecem sa 💉...
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nymeria odmah možeš[ sve prestti uzimati. Ako heparin uzimaš samo u postupku, radi mutacija.
Nema potrebe da se filaš.
oharascarlett14@gmail.com
MTBica: Danas mi je 5ttMTBan: Fora. Nisam ni ja daleko, ja sam 4tt+5 (ponosno)
MTBica: Ha??? (zbunjeno)
MTBan: Pa toliko je od kad sam opet krenuo u teretanu
AuroraB 😘❤️Manemoj hvala cure, mirnija sam u glavi
MTB Mc Drek, kako ti samo padne na pamet 🤣🤣 🔝
Evo stigla veštica, u Pon.krecem sa 💉…
Juuuuuuuuuuupi! Koliko Gonala imaš u th? 225, 300?
Tanja79, woooohooo, krećemo po te Strelčiće
SbjeliS, niš ne znaš
Riba je sutra.
Danas se kuha juha koju će kasnije beba jesti ostatak tjedna. Uz to, ne znam, neko meso i povrće? Vidjet ćemo.
Sad beba klopa jagode, ne mogu razmišljati toliko daleko
💔💔💔
Nymeria. Sve. Cijela ta terapija je da podupire stanje u maternici za smjestaj bebe. Ako bebe nema.. Nema smisla filati se hormonima. Dakle, onaj tren kada mi je beta bila 0, prestala je cijela terapija, uklj. heparin koji sam uzimala tijekom postupka, radi mutacija. Isto smo se mailali jer je bio vikend, tek su mi bili odg. u sub navečer ili ned. A ja sam tada već i mengu dobila jer sam naon neg.bete odmah orestala sa svime...
Dobar dan cureee ❣ javljanje na 1dpt 🙈
Danas su mi emocije totalno pomijesane, cekam taj pon da vidim kako mi ostali trojac napreduje. Mislim da ako oni uspiju u pon doci do blastice da ima nade i za moja 2 čuda koja su već tu.
Jucer mi je sestra stavila bubu u uho da ako ne uspijem s ovim prvim ivf da pocnem piti omegu 3, q10, macu, vitamin c da nabildam stanice za slijedeci put. A ja zensko ko zensko, vec sam jednom nogom u ljekarni. Je li mi pametno to odmah krenit pit ili da cekam razvoj sadasnje situacije?
Razlog zasto do sad to nisam pila jer sam vjerovala da su moje stanice super, sto ne bi bile, tek mi je 30 🤢 i te ostale zablude, nije meni nista, bit ce to sve super. Al me jucer stvarnost spičila u glavu i treba mi plan B. Sta vi mislite o tome?
Mtb koja razvaljujuća beta!!!! 😍
Sanjich Magnolia Dada bit ce to sve dobro, vjerujem u to!❤
Monkica24 jedan, ali vrijedan! Vjerujem da je to tvoja bebica! ❣
05.12.2022 💗
MTBica na kontinentu je nedjeljom pečenje.
Riba subotom, svježa iz ribarnice. Nemaš pojma, vidi se da nisi iz kontinenta
Dobar tek, bebama, a ti na edukaciju
Aura sad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru
Sortiraj odgovore
Najstariji