Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    15. Ožujak 2021. 20:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ana26

MTB ja mislim da ti je izbio ječmenac zato što si se zamjerila trudnicu manemoj.

Baš gledam slike, ječmenac se stvara na kapku
    Ovo moje je kao da su prsle kapilare u oku

Hahahaha jesi se prepala a? 😜
    Iako ti mene hejtas 😭 ne bi ja to tebi nikad napravila 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    15. Ožujak 2021. 20:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, žao mi je radi lošeg spermio.

Brzi antigenski ti je besplatan, gotov je u oko sat vremena. Ja sam se pojavila na Velesajmu jer mi je tamo najbliže (ulaz kod Inine zgrade). Ali pogledaj si na webu gdje ih sve imaš. Možeš se i naručiti, ali imali su samo termine za dva dana, pa sam ja išla na blef i samo se pojavila. Nije ni psa bilo (toliko o naručivanju) i imali su spremnu bilježnicu gdje sam upisala podatke (dakle, ne pojavljujem se samo ja tako).

Hvala, jbg, šta je tu je...
    Nego,kako besplatno, na uputnicu ili?
    Nymeria hvala i tebi, znači bolnice bolje nego privatni lab 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 20:39

manemoj

Meni je super kako ti cijelo vrijeme govoriš da nitko nije kriv. I stvarno nisam ironična. Super mi je što imaš takav pristup. Ja bi bila luda jer ja mislim da jesu krivi, da je ljudski i da se svakom može dogoditi je istina ali bože moj, krivi su i to je to. Ako hrpa amatera ovdje na forumu zna da betu treba ispratiti do kraja kako netko tko je godinama studirao, specijalizirao se za to, vjerojatno imao hrpe slucajeva vanmaternicnih to ne zna 🤷. Prihvaćam da ne znaju kako naše tijelo reagira i da mogu fulati terapiju i da ne istempiraju ispravno aspiraciju iako bi i to trebali ali ajde.. ali da ti samo tako kaže biokemijska, i to dva puta ako se dobro sjećam… Ne znam.. evo, ja se tebi baš divim jer ja kad se sjetim tvog slučaja baš budem ogorčena i volila bi biti na nekoj višoj razini gdje prihvaćam situacije i to vidim tako zrelo kao ti ali eto.. očito moram još raditi na sebi…

Ja se apsolutno slažem sa tobom. I ne mislim da trebam raditi na sebi.
    Opako su falili i meni bi bilo ljudski da su se ispričali i to nekako kompenzirali. Da, greška je, ljudski je, sumnjam da bi im zamjerala do smrti (ja sam dosta opraštajuća duša), ali to ih ne amnestira i ne briše činjenicu da su ovo sjebali. I da nisu popravili naknadno grešku.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 20:43

manemoj

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ana26

MTB ja mislim da ti je izbio ječmenac zato što si se zamjerila trudnicu manemoj.

Baš gledam slike, ječmenac se stvara na kapku
    Ovo moje je kao da su prsle kapilare u oku

Hahahaha jesi se prepala a? 😜
    Iako ti mene hejtas 😭 ne bi ja to tebi nikad napravila 😉

Ne bojim se ja tebe, znam da ćeš ti napraviti sve da mi dođeš u milost 

💔💔💔

Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 20:44

Ana26

Anchy321 baš je medena.
    Di ti ideš u postupak , u kojoj ste sad fazi?

U Osijek..čekamo nalaze kariograma da vidimo jel ima uopće smisla radit TESE..najgora faza-čekanje 😏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

lioraliora
    15. Ožujak 2021. 20:45

Ana26

Lioraliora kakva je procedura na VV kod Feta?
    Bila sam te već pitala pa nisi skužila. Koliko često ideš na UZV i šta uzimaš od terapije? Hvala

Hejj sorry ako nisam vidjela, ja napisem nešto, pa ne pročitam odmah, pa dođem, a već milijun stranica a nisam svaki dan aktivna..🙃 oprostite ako ne vidim i preskočim. Bome mislila sam da cu manje ici, ali skupi se dana, 3dan ciklusa došla, pa 10 dan ciklusa dobila terapiju estrofem svaki dan po 3 tabletice, zatim danas išla na 12 dan ciklusa i pojačali mi estrofem na 4 i utriće od danas, i onda opet dolazim u srijedu ali zbog testa na covid koji radim kod njih jer kod mene malo komplicirano, i petak je transfer. Znači nekih 3 ultrazvuka sigurno imaš. U kojoj si ti fazi?

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 20:45

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, žao mi je radi lošeg spermio.

Brzi antigenski ti je besplatan, gotov je u oko sat vremena. Ja sam se pojavila na Velesajmu jer mi je tamo najbliže (ulaz kod Inine zgrade). Ali pogledaj si na webu gdje ih sve imaš. Možeš se i naručiti, ali imali su samo termine za dva dana, pa sam ja išla na blef i samo se pojavila. Nije ni psa bilo (toliko o naručivanju) i imali su spremnu bilježnicu gdje sam upisala podatke (dakle, ne pojavljujem se samo ja tako).

Hvala, jbg, šta je tu je…
    Nego,kako besplatno, na uputnicu ili?
    Nymeria hvala i tebi, znači bolnice bolje nego privatni lab 👍

Ne, bez uputnice, bez ičeg.
    Ili se zapišeš preko neta, ili se samo pojaviš. To je kao besplatno za građane grada Zagreba, ali nitko te ne pita osobnu ni gdje ti je prebivalište, ne zanima ih ta informacija. I mene je bila frka, na kraju je bilo piece of cake.

💔💔💔

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 20:47

AuroraB

Lita1234hehe moje sve je bilo toliko neočekivano i van svih statistika da ne znam kako bi te na to pripremila 😂 Ono što bi tebi moglo biti bitno je da sam sam istim AMH-om i terapijom kao i ti, imala cca 15 folikula, extra je bilo što mi ih je doktor M. pokazao na 3D UZV, to mi je fakat bilo super! Žalosno je bilo to što sam uzela pravu anesteziju za aspiraciju i probudila se usred nje povraćajaći malo tekućine, pa su mi zbog toga prekinuli aspiraciju i nisu izvadili sve folikule već samo njih 7 i to nikome od njih nije bio neki big deal, osim meni naravno. Tu idu i moje zamjerke; zašto mi nisu to izvadili do kraja pošto sam ionako odmah zaspala i prebacili su me u sobu. Kao da je samo tako pikati se sa tolikim hormonima i potrošiti postupak "uzalud". Dakle, ako nisi jako osjetljiva na bol, razmisli dva puta prije uzimanja anestezije🙂. Drugi poučak; ako ćeš imati nisku betu nakon postupka, i ako ti kažu da prekineš terapiju, ti poslušaj ili nemoj, ali svakako dalje prati testovima dok ne budu skroz bijeli ili izvadi betu da budeš sigurna da je beta skorz pala, a ne da npr. imaš izvanmaterničnu trudnoću. Drugo stvarno sve super😂 Ali ja stvarno moram naglasiti da mi nije nitko za ništa kriv, jednostavno nisam imala sreće. Tebi neće tako biti!!!

moram ovo u miru procitati sutra.. previse mi je za ove sate😅 ❤❤ hvala ti. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 20:51

manemoj

AuroraB

Lita1234hehe moje sve je bilo toliko neočekivano i van svih statistika da ne znam kako bi te na to pripremila 😂 Ono što bi tebi moglo biti bitno je da sam sam istim AMH-om i terapijom kao i ti, imala cca 15 folikula, extra je bilo što mi ih je doktor M. pokazao na 3D UZV, to mi je fakat bilo super! Žalosno je bilo to što sam uzela pravu anesteziju za aspiraciju i probudila se usred nje povraćajaći malo tekućine, pa su mi zbog toga prekinuli aspiraciju i nisu izvadili sve folikule već samo njih 7 i to nikome od njih nije bio neki big deal, osim meni naravno. Tu idu i moje zamjerke; zašto mi nisu to izvadili do kraja pošto sam ionako odmah zaspala i prebacili su me u sobu. Kao da je samo tako pikati se sa tolikim hormonima i potrošiti postupak "uzalud". Dakle, ako nisi jako osjetljiva na bol, razmisli dva puta prije uzimanja anestezije🙂. Drugi poučak; ako ćeš imati nisku betu nakon postupka, i ako ti kažu da prekineš terapiju, ti poslušaj ili nemoj, ali svakako dalje prati testovima dok ne budu skroz bijeli ili izvadi betu da budeš sigurna da je beta skorz pala, a ne da npr. imaš izvanmaterničnu trudnoću. Drugo stvarno sve super😂 Ali ja stvarno moram naglasiti da mi nije nitko za ništa kriv, jednostavno nisam imala sreće. Tebi neće tako biti!!!

Meni je super kako ti cijelo vrijeme govoriš da nitko nije kriv. I stvarno nisam ironična. Super mi je što imaš takav pristup. Ja bi bila luda jer ja mislim da jesu krivi, da je ljudski i da se svakom može dogoditi je istina ali bože moj, krivi su i to je to. Ako hrpa amatera ovdje na forumu zna da betu treba ispratiti do kraja kako netko tko je godinama studirao, specijalizirao se za to, vjerojatno imao hrpe slucajeva vanmaternicnih to ne zna 🤷. Prihvaćam da ne znaju kako naše tijelo reagira i da mogu fulati terapiju i da ne istempiraju ispravno aspiraciju iako bi i to trebali ali ajde.. ali da ti samo tako kaže biokemijska, i to dva puta ako se dobro sjećam… Ne znam.. evo, ja se tebi baš divim jer ja kad se sjetim tvog slučaja baš budem ogorčena i volila bi biti na nekoj višoj razini gdje prihvaćam situacije i to vidim tako zrelo kao ti ali eto.. očito moram još raditi na sebi…

Potoisujem sve sto je manemoj napisala. Samo mi je previse informacija nakon ovog ludog dana. Meni su krivi. U soku sam. Divno kako si ti to sebi poslozila, ali.. hm.. ❣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

manemoj
    15. Ožujak 2021. 20:51

Lita.1234

AuroraB

moram ovo u miru procitati sutra.. previse mi je za ove sate😅 ❤❤ hvala ti.

Ako pomaže, ja sam isto bila na Rekovelle 😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.