@Nymeria uzimala sam elenatal, ali sada sam s tim prestala jer chirofol 500 sadrži vec dovoljnu kolicinu folne pa nema smisla kombinirati, odnosno bilo bi previse. Uz to uzimam Vital D jednu ampulu tjedno. Moj muz uzima Profertil jednu tabletu dnevno.
Čitala sam da neke zene uzimaju i matičnu mliječ, ja to nisam jos probala, ali pijem caj od vrkute. Ne vidim sad neki napredak kad su meni ciklusi ionako uvijek bili uredni, ali odmoci valjda ne moze pa ajde..
Trenutno mi je plan 2 mjeseca uzimanje inositola pa ponovo na stimulirani IVF. Polazem velike nade mada ne znam jel 2 mjeseca dovoljno da bi se vidjeli znakovi napretka.
Za knjigu nisam cula, ali svakako cu je uzeti u obzir!
Iskreno nemam vise ideje sto bih mogla poduzeti. Zdravo se hranimo koliko mozemo, moj m nikad u zivotu nije zapalio cigaretu ili popio salicu kave, samo sport, a spermiogram los :/
Osim kariograma (mi jos cekamo nalaze) sto si jos od tih ekstra pretraga odradila??
Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
On 39g, asthenozoospermia
1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije
Aura, ajmo dan po dan. Nema smisla da sad išta piješ, sad navijaš za svoje bebe.
Ako kojim nevjerojatnim slučajem ne upali sad, ima vremena za suplemente. A za to pročitaj prve tri stranice teme.
BjeliS, ja sam Dalmatinka.
Osim toga, lijena sam, nema šanse da stojim stoljećima u redu za ribu. Nedjeljom nema reda, a ima jako fine ribe.
💔💔💔
Tinaa izašao me oko 800e, sa svim pregledima, kojih nism stvarno imala puno. Samo 2 puta...
endometrioza
Aurasad miruj 10 dana. Mislim, nemoj ništa kupovati, jaja si izbacila. Eventulano možeš istražiti gdje i kako naručiti to što želiš za potrošnju nekad u budućnosti (imali smo raspravu i na tu temu ovdje, prep. vitacost). ALI tebi to neće trebati jeri maš stash - jedan dio u trbuhu, a drugi u freezeru
Kako ovo lipo zvučiiiii😍😍😍 daj bože da bude tako! ❤
Okej, mission abort, mirujem. Hvala tebi i Mtb na tableti za smirenje. ❤❤❤
05.12.2022 💗
Tinaa izašao me oko 800e, sa svim pregledima, kojih nism stvarno imala puno. Samo 2 puta…
Daa i ja imala samo dva.. jel to kontas s ljekovima ili ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
@Nymeria uzimala sam elenatal, ali sada sam s tim prestala jer chirofol 500 sadrži vec dovoljnu kolicinu folne pa nema smisla kombinirati, odnosno bilo bi previse. Uz to uzimam Vital D jednu ampulu tjedno. Moj muz uzima Profertil jednu tabletu dnevno.
Čitala sam da neke zene uzimaju i matičnu mliječ, ja to nisam jos probala, ali pijem caj od vrkute. Ne vidim sad neki napredak kad su meni ciklusi ionako uvijek bili uredni, ali odmoci valjda ne moze pa ajde..
Trenutno mi je plan 2 mjeseca uzimanje inositola pa ponovo na stimulirani IVF. Polazem velike nade mada ne znam jel 2 mjeseca dovoljno da bi se vidjeli znakovi napretka.
Iskreno nemam vise ideje sto bih mogla poduzeti. Zdravo se hranimo koliko mozemo, moj m nikad u zivotu nije zapalio cigaretu ili popio salicu kave, samo sport, a spermiogram los :/
Osim kariograma (mi jos cekamo nalaze) sto si jos od tih ekstra pretraga odradila??
BlackSheet jesu to ove? https://webljekarna.vasezdravlje.com/multivitamini/chirofol-500
Nisam za njih prije čula, vidiš.. Zanimljivo.
oharascarlett14@gmail.com
Bok cure, ja od pocetka nemam nikakve simptoma ali bas nista ko da nisam trudna sve smo uplašene, ali moramo gurati dan po dan sta nam drugo preostaje, da mozemo svaka od nas bi svaki dan na ultrazvuk ja prva ali mi je neshvatljivo to da nas oni naraciju svaka 4 tjedna a znaju kroz sta prolazimo
MTB brat je divna jel ima smisla da ja i svoju vadim 🙈 tko ce cekat jos tjedan dana 😬
Cure zao mi je za negativne betice.
Aura ne odustaj jos, jos stignes do ljekarne, malo pozitivnih misli
Sanjich, Dada bit ce sve ok, mora ovo je nase vrijeme da mi napokon dobijemo svoje bebice, zanam kako je i sama prolazim krize od napadaja panike do onog sve je super a meni je jos gore kaj nemam nikakvih simptoma ali vjerujem da je ovaj put dobitan i da cu dobit svog malog skorpiona na mamicu ❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Osim kariograma (mi jos cekamo nalaze) sto si jos od tih ekstra pretraga odradila??BlackSheet jesu to ove?https://webljekarna.vasezdravlje.com/multivitamini/chirofol-500
Nisam za njih prije čula, vidiš.. Zanimljivo.
Ma da to su te. Koliko sam skuzila to je nesto novo na trzistu pa sad doktori to preporucuju. Jedva sam ih nasla, samo jedna veledrogerija ih ima pa mi je ljekarnica narucila. Ima i drugih proizvodaca, rekla bih da je to sve manje vise isto...
Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
On 39g, asthenozoospermia
1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije
Nina92 naruči se za tjedan, ili sva ako će te to smiriti.. Ali razumiješ da izmedju nekako moraš izdurati?
Riba Netflix
Hrpa sladoleda
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji