Drage moje, evo zvali su me - od 4 js, 3 su se uspjele oplodit, ali je do danas samo jedna uspješno opstala (kako oni vele dobro se dijeli), i sutra ujutro idem po svoju bebu 🤞🙏❤️ Žao mi je što ipak nisam uspjela dobit i jednog smrzlića, ali dobro... that's life
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
MTBica ahahahhaa sad mi je sve jasno! 😉
Manemoj harmonika je u redu. 🍻😁🐥😉💃😋
A vidi ovih lopova 😁😂😂
https://www.facebook.com/watch/?v=1389599947753413
oharascarlett14@gmail.com
Drage moje, evo zvali su me - od 4 js, 3 su se uspjele oplodit, ali je do danas samo jedna uspješno opstala (kako oni vele dobro se dijeli), i sutra ujutro idem po svoju bebu 🤞🙏❤️ Žao mi je što ipak nisam uspjela dobit i jednog smrzlića, ali dobro… that's life
Odlično, jedna ali vrijedna😇 sretno sutra 🤩
Sanjich ponedjeljak je na vratima 😍
Nadam se da ces imati koliko toliko iskoristiv vikend da se odmoris ko prasica! 🐽🐽
Manemoj kada je tvoja slijedeca kontrola?
Mene ste neki dan toliko isprovocirale s McD i krumpiricima da sam otisla na krumpirice i wrap u obliznji burger bar!! Umrla sam skoro koliko sam se natovarila 😁✌🍹 Ostalo mi pol wrapa, bio je ogroman! Eno ga smazala jutros za dorucak! Kakaaav dorucak 😍😍✌
Sta ste bile pricale da se u Vinogradskoj vadi bez narucivanja? Beta? A spolni hormoni? Malo sam zaboravila 😁✌💃🐽
30.3 ili u mojoj glavi kad lagano krenemo nastanjivati Mars.. kako bi MTB rekla.. hladna kao spricer 😂😂😂
Ahahah pa to je za tjedan i pol, Marsovka! Meni su deadlinei za taj dan vec u crvenom! 😂 Ilitiga kasnim 😭✌🐥
To je 10 dana Netflixa, pih!
Dok ne dođe taj dan, ne kasniš
Ja sad rješavam nešto što je deadline bio sredina prosinca, eeee, to je kašnjenje
Nadam se da ne provajdas struju i sl. 😂😂🍻
Di je Ruska jutros? Hm.. Rakijari?
Neg! Kad ju vec ne pijem, skuham nam kavu i nas dvije se bas lijepo podruzimo. 🙂 Ja njoj o svojim problemima i koliko mi fali i kako nam je lijepo bilo kad smo se konstantno druzile, ona meni o svojim problemima i ceznjama i tako nam prolazi dan 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Drage moje, evo zvali su me - od 4 js, 3 su se uspjele oplodit, ali je do danas samo jedna uspješno opstala (kako oni vele dobro se dijeli), i sutra ujutro idem po svoju bebu 🤞🙏❤️ Žao mi je što ipak nisam uspjela dobit i jednog smrzlića, ali dobro… that's life
Juhuuuuu, navijamoooo 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Cure, beta 1.2 i to je to za ovaj ciklus… u 6. Mjesecu opet u novi pokusaj..
Zao mi je 😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ovih dana nisam stigla puno pratiti i pisati pa sam samo tu i tamo zavirila. Vidjela sam da je bilo lijepih vijesti, a i onih koje nisu. Žao mi je zbog svih negativnih beta i testova, a drago zbog pozitivnih i ultrazvuka gdje ste vidjeli svoje bebice.
MTB divna beta 😍😍😍.
Rita jaaako mi je žao! Nemam riječi....😢😢😢
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sanjich,🤗i meni je ista stvar, jučer i danas ne osjećam apsolutno ništa i baš sam se zabrinula. Rekoh neću ništa pisati, netko će misliti da sam luda i da umišljam. A na netu svašta piše… Blago tebi što ćeš u ponedjeljak već znati sve, ja moram čekati do četvrtka…
Osim što su mi nestale mučnine, nestao je i proljev kojeg sam imala bar jednom dnevno i već sam se bila navikla na to… Eto neznam što da mislim. Imam još 5 dana čekanja…i baš me strah.
Nadam se najboljem❤️, jer nisam spremna na najgore 😦
Ali zasto cekas, pa nazovi i odi odmah u ponedjeljak!! Pa cim osjetis da je nesto drugacije sexpreporuca da ides. Molim te nazovi i naruci se u ponedjeljak.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Andela - radila sam kariograme (i mm i ja), štitnjača (antitijela), kks, se, urinokultura, urin, imunoloske pretrage, lac, aptv, antunuklearna antitijela, m jetrene pretrage, zgrušavanja.. to znam napamet, ostalo mogu natipkat dok dođem doma...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sanjich,🤗i meni je ista stvar, jučer i danas ne osjećam apsolutno ništa i baš sam se zabrinula. Rekoh neću ništa pisati, netko će misliti da sam luda i da umišljam. A na netu svašta piše… Blago tebi što ćeš u ponedjeljak već znati sve, ja moram čekati do četvrtka…
Osim što su mi nestale mučnine, nestao je i proljev kojeg sam imala bar jednom dnevno i već sam se bila navikla na to… Eto neznam što da mislim. Imam još 5 dana čekanja…i baš me strah.
Nadam se najboljem❤️, jer nisam spremna na najgore 😦
Ali zasto cekas, pa nazovi i odi odmah u ponedjeljak!! Pa cim osjetis da je nesto drugacije sexpreporuca da ides. Molim te nazovi i naruci se u ponedjeljak.
Nemaju termina. Nije ovdje kao u hrvatskoj da možeš otići samo tako i reći nije mi dobro. Reći će, imaš termin za 3 dana pa pričekaj. Ako nema krvarenja i ako nema bolova, nisi hitan slučaj. Jedva su me primili kad sam imala ono smeđarenje. Jako su hladni po tom pitanju. Kod njih trudnice rade do zadnjeg tromjesečja i čuvanje trudnoće se dobije samo kada je u pitanju krvarenje i rizične skupine trudnica, što je zaključila da ja nissm. S oproštenjem, serem se na njihov zakon i 'red'. Ne preostaje mi ništa nego čekati taj daleki četvrtak.. 😒😒😒😒
Ako zovem kliniku u kojoj sam bila u mpo, neću dobiti termin do srijede garant, a četvrtak mi je dan iza. Da mi je sve to prestalo prošli tjedan, onda bi zvala. Ovako će ispasti da nema smisla. Dokle god se dobro osjećam nema alarma. Eto tako oni rade. Ne znaju kako je meni u glavi 😪😪
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji