Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    20. Ožujak 2021. 09:21

Cure, beta 1.2 i to je to za ovaj ciklus... u 6. Mjesecu opet u novi pokusaj..

👩🏽34god

black_pearl
    20. Ožujak 2021. 09:24

@Nymeria ja imam 34 godine, a muz 39. Pokusavamo sad 3 godine, od toga smo 1 godinu u procesu MPO. Samnom je sve uredu osim sto imam pcos koji je vidljiv samo na ultrazvuku, a hormoni, secer, tjelesna tezina - sve je to OK. Muz ima nesto smanjen broj progresivno pokretljivih spermija i njemu to dosta varira iz mjeseca u mjesec. I to je to od nasih "dijagnoza".
    Imali smo dvije inseminacije pa onda jedan ICSI koji je zavrsio spontanim pobacajem i onda jos jedan IVF, ali beta je bila negativna. Zadnji IVf sam radila na sv. Duhu i doktorica je pregledala rezultate i prijasnjeg postupka i rekla da je broj dobivenih zametaka i kvaliteta dobivenih zametaka jako lose + moj jedan spontani ukazuje na potrebu za kariogram tako da smo dobili internu uputnicu za sv. Duh. Na termin smo cekali cca mjesec dana, a i nalazi se cekaju jos mjesec dana.
    U svakom slucaju nisam mislila da je jedan spontani i dva losa ivf-a znak za uzbunu, ali opet vjerujem doktorici i pratim njene upute. Spomenula mi je i klinike u ceskoj ali i da je jos rano da se s time zamaram jer ne znamo ima li za time potrebe.
    Trenutno pijem chirofol 500 koji sadrzi inositol i nadam se da ce mi to zbilja pomoci oko dobivanja kvalitetnih jajnih stanica i da scenariji sa ceskom nece biti potrebni...

Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
    On 39g, asthenozoospermia
    1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
    2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
    3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
    4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
    5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
    6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 09:25

Sanjich ponedjeljak je na vratima 😍
    Nadam se da ces imati koliko toliko iskoristiv vikend da se odmoris ko prasica! 🐽🐽
    Manemoj kada je tvoja slijedeca kontrola?
    Mene ste neki dan toliko isprovocirale s McD i krumpiricima da sam otisla na krumpirice i wrap u obliznji burger bar!! Umrla sam skoro koliko sam se natovarila 😁✌🍹 Ostalo mi pol wrapa, bio je ogroman! Eno ga smazala jutros za dorucak! Kakaaav dorucak 😍😍✌
    Sta ste bile pricale da se u Vinogradskoj vadi bez narucivanja? Beta? A spolni hormoni? Malo sam zaboravila 😁✌💃🐽

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 09:29

Nakapaka zao mi je za betu. Prvo sada odmor, ogromno je to razocaranje i tuga. A onda na noge lagane i slozi lijepi plab za dalje ❤❤
    BlackSheep jako mi se svidja sto je tvoja dr. aktivna tj.da je reagirala i ucinila nesto da se dalje rade nalazi. To je zaista 👍 Imas super dr! Vecina zenica ovdje same moraju inicirati stvari kod dr. 

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 09:29

*plan

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 09:36

Nakapaka, žao mi je. Vrlim jako. 
    Sad opleti po suplementima i idemo razvaliti taj šesti mjesec.

Nymeria., vrlim i tebe. Čekamo rezultate... 

black_pearl, a sad je vrijeme da si i potpis središ. 
    Inače, ja ne bih išla u Češku dok ne bih otišla na još koje konzultacije u Zagrebu...

BjeliS, hihi, prešla si na tamnu stranu. 

💔💔💔

manemoj
    20. Ožujak 2021. 09:37

BjeliS 💕👣

Nadam se da ces imati koliko toliko iskoristiv vikend da se odmoris ko prasica! 🐽🐽
    Mene ste neki dan toliko isprovocirale s McD i krumpiricima da sam otisla na krumpirice i wrap u obliznji burger bar!! Umrla sam skoro koliko sam se natovarila 😁✌🍹 Ostalo mi pol wrapa, bio je ogroman! Eno ga smazala jutros za dorucak! Kakaaav dorucak 😍😍✌
    Sta ste bile pricale da se u Vinogradskoj vadi bez narucivanja? Beta? A spolni hormoni? Malo sam zaboravila 😁✌💃🐽

30.3 ili u mojoj glavi kad lagano krenemo nastanjivati Mars.. kako bi MTB rekla.. hladna kao spricer 😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 09:38

manemoj

BjeliS 💕👣

30.3 ili u mojoj glavi kad lagano krenemo nastanjivati Mars.. kako bi MTB rekla.. hladna kao spricer 😂😂😂

30.3. , 30.4., who cares. Tebi to sve isto. 

💔💔💔

sbjelisi
    20. Ožujak 2021. 09:47

manemoj

BjeliS 💕👣

Ahahah pa to je za tjedan i pol, Marsovka! Meni su deadlinei za taj dan vec u crvenom! 😂 Ilitiga kasnim 😭✌🐥
    To je 10 dana Netflixa, pih!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 09:50

BjeliS 💕👣

manemoj

BjeliS 💕👣

Ahahah pa to je za tjedan i pol, Marsovka! Meni su deadlinei za taj dan vec u crvenom! 😂 Ilitiga kasnim 😭✌🐥
    To je 10 dana Netflixa, pih!

Dok ne dođe taj dan, ne kasniš 
    Ja sad rješavam nešto što je deadline bio sredina prosinca, eeee, to je kašnjenje 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.