Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    15. Ožujak 2021. 20:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS, jesam li ja to dobro pročitala da tražiš nekog da te spanka po guzi? 👀😂😂😂

😎

oharascarlett14@gmail.com

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 21:01

Manemoj pomaze vec mi je lakse kad vidim da nas ima... 🥰

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Ana26
    15. Ožujak 2021. 21:09

Anchy321 u ovome je čekanje najgore. Znam taj osjećaj. Sve se oduži, još i ova korona. Mi smo krenuli u 3 mj prošle godine. Mislila sam da će sve puno brže ići,ali kod mene se uvijek nešto zakomplicira. Kad ćete dobiti nalaze? 
    Lioraliora ja idem idući mjesec u FET. Danas sam dobila menstruaciju nakon negativne bete i moram jedan ciklus sačekati. 
    Koji dan ciklusa će ti biti transfer? Ti isto ideš kod dr.Jukić? Jel uzimaš kakve suplemente? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

AuroraB
    15. Ožujak 2021. 21:17

Lita1234, samo ti odmori... imala si naporan dan...
    Manemoj stislo me u grudima dok sam čitala tvoj post...💙 MTB hvala i tebi što si se osvrnula...Nemam trenutno ništa drugo za izjaviti. Svima nam se u životu događaju stvari koje nisu fer i moj način da ih procesuiram je uvijek da pokušam sagledati stvari sa svih kuteva i onda donijeti neki zaključak. 
    MTB sad kad ti je oko sj*****, te mogu bez problema pozvati na kavu pošto idem u ZG, ionako me nećeš dobro vidjeti pa ako ti se ne svidim uživo, okriviti ćemo tvoje oko 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

lioraliora
    15. Ožujak 2021. 21:20

Ana26

Anchy321 u ovome je čekanje najgore. Znam taj osjećaj. Sve se oduži, još i ova korona. Mi smo krenuli u 3 mj prošle godine. Mislila sam da će sve puno brže ići,ali kod mene se uvijek nešto zakomplicira. Kad ćete dobiti nalaze?
    Lioraliora ja idem idući mjesec u FET. Danas sam dobila menstruaciju nakon negativne bete i moram jedan ciklus sačekati.
    Koji dan ciklusa će ti biti transfer? Ti isto ideš kod dr.Jukić? Jel uzimaš kakve suplemente?

Da, idem i kod nje i kod koga se potrefim taj dan, danas mi je ona bila. 16 dan ciklusa mi ispada u petak kad je transfer. Uzimam na svoju ruku suplemente , nešto tipa prenatala, 1 na dan plus nekad uzmem dodatno omegu 3. Znači ideš idući mjesec? Imas isto smrzliće? Kad si bila na aspiraciji?

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

iris_iris
    15. Ožujak 2021. 21:22

MTB došla sam samo baciti oko da vidim tu beturinu ❤️❤️ baš mi je drago, sretno dalje ❤️ pratim sve tvoje pretrage, zapisujem i nadam se da će mi uskoro trebati ❤️
    ekipica sretno svima.. ja idem sutra (2DC) na pregled da vidimo kakvi smo ovaj mjesec, jel idemo u postupak ili još mjesec odmora, kako god bude, ja spremna  htjela sam pitat vas koje uzimate željezo, do kojeg trenutka u postupku ga uzimate? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Sara 🌸
    15. Ožujak 2021. 21:24

Hej ženice, evo vam i u Malog anđela trudnicki jastuci na akciji, koliko vidim, i oni su punjeni tim kuglicama. Ja ga nisam koristila, pa ne znam reć kakav je, al inače obožavam njihove prouzvode. Tu sam se opskrbila tetrama i posteljinom, svedskim pelenama, malim gazama, itd. Inace nemojte se bas na website obazirati, nemaju dosta uzoraka, posaljite im poruku na IG ili u inbox na FB ili na WhatsApp (mislim da san nedavno vidila da ih se tako moze kontaktirati, to je novo) pa pitajte da vam posalju uzorke svega sta vas zanima. 
    https://ibb.co/cFZnshC 
    Ne radin za njih, samo sam zadovoljni kupac već godinama (neke sam stvari cak kao poklone za babine uzimala). 🙃

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 21:25

AuroraB

Lita1234, samo ti odmori… imala si naporan dan…
    Manemojstislo me u grudima dok sam čitala tvoj post…💙MTBhvala i tebi što si se osvrnula…Nemam trenutno ništa drugo za izjaviti. Svima nam se u životu događaju stvari koje nisu fer i moj način da ih procesuiram je uvijek da pokušam sagledati stvari sa svih kuteva i onda donijeti neki zaključak.
    MTBsad kad ti je oko sj*****, te mogu bez problema pozvati na kavu pošto idem u ZG, ionako me nećeš dobro vidjeti pa ako ti se ne svidim uživo, okriviti ćemo tvoje oko

AuroraB, ti samo pokazuješ koliko si velika žena time što nisi ogorčena i što si krenula dalje.
    Ali treba biti realan i reći kad je netko sjebao. I kad se nije poslije adekvatno iskupio.
    Što se cuge tiče, imaš sreće. Ja inače žene ocjenjujem po sisama i guzicama, ako mi nisu seksi više ne idem na novu cugu s njima  vidim, i ti ćeš uskoro biti trudna 

💔💔💔

Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 21:27

Ana26 trebali bi bit do kraja ovog mjeseca...mi smo krenuli krajem 11 mj i evo za sad smo većinu toga obavili...za sad sve ide dosta brzo..za sve pretrage smo dobivali termine u roku par dana..ali eto ovo traje duze..jao mogu mislit kako je to kad se sve zakomplicira..drzim ti fige za sljedeći mjesec 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 21:28

iris_iris

MTB došla sam samo baciti oko da vidim tu beturinu ❤️❤️ baš mi je drago, sretno dalje❤️ pratim sve tvoje pretrage, zapisujem i nadam se da će mi uskoro trebati❤️
    ekipica sretno svima.. ja idem sutra (2DC) na pregled da vidimo kakvi smo ovaj mjesec, jel idemo u postupak ili još mjesec odmora, kako god bude, ja spremnahtjela sam pitat vas koje uzimate željezo, do kojeg trenutka u postupku ga uzimate?

Hvala! 
    Ja uzimam Sideral Forte (greškom sam kupila taj a ne Sideral Folic koji sam namjeravala). U 2 tjedna mi je željezo digao sa 14 na 18, a feritin sa 51 na 96. Možeš ga piti cijelo vrijeme, on je namijenjen i za trudnice. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.