Lita1234 danas sam 9+1, ušla u 10tt.
Neznam ni sama. Osluškivati ću tijelo sada preko vikenda i onda čekam cure da se jave u ponedjeljak sa uzv da i ja lakše dišem dok jave da je sve ok 🤗❤️
Tiinaa ne računam progesteron i estradiol u cijenu, ni suplemente... Ovo je samo cijena FETa i 2 popratna uzv...
endometrioza
Sanjich istina, nakon tvog ću biti mirnija u lakše dočekati četvrtak. Sad sam si skuhala kavu nakon 3 tjedna ili više. Pijem ju, nije da mi paše neznam kako ali ono, mogu popiti….baš me zanima razvoj događaja. I upravo to što si pisala, ako je već suđeno za loš ishod bolje saznati prije nego poslije. Mene je u startu naručila za 3 i pol tjedna.. I to bi vjerojatno čekala još i iza Uskrsa, da nisam rekla da idem na g.o taj isti tjedan…
Samo se nadam da je sve ok, i da praznike provedem u miru i sa svojom obitelji, a ne sama u bolnici.. NEDAJ BOŽE. I znam da bi zadnje i tom ishodu trebala razmišljati, ali badava, psiha je čudo. I mislim da je svaka prošla isto…
Držite se sve moje lavicee koje imate psihičke probleme kao ja 🙈🙈🙈🙈
Pliiiiiz, samo nemoj guglat 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 vec sam govorila ja sam dva puta na pocetku trudnoce guglala neke glupe simptome i po rezultatima, dogodilo se najgore. A ja u 36 tt sa zivahnom bebom 🙂 Tesko je u pocetku, apsolutno se slazem. Nema povratne informacije od bebe i ne znas sta se dogadja... Ali nemoj panicarit! Simptomi trudnoce se stvarno mijenjaju iz dana u dan. Bude dana kad imas osjecaj da bi mogla otic na Mars, a bude dana kad se nemos dic iz kreveta.. Povracanje ne znaci da je trudnoca super niti obrnuto. Moja sogorica je imala savrsenu trudnocu i bez povracanja( doslovno niti jednom) i bez mucnina i bez zgaravica, ma nist! Rodila zdravog i velikog deckica.. Tako da se ne treba usporedjivat ni sa kim jer smo sve razlicite. A kazem, simptomi su ti malo tu, malo nisu, na to se navikni 🙂 Ja vjerujem da je stvarno sve ok 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure hvala vam na podrsci. Evo vec sam zavrsila na hitnoj i u bolnici. Jutros u 2h neizdrzivi bolovi, na hitnu i u bolnicu. Dr. je vidio dvije male ciste, krvarenje se jos ne vidi ali pretpostavka je da krvare i da su od toga nastali ti strasni bolovi koji jos traju. Tu sam do daljnjega. Moj prvi ivf postupak i ovako koban. To se valjda samo meni moze desiti da nakon aspiracije praznog folikula nastanu dvije krvarece ciste i ovakve komplikacije.
Nina92, nema više smisla, nakon nekog vremena beta više ne raste onako lijepo pravilno i ne možeš izračunati kolika bi trebala biti. A rasponi za pojedini tjedan su ogromni.
Znam, samo sam pitala hahah 🙈
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Aurasad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru
Kako ovo lipo zvučiiiii😍😍😍 daj bože da bude tako! ❤
Okej, mission abort, mirujem. Hvala tebi i Mtb na tableti za smirenje. ❤❤❤
A hebagati Aura, vi žene paničarke
Ajte pomaloI ti kvalificiraš za Netflix
A mogu ti dati i 52000 izraza/ rečenica za prevesti, garantiram da ti neće biti dosadano
Evo ja u hiper raspoloženju!
Jelda? Mi hladne ko špricer, jebe nam se jesmo li trudne ili ne, a ove tu na temi sve nešto drhte, brinu, …
E da, moje oko je nakon par dana opet postalo dobro, hvala što ste me pitale, bezosjećajnice jedne
Je l da, ta današnja mladež..
Baš sam htijela reći, Gledajte, gledajte samo kako je MTBica cool
Vjerojetno ima doma privatni lab. Ili medicinskog brata koji joj svaki dan vadi krv
Meni je jasno da u GK ne možemo bez brata.
Aj, Ruska i ti možeš povesti svog!
oharascarlett14@gmail.com
Ritta jaaaaako mi je žao 💔💔
Neznam što bih ti rekla jer znam da te ništa ne može utješiti. Prejaka je to bol, ali uz pomoć muža, nekako ćete morati smoći snage za dalje.
U istoj sam situaciji što se tičee razmaka između uzv .. bila sam u 6tt na uzv i idući me čeka tek idući tjedan. To su 3 i pol tjedna čekanja od jednog do drugog, a u međuvremenu neka si mislim dali je sve ok i kidam živce.
Dali si osjetila promjenu koja bi uopće mogla ukazati na takav ishod? Pa Bože zašto 😪😪😪
Budi hrabra draga 🙏❤️
Želim ti što bezbolnije nadolazeće dane 😘
Ja sam uvijek od 6tt do 12 tt isla na utz svaka 2 tjedna. I stvarno bi to svakoj preporucila radi osobnog mira ❣❣moja ginekologica je takva koja to sama trazi i onda poslije 12 tt predemo na svaka 4 tt.
To sam i ja pomislila, ali gin mi je rekao da sam dolazila i svaka 5 dana nebi bilo pomoći, kada se radi o missed ab. Nažalost je tako, nemaju oni puno objašnjenja niti ću ih ikad znat, za trombofoliju su mi rekli da se radi tek ako imaš par uzastopna abortusa. Slomljena sam i ne znam kaj me čeka u Petrovoj na kiretazi💔😥
ma nebi bilo pomoci, to sigurno. I sigurno nisi kriva ili ista slicno jer nisi isla svaka dva tjedna!! Nego cisto zato sto je bolje i lakse ako saznas u 7 tt nego u 12 tt da je srce prestalo kucati prihe npr 4 tjedna i da sto prije obavis sto moras i oporavis se. jer nazalost to je tako, to se dogadja nazalost cesto zbog kromosomskih grasaka i nema pomoci, a bolje je to nego da se dogodi da u 30 tt saznas da ti je beba jako bolesna ili nesto. UVIJEK ima svoje zasto. Drzi se i biti ce beba, samo polako se prvo oporavi i rijesi sve.💕💕
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure hvala vam na podrsci. Evo vec sam zavrsila na hitnoj i u bolnici. Jutros u 2h neizdrzivi bolovi, na hitnu i u bolnicu. Dr. je vidio dvije male ciste, krvarenje se jos ne vidi ali pretpostavka je da krvare i da su od toga nastali ti strasni bolovi koji jos traju. Tu sam do daljnjega. Moj prvi ivf postupak i ovako koban. To se valjda samo meni moze desiti da nakon aspiracije praznog folikula nastanu dvije krvarece ciste i ovakve komplikacije.
U jooj drzi sama sam prosla meni to zvuci ko endometrioza ali javi sta kazu
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Sanjich istina, nakon tvog ću biti mirnija u lakše dočekati četvrtak. Sad sam si skuhala kavu nakon 3 tjedna ili više. Pijem ju, nije da mi paše neznam kako ali ono, mogu popiti….baš me zanima razvoj događaja. I upravo to što si pisala, ako je već suđeno za loš ishod bolje saznati prije nego poslije. Mene je u startu naručila za 3 i pol tjedna.. I to bi vjerojatno čekala još i iza Uskrsa, da nisam rekla da idem na g.o taj isti tjedan…
Samo se nadam da je sve ok, i da praznike provedem u miru i sa svojom obitelji, a ne sama u bolnici.. NEDAJ BOŽE. I znam da bi zadnje i tom ishodu trebala razmišljati, ali badava, psiha je čudo. I mislim da je svaka prošla isto…
Držite se sve moje lavicee koje imate psihičke probleme kao ja 🙈🙈🙈🙈
Pliiiiiz, samo nemoj guglat 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 vec sam govorila ja sam dva puta na pocetku trudnoce guglala neke glupe simptome i po rezultatima, dogodilo se najgore. A ja u 36 tt sa zivahnom bebom 🙂 Tesko je u pocetku, apsolutno se slazem. Nema povratne informacije od bebe i ne znas sta se dogadja… Ali nemoj panicarit! Simptomi trudnoce se stvarno mijenjaju iz dana u dan. Bude dana kad imas osjecaj da bi mogla otic na Mars, a bude dana kad se nemos dic iz kreveta.. Povracanje ne znaci da je trudnoca super niti obrnuto. Moja sogorica je imala savrsenu trudnocu i bez povracanja( doslovno niti jednom) i bez mucnina i bez zgaravica, ma nist! Rodila zdravog i velikog deckica.. Tako da se ne treba usporedjivat ni sa kim jer smo sve razlicite. A kazem, simptomi su ti malo tu, malo nisu, na to se navikni 🙂 Ja vjerujem da je stvarno sve ok 💜❤
🤗❤️❤️❤️ Baš te vrlimmmm brate Ruska 🤗
I sve cure koje vjeruju u naše bebe 🥰💕🙏❤️
endometrioza
Lita1234 danas sam 9+1, ušla u 10tt.
Neznam ni sama. Osluškivati ću tijelo sada preko vikenda i onda čekam cure da se jave u ponedjeljak sa uzv da i ja lakše dišem dok jave da je sve ok 🤗❤️
Tiinaa ne računam progesteron i estradiol u cijenu, ni suplemente… Ovo je samo cijena FETa i 2 popratna uzv…
Da, slusaj sebe i procijeni sama najbolje znas. Ne treba dizati paniku, ali isto tako dobro je nekada na svoj osjecaj poduzeti nesto💞💞 u mislima si mi i biti ce ok !!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji