Nemoj bas po izgledu birati kao neki ovdje (khm khm 😂), ali skicaj kliniku koja ima i hvaljenog embriologa i doktora te kvalitete zajedno.
Pa vjerojatnije je da će me oploditi netko tko mi je zgodan, nego netko tko nije
💔💔💔
MTB vidis da to kod mene nije slucaj 😂😂. Muz nije uspio, morale su me zene oplođivati 🤦♀️😂. Btw. nije mi taj Gic nesto 🤪, ja bih se radije s embriologom vasim druzila, on je vise moj tip 😍
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MTB vidis da to kod mene nije slucaj 😂😂. Muz nije uspio, morale su me zene oplođivati 🤦♀️😂. Btw. nije mi taj Gic nesto 🤪, ja bih se radije s embriologom vasim druzila, on je vise moj tip 😍
Odi, druži se. Ti si očito manje zahtjevna od mene, tebe svatko može oploditi
MM i ja smo na kraju sklopili kompromis, s obzirom na to da sam si ja našla dečka, dozvolila sam da si on nađe curu - embriologicu. To je bila dobitna kombinacija.
💔💔💔
Cureeee srce i dalje junački kuca ❤️❤️❤️
Veeeeliki smo 1 cm. Spojena sam na intralipidnu opet pa mi teško tipkati.. javim se kasnije ❤️
Jupiiiiii,divno
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Veeeeliki smo 1 cm. Spojena sam na intralipidnu opet pa mi teško tipkati.. javim se kasnije ❤️
Jupiiiiii,divno
To znači da danas pada avatar
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jupiiiiii,divno
To znači da danas pada avatar
Pa da, baš sam je mislila kasnije maltretirati oko toga
💔💔💔
Pozdrav cure, baš lijepih vijesti čitam i čestitam svim novim trudnicama :)
Evo ja jučer bila na kontroli - kucamo - jedan 4, drugi 3.9, sve školski, danas 11tjedan.
Bila bih i aktivnija na ovoj dragoj temi, no mučnine me uhvate, pa brojimo dan po dan. No nadam se da će uskoro proći!
Ugodan mi dan i svima koji čekaju želim velike beturine!
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Pozdrav cure, baš lijepih vijesti čitam i čestitam svim novim trudnicama :)
Evo ja jučer bila na kontroli - kucamo - jedan 4, drugi 3.9, sve školski, danas 11tjedan.
Bila bih i aktivnija na ovoj dragoj temi, no mučnine me uhvate, pa brojimo dan po dan. No nadam se da će uskoro proći!
Ugodan mi dan i svima koji čekaju želim velike beturine!
Hvala što si javila, super da ti i blizići lijepo napredujete
💔💔💔
Ne znam što je hepatogram i testovi senzibilizacije? I DKS? Moram priznati da mu je ovo jadan popis, pa ja radim širi za dobar dan.
Testovi senzibilizacije je indirektni antiglobulinski test. To radiš u Petrovoj, a ovo ostalo sam u laboratoriju u Domu zdravlja. Kad mi napiše neke pretrage odem kod svoje doktorice po uputnice..
Hvala MTBica - jako se veselim tvojim vijestima i pregledu :D
Koliko vas trudnica je odmah bilo na čuvanju trudnoće?
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji