Matkiša, a zadnji put je tako dobro završilo da zato želiš da bude kao i zadnji put?
Neeego, priznaj, što si sve smazala?blacksheep, tako treba! Priznaj, što sve nisi uslikala?
Kad je beta?
Nirvana, 2020, aaaaaaaaaaaaAura, super da si ih zvala! Jupiii, sutra ideš po bebiceeee. I još bitnije, na krumpiriće!!!
Ruska1986, hahahahaha
Ja sam onaj tip žene koja ide na 2 3 menija plus kumpirići ko prilog, šta je sigurno, sigurno je! 🤣🤣🤣
Jedva cekam sutra, najrađe bi prespavala danasnji dan!!!!!! 🙈🙉🙊
05.12.2022 💗
MTBica a baš 😁 nadajmo se da će me moje 🐣🐥🐤 iznenaditi za rođoš a i Uskrs je, sad mu je prilika 💛
Joj smazala svašta, ali neću im oprostiti što mi nisu dali kečap 😤😤😤
U tom mek drajv sranju je lutrija dobiti kečap koji naručiš 😂
Predivni otkucaji srca 💗💗💗💗 stvarno premedeno za čuti 💖💖
Bajo kako nam je slatkica Marija?
I jel zna netko smije li se piti Mg šumeći kojem je istekao rok u 2 mjesecu 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilica https://ibb.co/rsgVmvJ
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ
Predivna si 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ja sam uvjerena da se i ovaj baby watcher može ugurati vaginalno
Hahahahahah 😂😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Women_name super za jetrene 🥳ALP nisi vadila? Alkalna fosfaza, to je u ref vrijednostima do 119. Ja sam i to vadila al zadnji put mi isto nisu to već samo ovo kaj su i tebi. Al očito nije kolestaza 🥳 mene ti dns isto opet sve svrbi, trbuh, leđa, ruke, noge.... Meni tako bude 1 dan, pa tjedan - dva ništa, pa opet i tako u krug... Išla sam preko socijalne dermatologice. Nazvala sam ju u dom zdravlja i rekla da sam trudna i imam svrbez tijela i popucale kapilare i primila me odmah drugi dan. Probaj tako, naglasi da si trudna 😘
Vuky sjećam se da si svašta prošla s tim postupkom i da se odužilo ali opet ovako pročitati na jednom mjestu sve, baš me ljuti 😤 znam da je AuroraB zadovoljna s Petrovom, možda da se prebaci kod dr doktora?
Ruska1986 hahahha, vidjela sma dosta tih sprdancija na taj racun😂😂 mene isto zanima koliko treba tijelu da skine taj višak od poroda. Ja sma zasad točno 10kg dobila, al sigurna sam da će se do kraja na rat još 5... Mislim ako ću se strogo držat ove dijete možda i neće 😅
Nirvana divno 😍
Teja baš mi je drago da je sve oke i da curka lijepo napreduje 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Zagrljaj PUPO curama Matkisa i blacksheep, vidim pali i krumpirici SRETNO CURE!
prijavljujem da sam dobila jutros Choragon 5dnt i sad sama ne znam kud cu sa mislima..... ovo je strano cekanje. jucer sam se super osjecala tokom dana, navecer sam imala feeling da cu dobiti proljev, ali sam bila lina otic na wc s obzirom da imam probleme sa hemerodima i pomisao na wc mi je uzas, pa sam zaspala i ignorirala wc. Znojenje navecer opet, bilo mi je 1, 3 i 5 dpt, grudi malo punije nego inace, i jedino sto zelim je danas dobro se najesti.
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Women_name super za jetrene 🥳ALP nisi vadila? Alkalna fosfaza, to je u ref vrijednostima do 119. Ja sam i to vadila al zadnji put mi isto nisu to već samo ovo kaj su i tebi. Al očito nije kolestaza 🥳 mene ti dns isto opet sve svrbi, trbuh, leđa, ruke, noge…. Meni tako bude 1 dan, pa tjedan - dva ništa, pa opet i tako u krug… Išla sam preko socijalne dermatologice. Nazvala sam ju u dom zdravlja i rekla da sam trudna i imam svrbez tijela i popucale kapilare i primila me odmah drugi dan. Probaj tako, naglasi da si trudna 😘
Vuky sjećam se da si svašta prošla s tim postupkom i da se odužilo ali opet ovako pročitati na jednom mjestu sve, baš me ljuti 😤 znam da je AuroraB zadovoljna s Petrovom, možda da se prebaci kod dr doktora?
Ruska1986 hahahha, vidjela sma dosta tih sprdancija na taj racun😂😂 mene isto zanima koliko treba tijelu da skine taj višak od poroda. Ja sma zasad točno 10kg dobila, al sigurna sam da će se do kraja na rat još 5… Mislim ako ću se strogo držat ove dijete možda i neće 😅
Nirvana divno 😍
Teja baš mi je drago da je sve oke i da curka lijepo napreduje 😍
Sad kad čitam što sam napisala, zvuči kao da sam s Ruskom rakije pila. 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ajde i kad mi je već krenulo s multimedijom, da vidite nas dvije 23+2, +8 kilicahttps://ibb.co/rsgVmvJ
Predivna si 😍
Hvala nadam se da će tako i doktor misliti, haha, a ne se fokusirati na +8
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji