Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Greta89
    16. Ožujak 2021. 09:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Greta89, i daj nam reci kad ti je beta, neki od nas ovdje imaju listu za održavati

Da ne citiram sada sve...znaci hvala ti do neba. ❤❤ Ne znam jesi li uopce svjesna koliko si mi otvorila oci,valjda prvi put u svo ovo vrijeme nemam osjecaj da "tapkam u mraku". Narucit cu se na konzultacije kod par drugih dokt pa da vidim sto i kako nam savjetuju. Cekat cu prvo negativan test. Kazem neg jer si stvarno pokusavam ne dozvoliti da se nadam da ce se dogoditi cudo..pa da se razocaram. Ovo za betu...nisu mi nista rekli. Samo da napravim test 14 dana od aspiracije,sto je 26.03.
    E da,sto se tice ICSI,sami su odlucili tako,bez objasnjenja. Boze tek sad kad ovo pisem shvacam kako sam naivno usla u sve skupa. Kao da se ne radi o mom tijelu i kao da se ne radi o nasoj bebici. Bas sam ljuta na sebe. 
    A ti si trudna! Cestitam ti,cestitam svim curama koje jesu..i vama koje cekate da cekate sto krace 😘😘

👱‍♀️32__🧔42
    ICSI 9/20; AMH 11. Suprefact spray, Elonva 150, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 8x10⁶/ml pokretnih spermija. 9 oocita. Fertilizacija 5/8. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
    ICSI 3/21, Decapeptyl, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 11x10⁶/ml pokretnih spermija. 10 oocita. Fertilizacija 4/10. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 09:52

Nakapaka

Jutro cure drage, sretno danas!!
    Ja oka sklopila nisam, kad stavim utric sve kao pokusavam da ukapiram kakav mi je cerviks je li fla fla, imam menstr fiskove jutros tako da vjerujem da cu dobiti petak, subotu 😔 u cetvrtak cu pisnuti eto cisto da vidim ima li ista 🤞🏻

❤💜 cekamo cetvrtak onda 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

vuky
    16. Ožujak 2021. 09:53

manemoj ❤️ 
    Izvini, nisam popratila zasto dobivas intralipidne? Si trazila ili?

• Ana26
    16. Ožujak 2021. 09:55

Manemoj odlične vijesti. Nadam se da ćeš malo odahnuti.
    Andela jesi danas piškila test?
    Lioraliora sad ću polako sve uputnice povaditi da mi je sve spremno. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 09:58

Greta89

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Greta89, i daj nam reci kad ti je beta, neki od nas ovdje imaju listu za održavati

Da ne citiram sada sve…znaci hvala ti do neba. ❤❤ Ne znam jesi li uopce svjesna koliko si mi otvorila oci,valjda prvi put u svo ovo vrijeme nemam osjecaj da "tapkam u mraku". Narucit cu se na konzultacije kod par drugih dokt pa da vidim sto i kako nam savjetuju. Cekat cu prvo negativan test. Kazem neg jer si stvarno pokusavam ne dozvoliti da se nadam da ce se dogoditi cudo..pa da se razocaram. Ovo za betu…nisu mi nista rekli. Samo da napravim test 14 dana od aspiracije,sto je 26.03.
    E da,sto se tice ICSI,sami su odlucili tako,bez objasnjenja. Boze tek sad kad ovo pisem shvacam kako sam naivno usla u sve skupa. Kao da se ne radi o mom tijelu i kao da se ne radi o nasoj bebici. Bas sam ljuta na sebe.
    A ti si trudna! Cestitam ti,cestitam svim curama koje jesu..i vama koje cekate da cekate sto krace 😘😘

ICSI isto rutinski rade svima jer je njima tako lakše. 
    Taj rutinski pristup dosta žena paše, i neće ni primijetiti da nešto nije OK. Ali nama koji smo malo zajebaniji slučaj treba jako individualizirani pristup. Zato ti preporučujem da tražiš kliniku koja će ti to dati.
    A sad navijamo za tvoje mrvice. Ja sam ipak i u prvom postupku ostala trudna (ali nije dobro završilo - to nema veze s klinikom), nitko ne kaže da i tvoje mrvice sad neće uhvatiit mamicu i držati se za nju idućih 8 mjeseci 
    A za sve ostalo, sad si našla svoj čopor, sad si naša. Ovakva potpora se nigdje ne nalazi. tu smo za sve što ti treba 
    I bez brige, nisam ni ja razmišljala ni ništa pratila na početku, samo sam slušala i pratila upute. Dok se nisam trgnula i preuzela uzde u svoje ruke. 

💔💔💔

• ribic
    16. Ožujak 2021. 09:59

Malala Pa to je samo 8 dana od inseminacija. Jos ni do implantacija vjerojatno nije doslo. 

Prije 12. dana nemoj raditi testove. A najbolje ti beta 12. dan i to je to.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ANKSIMORON
    16. Ožujak 2021. 09:59

Manemoj bravo... bas super..
    E a ja sad idem u betu sa sljed ciklusom... i ja sam na pilulama ali jednostavno ja sam i inace jer prirodno ne dobijem m... ili dobijem svaku stotu... tako da meni taj dio nije predstavljao problem...
    Ali sad ste me zabrinule da su postupci manje uspjesni ako si na pilulama prije 🙄🙄🙄 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🌼TiKi🌼
    16. Ožujak 2021. 10:00

Greta samo ti nađi dobrog embriologa u nekoj klinici, on ti je sad najbitniji, naravno uz dobrog mpo doktora. Nemoj bas po izgledu birati kao neki ovdje (khm khm 😂), ali skicaj kliniku koja ima i hvaljenog embriologa i doktora te kvalitete zajedno.
    Sto se tice BetaPlus, ja tu necu nista kometirati, dva puta sam ostal teudna tamo i svi su mi divni krasni 😂... Volim svog doktora koji mi vodi tamo trudnocu, ALI... da idem ponovno u stimulaciju, mislim da ne bih otisla tamo opet. Zamjerila sam im dva puta Rekovelle na koji prvi put nisam odreagirala pa su mi ga opet dali i jedva dobili 2 zametka. Srecom pa smo mi mladi oboje pa imamo dobre stanice, ali dasam starija, ne bih se dala tako vozati. Sretno draga ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

petra30
    16. Ožujak 2021. 10:01

Manemoj-  prekrasne vijesti❤️❤️❤️❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 10:01

ANKSIMORON

Manemoj bravo… bas super..
    E a ja sad idem u betu sa sljed ciklusom… i ja sam na pilulama ali jednostavno ja sam i inace jer prirodno ne dobijem m… ili dobijem svaku stotu… tako da meni taj dio nije predstavljao problem…
    Ali sad ste me zabrinule da su postupci manje uspjesni ako si na pilulama prije 🙄🙄🙄

Ma nije tako, nekome pilule povećaju šanse.
    U mom slučaju, meni bi se trebalo produžiti stimulaciju jer pilule jako uspore moje tijelo. A klinika se baš i nije pokazala tu spremna za pregovaranje, barem u mom slučaju.
    Tebi će ovo možda biti baš onaj boost koji ti treba. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.