Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    18. Ožujak 2021. 22:58

Ja samo zeljezo i vit.d pijem po svom izboru 
    Ostalo mi je sve dao dr... 😳 Brijem da brije na vitamin B u svim oblicima. Proceed sam prestala piti unazad nekoliko dana i mislim da ga necu vise uvoditi.. 
    ✌😁🐥

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Ožujak 2021. 23:11

manemoj

D_Štoperica 🐼

manemoj

Sanjich Dada jeste žive?

Pratim iz sjene 😂😂😁❤️ ali malo slabije ovih dana..
    Sve ok kod mene. Čekam još tjedan dana do uzv i odbrojavam dane do puta u HR. Sutra službeno kreće g.o i ulazim u 10 tt 🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️
    pa sam malo mirnija..ali ništa previše dok ne prođe uzv 🙏❤️
    Kako si ti, jel se smanjilo smeđarenje?

Ooo već 10 TT 🥰🥰🥰
    Kako izdržavas do UZV?
    Ma joooj cijeli dan nisam smedjarila i taman pomislim to je to sva sretna i odem na WC i opet.. onda sam se posvadjala sa svojom bebom, ispotala ju kako mami jedan dan ne da mira i šta me zeza stalno i tako.. i onda se pukla smijati kad sam skužila da sam poludila skroz 😂
    Brine me iskreno to bez obzira što svi kažu da ne trebam brinuti..
    E i da te pitam.. danas ne čudno probada sredina leđa.. ne znam jel to neki normalan tok ili? 😅

Daaa bože vrijeme leti 🥰... Još malo pa zaokružujem dvoznamenkastoe tjedne.. Taman na dan uzv...
    A to kako duram... Joj ne pitaj, 3 i pol tjedna između 2 uzv je stvarno puno 🙈🙈 ali kaže doktorica da nema razloga prije. Kaže da mučnine mogu samo potvrditi da trudnoća normalno napreduje. Meni iskreno to nije utjeha dok ja to na ekranu ne vidim 🤗❤️
    Što se leđa tiče, desi mi se bol tu i tamo u to u donjem dijelu leđa, kao disk da se pomakne, i to na momente...ali to se desi rijetko. Prestala sam hvatati ikakve simptome, ima ih puno, a mogu značiti totalno različite stvari. Mene jedino muči želudac. Što se ovoj mojoj bebi ništa živo ne jede a konstantno je gladna. Živim na jabukama 🙈😂 i Poli salami. Čak ni juha mi ne ide. Ne povraćam što je super ali imam gađenje na 90% hrane. Kavu nisam već mjesec dana pila...
    Smeđarenje se nije pojavilo, imala sam jutros neki čudan iscjedak kao onako bež boje ali ništa značajno.
    Tebe vjerujem da je strah ali bitno da nema svježe krvi i da srčeko kuca ❤️🤗 

endometrioza

Lucyinthesky
    18. Ožujak 2021. 23:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I, kažeš, sad kad si probala preko HZZO vidjela si da je to nebo i zemlja i kaješ se što si otišla?
    E, to ti je kad imaš poremećene prioritete…

On je zbilja ok, ali te neke stvari su me izbacile iz takta 🙄Mislim, zbilja to sve puno košta. A da, ja i moji prioriteti…🤦‍♀️

Vjerujem da je OK. Nekad ti "genijalci" žive u svom svijetu i nisu svjesni kako normalni svijet funkcionira.
    S druge strane, i ti izvodiš. Jedna kava dnevno manje, i za samo 14 godina uštediš za postupak
    Ako još i čvarke izbaciš, …
    (Inače, meni tu G ide u drugom smjeru, doslovno mi lijekove/suplemente preporučuje po tome gdje je koji jeftiniji za par kuna)

Čvaraka se ne odričem, simple as that 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MISS
    19. Ožujak 2021. 00:11

AuroraB ❤️🥰
    Aura sretno sutra 💪🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Lita.1234
    19. Ožujak 2021. 02:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

BjeliS 💕👣

Dada, ajme vec 10tt!
    Aura drzimo fige 😋
    Dalje sam zaborava 😳
    Pitanje.. Meni je zadnjih dana bas full lose od sviih mogucih stvari koje uzimam..
    Muka mi je pri pomisli da to uopce moram popiti.
    A onda kada popijem, pocne mi se dizati i prodje me volja i za jelo.
    Zelljezo, Ca, askorbat, prenatal, aktivna folna, metilirani vit.B12, proceed, vitamin d..
    Neki dan mi je u voznji doslo zlo, dusu sam ispustila i nakon toga ovaj proceed u sebe ne mogubstaviti da sam superman.. 😭

Ja sam u soku. A ja pijem samo prenatal solgar i d tekuci solgar 🤣🤣 idem narucit neke dodatke jer zaostajem totalno 🤣🤣

Nemoj ništa naručivati, sad ti je kasno za dodatke. Trebaš ih krenuti piti najmanje mjesec dana prije postupka, a poželjno je i 3 mjeseca.
    Sad vjeruj u svoje jajne stanice, vidi što možeš napraviti da si sve ovo napraviš što manje stresnim, i kreni

a pila sam maticnu mlijec i propolis sigurno 5 mj. Ali sam onda prestala ono kada si mi ti rekla.. Pa sam pocela samo ovo. Jer ovo sam sigurna da smijem..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• ribic
    19. Ožujak 2021. 06:00

Aura sretno danas i bit ce sve to ok ;)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Dia85
    19. Ožujak 2021. 06:55

Jutro cure..
    Andela111 zao mi je, želim ti dobar plan za dalje i nek ti je sretno🍀
    Aura sretno danas!!
    Mtb znam da za FET ne treba al kako sam već upisana za 5.mjesec u Vinogradsku za novi postupak trudim se te stanice ojačati 🤓

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Dashuri
    19. Ožujak 2021. 06:57

Miss, Ribic ❤ 
    Dobro jutro cure! Jos 2 sata i ako Bog da, PUPO! ❤
    Javim sve cim budem gotova! Vrliiiiim 😘😘

05.12.2022 💗

Dashuri
    19. Ožujak 2021. 07:01

Dia85

Jutro cure..
    Andela111 zao mi je, želim ti dobar plan za dalje i nek ti je sretno🍀
    Aura sretno danas!!
    Mtbznam da za FET ne treba al kako sam već upisana za 5.mjesec u Vinogradsku za novi postupak trudim se te stanice ojačati 🤓

Andela111

Drage moje zene naravno, jutros test minus😎….. ajmeeee ali sam okej …. idemo u nove pobede …. idemo u IVF…. svima drugima zelim predivan dan!

05.12.2022 💗

Anči 💕
    19. Ožujak 2021. 07:06

Aura

Miss, Ribic ❤
    Dobro jutro cure! Jos 2 sata i ako Bog da, PUPO! ❤
    Javim sve cim budem gotova! Vrliiiiim 😘😘

Sretnooo 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.