Ne znam što je hepatogram i testovi senzibilizacije? I DKS? Moram priznati da mu je ovo jadan popis, pa ja radim širi za dobar dan.
Testovi senzibilizacije je indirektni antiglobulinski test. To radiš u Petrovoj, a ovo ostalo sam u laboratoriju u Domu zdravlja. Kad mi napiše neke pretrage odem kod svoje doktorice po uputnice..
Baš sam guglala u međuvremenu. Hepatogram i DKS ja radim kad god vadim krv
A test senzibilizacije je, koliko vidim, RH faktor? Pa to sam dala kad sam kretala u postupak. Nije mi baš jasno. Nema veze, volim ja davati krv, budem sve to napravila (plus par dodatnih )
💔💔💔
Pozdrav cure, baš lijepih vijesti čitam i čestitam svim novim trudnicama :)
Evo ja jučer bila na kontroli - kucamo - jedan 4, drugi 3.9, sve školski, danas 11tjedan.
Bila bih i aktivnija na ovoj dragoj temi, no mučnine me uhvate, pa brojimo dan po dan. No nadam se da će uskoro proći!
Ugodan mi dan i svima koji čekaju želim velike beturine!
predivno, neka bude sto manje mucninca, i da se nastavi sve skolski!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Hvala MTBica - jako se veselim tvojim vijestima i pregledu :D
Koliko vas trudnica je odmah bilo na čuvanju trudnoće?
Hvala, držmo fige da će mi nastaviti ovako lijepo i glatko
Za čuvanje trudnoće ti ja ne mogu pomoći, moja šefica zahtijeva da radim do poroda
💔💔💔
Aurora kako si :) kad ti je prohodnost? Sutra?
Ako mtb nece piti kavu s tobom ja cu 🤣🤣🤣😘
Lucy zao mi je radio spermiograma... nadam se da ce se popravit do postupka...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Krećeeem... svi nalazi ok... doma ću usporedit amh studeni 2019. I studeni 2020, sada iznosi 47, ali uglavnom puni stimulirani idemo, od danas Gonali 2 ampule...
Što mogu očekivati uz Gonal? Na Puregonu 125-150 sam imala 4 stanice, samo jedna došla do blastice...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Aura, sretno, držim fige danas!! 😊 I javi kako je prošlo. Sigurna sam da će biti fantastičan broj i nadam se da neće bubati jako! ❤️
Greta89, žao mi je i zbog situacije i zbog nedostatka podrške koja je u ovim situacijama jako bitna. Ne znam odgovore na tvoja pitanja, ali ja bih na tvom mjestu teažila druga mišljenja. A kao netko tko je ovdje isto jako kratko, garantiram da si došla na pravo mjesto, ovaj čopor je neprocijenjiv!
BijeliS, hvaala ti!! 😊
MTB, trebala bih saznati sad svaki čas. Rekao striček čarobnjak da me nazove negdje između 10 i 12. Dobro sam, ne boli jako, super je to jednostavno i brzo prošlo, više neki pritisak osjećam. Boli me najviše kad se smijem. 😂
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
anavi985, wooohooo, polijećemo!
Gonal ti je sličan Puregonu. Koliko antralaca imaš?
Nisu ti dali Pen nego ampule? Šteta, lakše je sa Penom baratati.
blacksheep, grickamo noktiće i čekamo.
Super da te ne boli jako.
💔💔💔
predivno, neka bude sto manje mucninca, i da se nastavi sve skolski!
Hvala ti
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Hvala, držmo fige da će mi nastaviti ovako lijepo i glatko
Za čuvanje trudnoće ti ja ne mogu pomoći, moja šefica zahtijeva da radim do poroda
Mene su prvo stavili na čuvanje, a prije 2 tjedna sam opet išla na posao. Ma jedino mi zbog korone. Kod kuće mi je od dosade zlo, ovako sad kad radim mi ipak prije prođe dan...
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Snivalica drago mi je da su bebaci ok 😍
Ja sam od pocetka stimulacije na bolovanju. Prvo sam bila na obicnom pa sam isla dva tjedna na go kad sam saznala da sam trudna i nakon go mi je dr. otvorila komplikacije.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji