Dia85, ja se šokiram svaki put kad dođe plus, pa onda krenem "listati" po tekici gdje cijelo vrijeme pišem što naše trudnice pišu (ne očekujući pritom da će mi trebati).
Idemo dan po dan.Tiki, mene će vagati u ponedjeljak.
A zdebljala sam se od aspiracije, bude me dr spenkao po guzi.
Iako, nisam se samo zdebljala, ne idem na wc uopće. To ne pomaže stanju na vagi.
A ne pomaže ni to da mi se jedu burgeri, a žvačem jabuke.
Ma kaj se ti ženo brineš,pa nije ti to Vrčić Ako ti je BMI solidan,nema on šta reći ja mislim
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Greta nisi sama ❤
❤
Update-zvala sam polikliniku IVF i narucila vec iduci tjedan na test fragmentacije spermija..pa kad to dobijemo bit cemo valjda pametniji.
Iako ja sam i sada s ovim svime sto ste mi sve napisale puno pametnija..krecem u potragu za embriologom i iducom klinikom. Osim toga,ako vec moram cekati 4mj za iduci postupak nista me ne prijeci da odem na konzultacije kod bilo koga dok cekam novi postupak. Isla bih u IVF i u Repromed na konzultacije,oni mi se cine dobri po ovome sto iscitavam na raznim forumima.
Ovaj tjedan sam jos na go pa imam vremena istraziti sve koliko god mogu.
Hvala vam svima na ovoj podrsci neizmjernoj ❤ Svima nam sto prije zelim plusic na testu 👼❤
Eto vidiš,ma bit će to sve super
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Greta89, tako treba! Preuzeti kontrolu u svoje ruke! Ovdje smo za tebe za što god treba.
(i pogledaj slobodno doktore i embriologe na webu, već po slikama ćeš vidjeti tko ima najveći kapacitet za oploditi te).
Lucyinthesky, bojim se da više nije solidan BMI, totalno sam nabubrila.
Ništa što odricanje od burgera i klopanje jabuka neće riješiti u par tjedana.
💔💔💔
Bajo pa ona ima vise kose nego moji sa 8 mjeseci, predivna je mala Marija..
Mtb cekam dok rodis pa neka pobijedi bolja 🙈🥰 kako se osjecas ? Narance ?
Miss i lioraliora sretno sutra..
Meto jos smedjaris ?
Nina92 necu csstitati ali vrlim zato
Erica sretan rodjendan draga !!!
Tek sam na 1040 strani 😆😆😆🙈
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Greta89, tako treba! Preuzeti kontrolu u svoje ruke! Ovdje smo za tebe za što god treba.
(i pogledaj slobodno doktore i embriologe na webu, već po slikama ćeš vidjeti tko ima najveći kapacitet za oploditi te).
Lucyinthesky, bojim se da više nije solidan BMI, totalno sam nabubrila.
Ništa što odricanje od burgera i klopanje jabuka neće riješiti u par tjedana.
Nije tak strašno,sigurna sam,pa jedeš sve po PS-u već dugo,neće ti niš tih par dana značit.Bez sekiranja
🧍♂️42-od astheno-normo
Vuky primila sam na transferu intralipidnu infuziju, danas i za dva tjedna ću opet. Takva im je procedura.
Lucka007 pitala sam daju li intralipidnu pacijentima koji nisu njihovi, kažu da ne jer bi im to bilo previše, traje skoro dva sata...
Hvala svima na podršci 🥰🥰🥰
Urin je ok, to je ono što je MTB napisala, kapnulo krvi valjda, u međuvremenu stigla i Urinokultura, piše sterilna pa je to valjda onda ok.
Sljedeći pregled 30.3 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nadalica, ja sam super. Boli me stomak i to je to. Naranče i dalje tamanim, presiječem nekad s nekom mandarinom ili jabukom da ne bude dosadno.
Pffft, ovo za nek pobijedi bolji. Pfffft.
Lucyinthesky, što ti imaš protiv moje maštarije gdje me dr spanka po guzi?
manemoj, jesmo li sad naučili da MTB uvijek treba vjerovati?
💔💔💔
Cureeee srce i dalje junački kuca ❤️❤️❤️
Veeeeliki smo 1 cm. Spojena sam na intralipidnu opet pa mi teško tipkati.. javim se kasnije ❤️
Bravooo 🥰🥰
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
MTB Evo nje opet... Ja bi se sva smantala da imam zgodnog doktora, ne bih dobila nist sto zelim vec sto on zeli 😂😂
Ne brini za kile... Ja ti stalno nest grickam, jer sam svaka dva sata gladna, al bas gladna da bih mogla pojesti pravu porciju. Pazim da imam te međuobroke, jedem voce, jogurte, shakeove, grickam bademe, ljesnjake... I uz to jos imam 4 obroka. Ne jedem slatko bas zbog secera, ali si priustim tu i tamo kad mi organizam trazi. Pojedem npr. kocku cokolade, sladoled (bubi mi je sad aktualan) i ne jedem nakon osam sati. Pijem vodu i caj od brusnice. Kavu ne pijem, popijem nekad salicu mlijeka, cappuccino... Bitno je samo da nisi gladna, uvijek imaj uz sebe nesto za grickati.
Manemoj jako mi je drago ❤️😍, cuvaj se i samo hrabro dalje 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala MTBica - jako se veselim tvojim vijestima i pregledu :D
Koliko vas trudnica je odmah bilo na čuvanju trudnoće?
Ja nisam te srece :/ 28tt i jos radim
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji