Mtbica sada mi je zao sto nisam tvog doktora izabrala 🙄🙄❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Drage lavice,
Cestitam svima na lijepim betama i trudnocama 🍀.
Danas sam bila na pregledu i UZV kod G-ica i moram priznati da mi je bas sjeo. Prva stvar koju me pitao kad sam izvadila sve svoje fascikle sa sortiranim nalazima je sto sam po horoskopu i onda smo zakljucili da smo oboje Jarci i tu mi je vec sjeo 😁. Rekao je da sigurno imam popis sa pitanjima i naravno pogodio 😂. Ugl, vrlo me pazljivo saslusao, a imala sam mu sto za ispricati i imao je podosta nalaza za pogledati. Nakon toga me pogledao, zakljucio da sve izgleda potpuno ok, izbrojio 9 folikula na jajnicima sto je rekao da je za godine i vise nego dobro, ali i da je situacija kod mene kompleksna jer iz nekog razloga se trudnoce ne odrzavaju. Takodjer, rekao je da za PGS/PGD zadnje studije govore i da nisu toliko pouzdane metode i da on misli da to ne bi bilo rjesenje za nas. Rekao je da MM napravi spermiogram, a ja histeroskopiju i NK cells pa da cemo vidjeti sto dalje, ovisno o nalazima. Bila sam kod njega 50 min, zvale ga sestre da ubrza 🙈. Jedino sto mi se u posjetu IVFu nije svidjelo je da su mi naplatili i MPO konzultacije (koje to nisu bile, jer je rekao da cemo vidjeti da li je potrebno ici u tom smjeru ili ne) i pregled i UZV, ali sam bila pod tolikim pozitivnim dojmom od G-ica da se nisam raspravljala sa sestrom iako inace bi.
Nego, tko je bio na histeroskopiji - ako nadju nesto, da li to odmah i uklone? To jedino nisam pitala. I da li je bio tko na NK cells kod njih?
hej ja sam bila na histero kod njih, odmah uklone tako je. ❣
meni osobno nisu nasli nista, ali uzmu uzorak tkiva maternice i posalju na patolosku analizu i nalaz dobijes za 2 tjedna
. ne boli apsolutno nista ❣❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Manemojpa jel može već jednom taj avatar na tvome profilu? Prazan je otkad "te znam", mislim da bi sad bio pravi trenutak da ubaciš neki sličicu🥰🥰 Ako ne znaš koju bi, vidim da nam moderatorica voli DUDE🌈✌️
Hahhahaha ajme pa to mi je best feature..😂😂😂😂
I ovako sam joj omiljena, tko bi je se onda riješio 😂😂😂😂
Evo pronaći ću nešto čim me doktor nakon pregleda opet umiri 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima :)
Ja sam nova, iako vas pratim i čitam već neko vrijeme. Nikad do sada nisam bila član nijednog foruma pa ako nešto ne znam..ne zamjerite mi. Odlučila sam se registrirati jer mi se čini da ste ovdje iskrena podrška jedna drugoj i da jedino ovdje razumijete jedna drugu.
Ukratko - dosad prošla (samo) dva stimulirana postupka, jedan u 9/20, drugi sada, 3/21. Oba u istoj klinici.
1.postupak: kontracepcija 20 dana, suprefact spray, elonva, 2 doze menopura, ovitrelle. Rezultat: 9 jajnih stanica, znakovi oplodnje na 5, vratili 2, 3 ostavili u produljenoj kulturi = svi fragmentirali do 3. dana
2. postupak: kontracepcija 22 dana, decapeptyl i menopur (3 doze) svaki dan, ovitrelle. Rezultat: 10 jajnih stanica, znakovi oplodnje na 4, vratili 2 (jučer), 2 ostavili u produljenoj kulturi. Svi fragmentirali jednako kao i zadnji put. Rečeno mi je otvoreno neka se ničemu ne nadam. I da ne znaju zašto je došlo do fragmentacije jer je medicinski "sve u redu".
Tužna sam i razočarana jer sam se iskreno nadala da će ovaj put biti uspješno. Da će se od ovih 4 jedan ipak izboriti. Protokol je bio dug, sve potpuno drugačije nego prvi put. Razočarana jer mi nitko ne zna odgovoriti zašto je došlo do fragmentacije. I to doslovno jednako kao i zadnji put, sa potpuno drugačijim protokolom.
Nemam s kime razgovarati jer se moj suprug pravi da se sve ovo ne dešava. Nije mi podrška nimalo..ali to je već tema za sebe.
Medicinski - oboje smo zdravi i nema prepreka da budem trudna. On 42 god, ja 32. Razmišljam da je možda njemu trebalo napraviti test fragmentacije spermija. To sam jučer pronašla na internetu. Nitko nam to nije predložio nakon prvog puta, a ni sada.
Ne znam. Baš mi je teško i osjećam se kao da sam sama na svijetu.
Oprostite na ovako dugom postu. Kad su krenule rijeći...kao da više nisu mogle stati.
👱♀️32__🧔42
ICSI 9/20; AMH 11. Suprefact spray, Elonva 150, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 8x10⁶/ml pokretnih spermija. 9 oocita. Fertilizacija 5/8. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
ICSI 3/21, Decapeptyl, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 11x10⁶/ml pokretnih spermija. 10 oocita. Fertilizacija 4/10. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
Dobrodosla Greta!
Ja ti ne znam odgovoriti na ova pitanja, ali ima djevojaka ovdje koje ce ti znati nešto reći! Ja samo mogu držati fige za mrvice koje su ti vratili ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Dobrodosla Greta!
Ja ti ne znam odgovoriti na ova pitanja, ali ima djevojaka ovdje koje ce ti znati nešto reći! Ja samo mogu držati fige za mrvice koje su ti vratili ❤❤
Hvala ti ❤❤❤❤
👱♀️32__🧔42
ICSI 9/20; AMH 11. Suprefact spray, Elonva 150, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 8x10⁶/ml pokretnih spermija. 9 oocita. Fertilizacija 5/8. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
ICSI 3/21, Decapeptyl, Menopur, Ovitrelle. Nakon obrade: 11x10⁶/ml pokretnih spermija. 10 oocita. Fertilizacija 4/10. Vracena 2 zametka,nema smrzlica. Svi fragmentirali.
Sara ovi jastuci su tako lijepiiii da mi ne nedostaje puno da jednog naruciiiiiiim 😍
Blacksheep drzim fige jutros da je nocas bio top tulum!!
Aura, Iris ❤
Ana26 brzo ce proći ciklus, iznenaditi će te! ❤❤
Ubiste me s tim kremsnitama! Sad bi... 😍
Ostalo sam zaboravila ✌😭
oharascarlett14@gmail.com
Mtbica sada mi je zao sto nisam tvog doktora izabrala 🙄🙄❣
Ja znam da si mozda sad bas razočaran ali ja ti govorim iz dobrog iskustva dr. M ja sam kod njega i stvarno je drag, nije da ga pravdam ali jucer je meni stvarno prvi put izgledao umorno bas se vidjelo na njemu, i kao ohrabrenje ti kazem ja sam trudna iz 3 transfera kod njega a prosla sam 5 godina borbe i raznih doktora, nehvalim ga sad zato sto mi je uspjelo, hvalila sam ga i kad nije uspjelo stvarno je drag doktor daj mu jos jednu priliku..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Jutro cure, trebam iskusno misljenje. Meni je jucer prijepodne pocela menga, barem sam mislila da je. Prije toga sam imala dva dana glavobolju i krizobolju i jucer se svemu tome pridruzili jaki menstrualni grcevi i dosta svejze krvi. Medutim, prema veceri se smanjivalo krvarenje (ali ne i grcevi) i danas nema nicega. Obicno menge nakon spontanog budu jace i duze traju, ovo je potpuno obrnuto. Pokusat cu se hitno naruciti danas kod ginekologa, ali ako ima netko iskusan pliz help!
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dodajem gornjem postu i to da su ti simptomi kod mene tipicni za mengu, dala bih ruku u vatru da je bila menga u pitanju.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji