Iris ja sam na početku postupka vadila krv i dr.mi je uvela željezo.
Lioraliora Aspiracija mi je bila 27.2.
Kakve inače imaš cikluse? Koji dan ti bude ovulacija? Jel uzimaš ciklu i ananas za endometrij?
Imam 4 smrzlića. 4 blastice. Idući mjesec ćemo vratiti dvije. (Ovaj mjesec smo imali svježi transfer 1 blastice ).
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lucyintheskykakav točno spermiogram je došao suprugu?
Poj****se sve što se moglo, brzina, volumen, morfologija.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hej ženice, evo vam i u Malog anđela trudnicki jastuci na akciji, koliko vidim, i oni su punjeni tim kuglicama. Ja ga nisam koristila, pa ne znam reć kakav je, al inače obožavam njihove prouzvode. Tu sam se opskrbila tetrama i posteljinom, svedskim pelenama, malim gazama, itd. Inace nemojte se bas na website obazirati, nemaju dosta uzoraka, posaljite im poruku na IG ili u inbox na FB ili na WhatsApp (mislim da san nedavno vidila da ih se tako moze kontaktirati, to je novo) pa pitajte da vam posalju uzorke svega sta vas zanima.
https://ibb.co/cFZnshC
Ne radin za njih, samo sam zadovoljni kupac već godinama (neke sam stvari cak kao poklone za babine uzimala). 🙃
Fora, ovi Jersey mi se čine najbolji. Šteta što mi je još prerano za to, pričekat ću koji mjesec.
💔💔💔
Anchy321 hvala ti. Sretno i vama,nadam se da će što prije nalazi da možete na TESE, dotad se bildajte suplementima.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Lucyinthesky, žao mi je radi lošeg spermio.
Brzi antigenski ti je besplatan, gotov je u oko sat vremena. Ja sam se pojavila na Velesajmu jer mi je tamo najbliže (ulaz kod Inine zgrade). Ali pogledaj si na webu gdje ih sve imaš. Možeš se i naručiti, ali imali su samo termine za dva dana, pa sam ja išla na blef i samo se pojavila. Nije ni psa bilo (toliko o naručivanju) i imali su spremnu bilježnicu gdje sam upisala podatke (dakle, ne pojavljujem se samo ja tako).
Hvala, jbg, šta je tu je…
Nego,kako besplatno, na uputnicu ili?
Nymeria hvala i tebi, znači bolnice bolje nego privatni lab 👍
Ne, bez uputnice, bez ičeg.
Ili se zapišeš preko neta, ili se samo pojaviš. To je kao besplatno za građane grada Zagreba, ali nitko te ne pita osobnu ni gdje ti je prebivalište, ne zanima ih ta informacija. I mene je bila frka, na kraju je bilo piece of cake.
Hvala, nisam iz Zg, pa zato pitam za slučaj da se tamo odlučim otići.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyintheskykakav točno spermiogram je došao suprugu?
Poj****se sve što se moglo, brzina, volumen, morfologija.
Je li bio štogod bolestan u zadnje vrijeme? Njima jedna temperatura zna sjebati stvari.
Pije suplemente? Izbjegava alkohol/cigarete/uske stvari? Izbjehava vruće kupke/saune?
Žao mi je Navijamo da svejedno u toj hrpici koju bude donirao idući mjesec bude dovoljno malih herojčića.
💔💔💔
Lucyinthesky, žao mi je radi lošeg spermio.
Brzi antigenski ti je besplatan, gotov je u oko sat vremena. Ja sam se pojavila na Velesajmu jer mi je tamo najbliže (ulaz kod Inine zgrade). Ali pogledaj si na webu gdje ih sve imaš. Možeš se i naručiti, ali imali su samo termine za dva dana, pa sam ja išla na blef i samo se pojavila. Nije ni psa bilo (toliko o naručivanju) i imali su spremnu bilježnicu gdje sam upisala podatke (dakle, ne pojavljujem se samo ja tako).
Hvala, jbg, šta je tu je…
Nego,kako besplatno, na uputnicu ili?
Nymeria hvala i tebi, znači bolnice bolje nego privatni lab 👍
Ne, bez uputnice, bez ičeg.
Ili se zapišeš preko neta, ili se samo pojaviš. To je kao besplatno za građane grada Zagreba, ali nitko te ne pita osobnu ni gdje ti je prebivalište, ne zanima ih ta informacija. I mene je bila frka, na kraju je bilo piece of cake.
Hvala, nisam iz Zg, pa zato pitam za slučaj da se tamo odlučim otići.
Ja nemam dokaz da sam iz Zg jer mi na osobnoj piše drugo prebivalište, ali nitko me ništa nije pitao ni provjeravao. Dapače, dan prije sam zvala info telefon i tip na telefonu mi je tako savjetovao.
💔💔💔
MTB došla sam samo baciti oko da vidim tu beturinu ❤️❤️ baš mi je drago, sretno dalje❤️ pratim sve tvoje pretrage, zapisujem i nadam se da će mi uskoro trebati❤️
ekipica sretno svima.. ja idem sutra (2DC) na pregled da vidimo kakvi smo ovaj mjesec, jel idemo u postupak ili još mjesec odmora, kako god bude, ja spremnahtjela sam pitat vas koje uzimate željezo, do kojeg trenutka u postupku ga uzimate?
Hvala!
Ja uzimam Sideral Forte (greškom sam kupila taj a ne Sideral Folic koji sam namjeravala). U 2 tjedna mi je željezo digao sa 14 na 18, a feritin sa 51 na 96. Možeš ga piti cijelo vrijeme, on je namijenjen i za trudnice.
ooodlično, znači ne kasnim, to mi je bitno, moram još malo pojačati. zapisala sam si da si spominjala sideral folic, znači forte još bolje? kupujem sutra ❤️
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Iris ja sam na početku postupka vadila krv i dr.mi je uvela željezo.
Lioraliora Aspiracija mi je bila 27.2.
Kakve inače imaš cikluse? Koji dan ti bude ovulacija? Jel uzimaš ciklu i ananas za endometrij?
Imam 4 smrzlića. 4 blastice. Idući mjesec ćemo vratiti dvije. (Ovaj mjesec smo imali svježi transfer 1 blastice ).
hvala Ana ❤️ super, bitno mi je da nisam zakasnila za postupak ako sutra ipak krenem.
4 smrzlića, divno, tu su tvoje bebe sigurno ❤️❤️
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB došla sam samo baciti oko da vidim tu beturinu ❤️❤️ baš mi je drago, sretno dalje❤️ pratim sve tvoje pretrage, zapisujem i nadam se da će mi uskoro trebati❤️
ekipica sretno svima.. ja idem sutra (2DC) na pregled da vidimo kakvi smo ovaj mjesec, jel idemo u postupak ili još mjesec odmora, kako god bude, ja spremnahtjela sam pitat vas koje uzimate željezo, do kojeg trenutka u postupku ga uzimate?
Hvala!
Ja uzimam Sideral Forte (greškom sam kupila taj a ne Sideral Folic koji sam namjeravala). U 2 tjedna mi je željezo digao sa 14 na 18, a feritin sa 51 na 96. Možeš ga piti cijelo vrijeme, on je namijenjen i za trudnice.
ooodlično, znači ne kasnim, to mi je bitno, moram još malo pojačati. zapisala sam si da si spominjala sideral folic, znači forte još bolje? kupujem sutra❤️
Pa ne znam je li bolje, ja sam ga greškom uzela. Super reagiram na njega, to su kapsule, pijem ih natašte i nije mi muka od njih.
A za Sideral Folic sam pročitala ovdje na forumu, ali sam falila u ljekarni.
Ja sam ga počela piti dan nakon aspiracije, jer sam dva dana prije vadila krv i vidjela da nisam zadovoljna feritinom. Na aspiraciji sam pitala dr smijem li, on je odobrio. E sad, da li neki drugi su bolji/lošiji, to ti ja ne znam. Ali do aspiracije smiješ piti sigurno bez problema. A ovaj moj možeš i poslije, jer piše na njemu da je za trudnice.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji