Dia85, puno ti hvala na objašnjenju. Nisam se toliko fokusirala na ovo područje nakon plusa, tek se učim.
💔💔💔
Manemoj bravo… bas super..
E a ja sad idem u betu sa sljed ciklusom… i ja sam na pilulama ali jednostavno ja sam i inace jer prirodno ne dobijem m… ili dobijem svaku stotu… tako da meni taj dio nije predstavljao problem…
Ali sad ste me zabrinule da su postupci manje uspjesni ako si na pilulama prije 🙄🙄🙄
Anksi ti tek ides na razgovor u Betu?
Odmah pitaj dr.sve vezano za kontracepciju i oplodnju.. Mozes joj cak reci da su ti rqnije u postupcima rekli ako ide kontracepcija da treba duze da sazriju odn.kasnije punkcija... Digni razgovor s njom na tu temu. Kod koga ides? D ili B?
oharascarlett14@gmail.com
Tko kaže da se ne može ručati u 11?
: očajno gleda na sat, pregladnjela, čekajući pristojno vrijeme za ručak :
💔💔💔
Dia85, puno ti hvala na objašnjenju. Nisam se toliko fokusirala na ovo područje nakon plusa, tek se učim.
Ma nema frke, ja nažalost već s tim opterećena da će mi trudnoća bit turbo rizična a plusa ni otkuda ..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Tko kaže da se ne može ručati u 11?
: očajno gleda na sat, pregladnjela, čekajući pristojno vrijeme za ručak :
Pfff, ja vec jela dva puta 😂😂😂😂. Kod mene nema dorucak, rucak, vecera vec obrok 1, 2,3,4,5,6...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav cure, baš lijepih vijesti čitam i čestitam svim novim trudnicama :)
Evo ja jučer bila na kontroli - kucamo - jedan 4, drugi 3.9, sve školski, danas 11tjedan.
Bila bih i aktivnija na ovoj dragoj temi, no mučnine me uhvate, pa brojimo dan po dan. No nadam se da će uskoro proći!
Ugodan mi dan i svima koji čekaju želim velike beturine!
Jao, bas lijepo 🤗🤗🤗🤗 duplici 😍😍😍😍 Kod tebe je ipak i malo specificnija situacija jer ih je dvoje pa je onda jos dodatan oprez zbog toga! Ma uzivaj kuci, naradit ces se kroz par mjeseci i previse 🙂
Imaš pravo! da, nadam se dugom, toplom ljetu prije samog finala!
Ali trenutno mi čak i lakše tako, jer kad sam cijeli dan kod kuće, more me mučnine, katastrofa. Valjda trebam neku distrakciju.
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Krećeeem… svi nalazi ok… doma ću usporedit amh studeni 2019. I studeni 2020, sada iznosi 47, ali uglavnom puni stimulirani idemo, od danas Gonali 2 ampule…
Što mogu očekivati uz Gonal? Na Puregonu 125-150 sam imala 4 stanice, samo jedna došla do blastice…
Anavi985 koliko je ampula? 75? Znaci doza je 150?
Dia85, ja se šokiram svaki put kad dođe plus, pa onda krenem "listati" po tekici gdje cijelo vrijeme pišem što naše trudnice pišu (ne očekujući pritom da će mi trebati).
Idemo dan po dan.
Tiki, mene će vagati u ponedjeljak.
A zdebljala sam se od aspiracije, bude me dr spenkao po guzi.
Iako, nisam se samo zdebljala, ne idem na wc uopće. To ne pomaže stanju na vagi.
A ne pomaže ni to da mi se jedu burgeri, a žvačem jabuke.
💔💔💔
Greta nisi sama ❤
❤
Update-zvala sam polikliniku IVF i narucila vec iduci tjedan na test fragmentacije spermija..pa kad to dobijemo bit cemo valjda pametniji.
Iako ja sam i sada s ovim svime sto ste mi sve napisale puno pametnija..krecem u potragu za embriologom i iducom klinikom. Osim toga,ako vec moram cekati 4mj za iduci postupak nista me ne prijeci da odem na konzultacije kod bilo koga dok cekam novi postupak. Isla bih u IVF i u Repromed na konzultacije,oni mi se cine dobri po ovome sto iscitavam na raznim forumima.
Ovaj tjedan sam jos na go pa imam vremena istraziti sve koliko god mogu.
Hvala vam svima na ovoj podrsci neizmjernoj ❤ Svima nam sto prije zelim plusic na testu 👼❤
👱♀️32__🧔42
ICSI 9/20; AMH 11. Suprefact spray, Elonva 150, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 8x10⁶/ml pokretnih spermija. 9 oocita. Fertilizacija 5/8. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
ICSI 3/21, Decapeptyl, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 11x10⁶/ml pokretnih spermija. 10 oocita. Fertilizacija 4/10. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
Greta nisi sama ❤
❤
Update-zvala sam polikliniku IVF i narucila vec iduci tjedan na test fragmentacije spermija..pa kad to dobijemo bit cemo valjda pametniji.
Iako ja sam i sada s ovim svime sto ste mi sve napisale puno pametnija..krecem u potragu za embriologom i iducom klinikom. Osim toga,ako vec moram cekati 4mj za iduci postupak nista me ne prijeci da odem na konzultacije kod bilo koga dok cekam novi postupak. Isla bih u IVF i u Repromed na konzultacije,oni mi se cine dobri po ovome sto iscitavam na raznim forumima.
Ovaj tjedan sam jos na go pa imam vremena istraziti sve koliko god mogu.
Hvala vam svima na ovoj podrsci neizmjernoj ❤ Svima nam sto prije zelim plusic na testu 👼❤
Greta bravo!! You go, girl!! 😉✌😍😛💪😁
Sortiraj odgovore
Najstariji