AuroraB, onda si sigurna, bila ja ćorava ili ne.iris_iris, bez recepta. S tim da ti je najbolje naručiti s npr tvojaljekarna, jeftinije je. Čak mislim da imaju akciju 2+1 trenutno.
Lucyinthesky, ma mali stres ili bolest to odmah pošemere kod očito slabijeg spola. Nadajmo se da će za mjesec i pol biti taman.
Na velesajmu je ulaz sa strane Inine zgrade, lako ga je fulati, izgleda kao napušteni parking.
hmmmm.. odlično, mislim da sam naručivala od tamo jednom, stigne za 2-3 dana, jel tak? hvalaaa ❤️❤️
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Aurora da, imala sam 5 folikula i svih 5 oplođeno i sve blastice, ali se prva nije primila. I ja sam se iznenadila i već isplanirala 5-ero djece. Nadam se da ćemo idući put imati više sreće,a vraćamo dvije.
Iris nisi zakasnila,možeš piti do kraja trudnoće i poslije.
hehehehe kak to lijepo zvuči ❤️❤️ hvala
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Lioraliora nadam se da će ti ovaj biti dobitni. Kad se 2 vrate veća je šansa. Ja sam se malo bojala blizanaačke trudnoće jer su rizične iako nije pravilo,ali su mi dr i embriologica savjetovale da prvi put vratim 1,a ove zamrznemo po dvije, 2x2.
Ja inače imam cikluse 32,33 dana,a aspiracija mi je bila 13 dan pa ne znam sad koji će mi dan biti transfer u FET-u.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage lavice,
Cestitam svima na lijepim betama i trudnocama 🍀.
Danas sam bila na pregledu i UZV kod G-ica i moram priznati da mi je bas sjeo. Prva stvar koju me pitao kad sam izvadila sve svoje fascikle sa sortiranim nalazima je sto sam po horoskopu i onda smo zakljucili da smo oboje Jarci i tu mi je vec sjeo 😁. Rekao je da sigurno imam popis sa pitanjima i naravno pogodio 😂. Ugl, vrlo me pazljivo saslusao, a imala sam mu sto za ispricati i imao je podosta nalaza za pogledati. Nakon toga me pogledao, zakljucio da sve izgleda potpuno ok, izbrojio 9 folikula na jajnicima sto je rekao da je za godine i vise nego dobro, ali i da je situacija kod mene kompleksna jer iz nekog razloga se trudnoce ne odrzavaju. Takodjer, rekao je da za PGS/PGD zadnje studije govore i da nisu toliko pouzdane metode i da on misli da to ne bi bilo rjesenje za nas. Rekao je da MM napravi spermiogram, a ja histeroskopiju i NK cells pa da cemo vidjeti sto dalje, ovisno o nalazima. Bila sam kod njega 50 min, zvale ga sestre da ubrza 🙈. Jedino sto mi se u posjetu IVFu nije svidjelo je da su mi naplatili i MPO konzultacije (koje to nisu bile, jer je rekao da cemo vidjeti da li je potrebno ici u tom smjeru ili ne) i pregled i UZV, ali sam bila pod tolikim pozitivnim dojmom od G-ica da se nisam raspravljala sa sestrom iako inace bi.
Nego, tko je bio na histeroskopiji - ako nadju nesto, da li to odmah i uklone? To jedino nisam pitala. I da li je bio tko na NK cells kod njih?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Ajme jedva čekam da MTB dodje i pročita ovo 🤭🤭🤭🤭
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Čekamo MTB 🍿🍿🍿🍿
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
iris_iris, da, dođe jako brzo.
S tim da se ja uvijek zeznem i nakupujem svašta. Super mi je dućan.
Ana26, bit će ti ili ovulacija + 5 dana (ako idete u prirodni), ili "endo je savršen" + 5 dana (ako ne idete u prirodni).
tam7, jelda da je divan? Smiješ ga koristiti, ali on je moj.
Da, naplata zna biti svakakva, šefica nije baš naj tamo. Ali on meni sve to nadoknađuje.
Na NK cells je mislim bila Nina92. I mislim da ti na histeroskopiji maknu sve što nađu, ali to možeš i unaprijed s njim dogovoriti želiš li tako ili ne.
manemoj, anchy321, ne znam što očekujete od mene? Pa naravno da se moj dečko sviđa mnogima, ne biram ja dečke samo tako.
💔💔💔
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Manemoj pa jel može već jednom taj avatar na tvome profilu? Prazan je otkad "te znam", mislim da bi sad bio pravi trenutak da ubaciš neki sličicu 🥰🥰 Ako ne znaš koju bi, vidim da nam moderatorica voli DUDE 🌈✌️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Manemojpa jel može već jednom taj avatar na tvome profilu? Prazan je otkad "te znam", mislim da bi sad bio pravi trenutak da ubaciš neki sličicu🥰🥰 Ako ne znaš koju bi, vidim da nam moderatorica voli DUDE🌈✌️
Sve što je probala do sad nije uspjelo.
To joj možda upali.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji