Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lioraliora
    16. Ožujak 2021. 09:33

Nakapaka

Jutro cure drage, sretno danas!!
    Ja oka sklopila nisam, kad stavim utric sve kao pokusavam da ukapiram kakav mi je cerviks je li fla fla, imam menstr fiskove jutros tako da vjerujem da cu dobiti petak, subotu 😔 u cetvrtak cu pisnuti eto cisto da vidim ima li ista 🤞🏻

Tako nam je svima bilo, ja sam istraživala svoj cerviks..prvih par dana bio "normalan" tipa uži kad sam stavljala utriće, onda kad prošlo opet par dana hvatala sam utriće unutra, raširilo sve, ja sam čak po tome malo kužila da se nešto događa 🤭🤭, a bolove svi imamo, isti su znači, saznala sam da sam trudna i pozitivan test i beta, dzabe sve sam mislila svake sekunde ce doci..tak da to ne gledaj.

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

manemoj
    16. Ožujak 2021. 09:33

Cureeee srce i dalje junački kuca ❤️❤️❤️
    Veeeeliki smo 1 cm. Spojena sam na intralipidnu opet pa mi teško tipkati.. javim se kasnije ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 09:34

manemoj

Veeeeliki smo 1 cm. Spojena sam na intralipidnu opet pa mi teško tipkati.. javim se kasnije ❤️

Woooohoooooo!!!! Jeeeeejjj!!!
    Samo javi kad je idući UZV 

💔💔💔

Nakapaka
    16. Ožujak 2021. 09:41

MTB pa sinoc je bilo ovako: ‘Cek cek je li ovo??! Ma MTB je rekla 10 dan nakon ovulacije, to je nocas, aj’ opet da vidim’ 🤣🤣🤣

👩🏽34god

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 09:42

Nakapaka

MTB pa sinoc je bilo ovako: ‘Cek cek je li ovo??! Ma MTB je rekla 10 dan nakon ovulacije, to je nocas, aj’ opet da vidim’ 🤣🤣🤣

Ni prva ni zadnja koja misli na mene dok si gura prstiće 

💔💔💔

Lucyinthesky
    16. Ožujak 2021. 09:43

Greta89

Pozdrav svima :)
    Ja sam nova, iako vas pratim i čitam već neko vrijeme. Nikad do sada nisam bila član nijednog foruma pa ako nešto ne znam..ne zamjerite mi. Odlučila sam se registrirati jer mi se čini da ste ovdje iskrena podrška jedna drugoj i da jedino ovdje razumijete jedna drugu.
    Ukratko - dosad prošla (samo) dva stimulirana postupka, jedan u 9/20, drugi sada, 3/21. Oba u istoj klinici.
    1.postupak: kontracepcija 20 dana, suprefact spray, elonva, 2 doze menopura, ovitrelle. Rezultat: 9 jajnih stanica, znakovi oplodnje na 5, vratili 2, 3 ostavili u produljenoj kulturi = svi fragmentirali do 3. dana
    2. postupak: kontracepcija 22 dana, decapeptyl i menopur (3 doze) svaki dan, ovitrelle. Rezultat: 10 jajnih stanica, znakovi oplodnje na 4, vratili 2 (jučer), 2 ostavili u produljenoj kulturi. Svi fragmentirali jednako kao i zadnji put. Rečeno mi je otvoreno neka se ničemu ne nadam. I da ne znaju zašto je došlo do fragmentacije jer je medicinski "sve u redu".

Tužna sam i razočarana jer sam se iskreno nadala da će ovaj put biti uspješno. Da će se od ovih 4 jedan ipak izboriti. Protokol je bio dug, sve potpuno drugačije nego prvi put. Razočarana jer mi nitko ne zna odgovoriti zašto je došlo do fragmentacije. I to doslovno jednako kao i zadnji put, sa potpuno drugačijim protokolom.

Nemam s kime razgovarati jer se moj suprug pravi da se sve ovo ne dešava. Nije mi podrška nimalo..ali to je već tema za sebe.
    Medicinski - oboje smo zdravi i nema prepreka da budem trudna. On 42 god, ja 32. Razmišljam da je možda njemu trebalo napraviti test fragmentacije spermija. To sam jučer pronašla na internetu. Nitko nam to nije predložio nakon prvog puta, a ni sada.
    Ne znam. Baš mi je teško i osjećam se kao da sam sama na svijetu.
    Oprostite na ovako dugom postu. Kad su krenule rijeći…kao da više nisu mogle stati.

Greta 89 dobrodošla,ovdje si na super mjestu i nadam se da će ti ova podrška korisitit,definitivno nisi sama na svijetu Žao mi je za postupke i suosjećam s tobom.Fragmentacije se nažalost događaju radi lošije kvalitete spermija i ona pretraga dna fragmentacija spermija vam samo može to potvrditi.Ne znam što suprug poduzima vezano za kvalitetu istih,ali načinom života se ponekad može na to utjecati i u velikoj mjeri čak.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• aria2019
    16. Ožujak 2021. 09:45

Ericaa sretan rođendan (u zakašnjenju) :) :) 

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 09:47

malala

Juro, cure.
    Prošli ponedjeljak, 8.3. imala sam inseminaciju. Jutros sam radila test i nema ni sjene, ni od štoperice ni nečeg drugog. Ima li šanse da se nadam još da sam prerano radila?

Ima, ima! Za inseminaciju ti je prerano definitivno! 🙂 ja ga ne bi radila prije 11og dana nakon inseminacije

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nakapaka
    16. Ožujak 2021. 09:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nakapaka

Ni prva ni zadnja koja misli na mene dok si gura prstiće

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👩🏽34god

Ruska1986
    16. Ožujak 2021. 09:48

manemoj

Jeeeeeeiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.