Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    20. Ožujak 2021. 09:58

Menmoj heheeh dobro ti Sbjelis kaže, to je samo 10 dana Netflixa Imamo novu mjernu jedinicu za sve dane nakon ET i čekanje UZV: tolliko i toliko NTF-a

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 10:01

Aurora 😂😂😂😂
    Hihi, NTFX preporuke welcome 😂💪☝😁😍
    A slatkica preslatka, vidi rukice https://www.facebook.com/watch/?v=719643222198119
    Predivni su skupa. 
    Btw tata ima sexi glas 😁😋😛

oharascarlett14@gmail.com

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 10:01

anavi985

Curke, 7.dc - folikulometrija - gonali rade svoje- imam 10 folikula po 10 mm…ja zadovoljna… rekla dr.da je to broj kak je bilo i 3.dc, samo jos moraju narasti, ali dovoljan je i jedan pravi… naravno, slažem se… nastavljam s po 2 ampule gonala pa nova folikulometrija utorak…
    🤗

Pozz, možeš li reći koje si pretrage radila zbog neuspješne implantacije? Hvala 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 10:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

manemoj

BjeliS 💕👣

Sanjich ponedjeljak je na vratima 😍
    Nadam se da ces imati koliko toliko iskoristiv vikend da se odmoris ko prasica! 🐽🐽
    Manemoj kada je tvoja slijedeca kontrola?
    Mene ste neki dan toliko isprovocirale s McD i krumpiricima da sam otisla na krumpirice i wrap u obliznji burger bar!! Umrla sam skoro koliko sam se natovarila 😁✌🍹 Ostalo mi pol wrapa, bio je ogroman! Eno ga smazala jutros za dorucak! Kakaaav dorucak 😍😍✌
    Sta ste bile pricale da se u Vinogradskoj vadi bez narucivanja? Beta? A spolni hormoni? Malo sam zaboravila 😁✌💃🐽

30.3 ili u mojoj glavi kad lagano krenemo nastanjivati Mars.. kako bi MTB rekla.. hladna kao spricer 😂😂😂

Ahahah pa to je za tjedan i pol, Marsovka! Meni su deadlinei za taj dan vec u crvenom! 😂 Ilitiga kasnim 😭✌🐥
    To je 10 dana Netflixa, pih!

Dok ne dođe taj dan, ne kasniš
    Ja sad rješavam nešto što je deadline bio sredina prosinca, eeee, to je kašnjenje

Nadam se da ne provajdas struju i sl. 😂😂🍻
    Di je Ruska jutros? Hm.. Rakijari?

oharascarlett14@gmail.com

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 10:06

Andela111

Kača ….. drzim ti fige na najjače….. ovo ce biti dobitni ciklus….

Ma nemam baš nikakvih simptoma, pa sam bas down ☹️ tebi sve naj za dalje 😘

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 10:06

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

manemoj

BjeliS 💕👣

Sanjich ponedjeljak je na vratima 😍
    Nadam se da ces imati koliko toliko iskoristiv vikend da se odmoris ko prasica! 🐽🐽
    Manemoj kada je tvoja slijedeca kontrola?
    Mene ste neki dan toliko isprovocirale s McD i krumpiricima da sam otisla na krumpirice i wrap u obliznji burger bar!! Umrla sam skoro koliko sam se natovarila 😁✌🍹 Ostalo mi pol wrapa, bio je ogroman! Eno ga smazala jutros za dorucak! Kakaaav dorucak 😍😍✌
    Sta ste bile pricale da se u Vinogradskoj vadi bez narucivanja? Beta? A spolni hormoni? Malo sam zaboravila 😁✌💃🐽

30.3 ili u mojoj glavi kad lagano krenemo nastanjivati Mars.. kako bi MTB rekla.. hladna kao spricer 😂😂😂

Ahahah pa to je za tjedan i pol, Marsovka! Meni su deadlinei za taj dan vec u crvenom! 😂 Ilitiga kasnim 😭✌🐥
    To je 10 dana Netflixa, pih!

Dok ne dođe taj dan, ne kasniš
    Ja sad rješavam nešto što je deadline bio sredina prosinca, eeee, to je kašnjenje

Nadam se da ne provajdas struju i sl. 😂😂🍻
    Di je Ruska jutros? Hm.. Rakijari?

Bavim se distribucijom Covid cjepiva 

💔💔💔

Kacusha
    20. Ožujak 2021. 10:07

Andela111

Rekla mi je doktoka da ce mi ubciti Estrofem u ovom prirodnom…. kaze da mi bude malo deblji Endometrij…. mozda je to to sto ti treba Kača?

Moj bude uvijek preko 10mm,pa kaze doktor da je dobar. Ali razmisljam o histeroskopiji. 😁

👨‍🦰 Oligo-normo

manemoj
    20. Ožujak 2021. 10:07

Hahahah mjerna jedinica Netflix.. iako.. u zadnje vrijeme ni to ne gledam.. pratim 3,2,1 kuhaj jer sam prava Babića i oni me baš usrecuju 🥰 a ostatak vremena imam zatvorene oči i nadam se da ću zaspati 😅
    Bjelis preslatka je mala.. ja sad zezam muža da mu je krajnje vrijeme da uči svirati gitaru da može ovako videe stavljati a on kaže on će s djecom harmoniku razvući 😂😂😂 da ga nema...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

petra30
    20. Ožujak 2021. 10:14

Rita- jako, jako mi je žao ❤️...  Šaljem zagrljaje❤️
    Napaka- drzi nam se❤️
    MTB- beta je top❤️ 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Ožujak 2021. 10:23

Sanjich,🤗 i meni je ista stvar, jučer i danas ne osjećam apsolutno ništa i baš sam se zabrinula. Rekoh neću ništa pisati, netko će misliti da sam luda i da umišljam. A na netu svašta piše... Blago tebi što ćeš u ponedjeljak već znati sve, ja moram čekati do četvrtka...
    Osim što su mi nestale mučnine, nestao je i proljev kojeg sam imala bar jednom dnevno i već sam se bila navikla na to... Eto neznam što da mislim. Imam još 5 dana čekanja...i baš me strah.
    Nadam se najboljem❤️, jer nisam spremna na najgore 😦

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.