Mtbica u pon ujutro se idem testirat na Covid pa bi vadila jos krv za dodatne nalaze iako me nitko nije trazio ali radi mene, znaci d vitamin i folnu, sto jos da trazim uputnice?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
manemoj, Sanjich, na žalost, po mučninama ne možete ništa znati. Čak i da se dogodilo najgore i da je srce prestalo kucati, vaše tijelo je i dalje trudno i ponaša se trudno.
Meni je sve do kiretaže tijelo bilo trudno i imala sam mučnine iako bebe više nije bilo. To je bio i psihološki najteži dio priče.
Tako da vidite tješi li vas ovo ili ne. Ne možete po vanjskim simptomima znati što se dogodilo, koliko god mi to pratili. Eventualno da imate jake bolove i izljeve krvi, osim toga nema nikkvih nagovještaja.
Lita.1234, to se zove ugodno popunjena, a ne prasica.
Popis pretraga između kojih možeš birati je na prve tri stranice. Ja bih tu sigurno dodala još hormone i antitijela štitnjače, željezo i feritin, i možda GUK i inzulin. Dalje, po vlastitim preferencijama i anamnezi.
Tiinaa, grčevi su normalni.
💔💔💔
Ok, tnks MTBica hormone i antitijela stitnjace sam obavila prije mj dana ok su, ok.. def zeljezo jos jer sam uvijek bila na dnu. hvala
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
manemoj, Sanjich, na žalost, po mučninama ne možete ništa znati. Čak i da se dogodilo najgore i da je srce prestalo kucati, vaše tijelo je i dalje trudno i ponaša se trudno.
Meni je sve do kiretaže tijelo bilo trudno i imala sam mučnine iako bebe više nije bilo.To je bio i psihološki najteži dio priče.
Tako da vidite tješi li vas ovo ili ne. Ne možete po vanjskim simptomima znati što se dogodilo, koliko god mi to pratili. Eventualno da imate jake bolove i izljeve krvi, osim toga nema nikkvih nagovještaja.
Popis pretraga između kojih možeš birati je na prve tri stranice. Ja bih tu sigurno dodala još hormone i antitijela štitnjače, željezo i feritin, i možda GUK i inzulin. Dalje, po vlastitim preferencijama i anamnezi.
Nemora značit znam. Ali isto tako i može..
Sad je samo vrijeme potrebno i uskoro cu znat na čemu sam.. Nisam izgubila nadu da je ipak sve okej ali s obzirom sta sve znam da se dogadja u ranoj trudnoci i u kojoj mjeri... smatram da je strah opravdan i ne pokusavam ga ignorirat nego čekam.. Mogla sam otići jucer ili jutros do humane da mi pogleda koji god doktor, svaki bi pristao.. Ali ne zelim dozvolit strahu da prevlada i čekam svoj dogovoreni termin 🍀🙏❤️😘
Mtbica prasica jedna kako si elegantno objavila betu 🤣🤣
Ahahahaha MTBica prasica! Sram te bilo, nisi prijavila! 🐽🐽😁😋😁😉✌
oharascarlett14@gmail.com
Curke, 7.dc - folikulometrija - gonali rade svoje- imam 10 folikula po 10 mm...ja zadovoljna... rekla dr.da je to broj kak je bilo i 3.dc, samo jos moraju narasti, ali dovoljan je i jedan pravi... naravno, slažem se... nastavljam s po 2 ampule gonala pa nova folikulometrija utorak...
🤗
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Meni je sve do kiretaže tijelo bilo trudno i imala sam mučnine iako bebe više nije bilo.To je bio i psihološki najteži dio priče.
Nemora značit znam. Ali isto tako i može..
Sad je samo vrijeme potrebno i uskoro cu znat na čemu sam.. Nisam izgubila nadu da je ipak sve okej ali s obzirom sta sve znam da se dogadja u ranoj trudnoci i u kojoj mjeri… smatram da je strah opravdan i ne pokusavam ga ignorirat nego čekam.. Mogla sam otići jucer ili jutros do humane da mi pogleda koji god doktor, svaki bi pristao.. Ali ne zelim dozvolit strahu da prevlada i čekam svoj dogovoreni termin 🍀🙏❤️😘
Tako je, nećemo dati strahu da nas pobijedi. Vjerujemo u svoje mrvice
💔💔💔
Curke, 7.dc - folikulometrija - gonali rade svoje- imam 10 folikula po 10 mm…ja zadovoljna… rekla dr.da je to broj kak je bilo i 3.dc, samo jos moraju narasti, ali dovoljan je i jedan pravi… naravno, slažem se… nastavljam s po 2 ampule gonala pa nova folikulometrija utorak…
🤗
Woooohooo, super to ide. Baš su lijepo ravnomjerni
💔💔💔
Curke, 7.dc - folikulometrija - gonali rade svoje- imam 10 folikula po 10 mm…ja zadovoljna… rekla dr.da je to broj kak je bilo i 3.dc, samo jos moraju narasti, ali dovoljan je i jedan pravi… naravno, slažem se… nastavljam s po 2 ampule gonala pa nova folikulometrija utorak…
🤗
Super rezultat!!
oharascarlett14@gmail.com
Nadjazasad sam zadovoljna. Bila mi je super na svakom uzv i na aspiraciji. Šta god sam ju pitala lijepo mi je odg.
Kakva je tebi?
Trebala je dobro pogledati pa onda reći šta misli,ovako te je samo uplašila.
Kad opet ideš? Jel misli da će same nestati?
Nisam zadovoljna uopce. Kada sam isla na inseminaciju imala sam ultrazvuk samo treci dan i deseti dan a na dan inseminacije, nakon stoperice, nije ni radila ultrazvuk prije iako se navodno i prije same inseminacije radi ultrazvuk da bi se vidjelo stanje nakon stoperice. Sada u ivf ista stvar, uopce nije pratila rast folikula kao sto citam da se drugdje prati, samo ultrazvuk treci dan i deseti dan i odmah odredila stopericu uz pitanje "hocete biti u velikom bedu ako jajna stanica bude nezrela?" I bas tada je navodno bio prazan folikul. Mjesecima sam radila folikulometrije kod svoje doktorice i redovito imala ovulacije nakon kojih je bilo razvijeno zuto tijelo sto navodno znaci da je postojala jajna stanica i bas tada na ivf prazan folikul. Svojom sadasnjom reakcijom me izbezumila i govorila da ne zna sta bi to i od cega moglo biti a kada sam joj rekla da je na tom jajniku prije dva tjedna bila aspiracija onda je rekla da se to vjerojatno jajnik nije oporavio od aspiracije i da mu treba vremena te da bi bilo najbolje da kod svog ginekologa pratim i dođem kada se ocisti. Brine me sto je vidjela jajovod a on se vidi samo kada je uvecan od upale tako da vjerojatno imam upalu ali to nije ni komentirala. Zao mi je sto dr. P nije bila tamo da cujem i njezino misljenje. Prije sam nasla dosta pozitivnih iskustava pa sam zato isla tamo ali moje iskustvo, na zalost, nije pozitivno. Ispricavam se na ovako opsirnom pisanju.
Hej jel mislis na doktoricu G.P? Na Vv? Ako na nju mislis ja sam njen pacijent i stvarno je odlična.
Sortiraj odgovore
Najstariji