Aura, tek sad pročitala sve upise od danas! Evo, živa! 😊 Ubrana 3 folikula, ali dve stanice. Sutra ujutro će me zvati i javiti kakav je bio tulum i jel ostalo kakvih posljedica.
Sasvim dovoljne 2!!!😍 je li bolilo?
Nadam se da je tulum prosao razuzdano i da su obe 2 oplođene!!! Želim svu sreću!!! 😘😘😘
Pa i nije... doduše uz lokalnu, al i bili su sva tri blizu i jednostavni za izvadit.. Osjećam poslije bol, al nije strašno. Nadamo se i mi! Hvaalaa tii!!😘😘😘
P.s. muž evo viče da nek obavezno napišem svojim curama da je on vrhunski odradio svoj dio posla.. 🙄
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
MaloTele nadam se da nije, danas me nekako manje svrbi. Osip je tu, ali razmišljam si jedino kj sam promijenila je ono mlijeko za tijelo Zjaja. Seka je bila kod mene i ostavila ga pa reko idem probat. 🙈😂 I danas me svrbilo Al puno manje. Što se tiče tebe, pa ne mora znacit sa ćeš i ti tako! Kod mene nikad nitko nije imao dijabetes ni ništa pa eto ja imam. Mislim da to nema pravila. Hvala tiii na podijeljenom iskustvu ❤️ i prekrasna je bebica, super vijesti s uzva 🤗
Ruska nek si ti torbu spremila, opako se to bliži 😍😍😍😍 bome evo tvoja trudnoća mi baš nekako brzo prošla, s obzirom da kad sam ja na početku svog postupka počela pisati tu na forum ti si bila skroz na početku, a gleee evo curice još malo 🥰
Nymeria nadam se da je tvoj iscjedak već stao, možda je stvarno implantacijsko. Što se cerviksa tiče stvarno kao što Ruska kaže neeema pravila. Moj na početku bio dole i sve nešto usko, sad odjednom sve nešto postao široko cerviks gore. Caak me uhvatila panika da se nije nešto drastično skratio jer kad stavljam utrice nekad nemogu uopće do njega, samo tunel 🙈 a ostao je isti. Sad više ne kopam, gurnem utric na početak i amen! 😂
Magnolia, želim ti mirnu trudnoću 😍😍😍🥰
Bajo naša Milna kravice 😂🥰 slatko je mlijeko kj ne? 🙈😂
Ribic supeer, sretno sutra 😍😍😍
MTB odlična druga beta! 😍😍😍 Brzo će i uzv 🥰🥰🥰 sto se tiče tog da se smrzavas i meni je na početku stalno tako bilo, stalno zimice i tresavice, osjećala se 3 mjeseca kao da sam bolesna i imam neku blagu virozu. I slažem se za uzv, i ja sam išla rano, jer sam htjela vidjet bar gestacijski da je na pravom mjestu
Mara odlično sretno i dalje ee 🤗😍
Meto ti si baš pozitiva, divim ti se 😍😍
Što se kremšnita tiče na žalost nas nekih vrlo vjerojatno po mom iskustvu (koje je prije gestacijskog bilo veliko 🙈😂 i često) najčešće ih nećete dobit tople, samo kad je jako gužva vikendima npr nedjeljom. Prek tjedna stoje pa ni nisu tople, neće ih podgrijavat 😂 ove su friske pa zato
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Vuky ja nisam išla na stimulacije, pa i prije mpo iz nekog razloga moje menge su se skratile s 7,8 dana na 3,4. Razlog neznam, ovulacije imam, endo super bez ikakvih lijekova tako da ne brigaj ne mora značiti ništa loše. 😊
MTB ne brini, past će TSH. Super što si ga vadila odma na vrijeme. Meni na TSh jako utječe vrijeme, prek ljeta ide gore, prek zime dole. Tak i u trudnoći, evo čim je vrijeme malo ljepše počeo je ic gore
Manemoj moj suprug je Samoborac, ja dotepenka kak bi mi rekli 😂 lagali su te. Kremsnite se jedu tople, ali kad su im i uvjeti takvi da se jedu tople. Ne budu iz podgrijavali 😊 što se nalaza tiče, povisen crp i leuko su normalni u trudnoći. Moji leuko su stalno od 12 do 15. Rekla bi možda jedino da trebaš urinokulturu napraviti dodatno
Šmattan žao mi je na negativnom iskustvu 😏
Miss baš mi je predrafo da si počela osjećat bebaca, sad će ti bit lakše 😍😍😍 i sretno ti sutra 🥰🥰 odnosno danas 🤔
Nina aa čestitam na srceku i bebici 😍😍😍🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MaloTele nisi izrod, ni ja nisam radila testove. Jednostavno kak je Ruska rekla nisam htjela. Prošla sam spontani ali nisam jednostavno htjela. 🤷♀️ Imam svoje razloge i jbg
Tuma baš mi je drago da je sve super. Guk će se sredit. Tebi vrijednosti guka nisu strašne. Meni su bile ful visoke (5,6 12,3 11) pa sam ja zato na tak oštroj dijeti iako imaju i tu pomagala 😂 npr proteinski pudinzi i sladoledi od čokolade kj nemaju ovog umjetnog šećera. 😂🙈 Umrla bi ponekad da ne osjetim malo slatkog . Oko ovog tvoje prvog na granici ja se nebi puko zabrinjavala, pri pazi sad malo prije profila da te ne maltretiranju do kraja trudnoće zbog tog malo
Miss slažem se da u tvojoj situaciji treba napraviti bris pa da otjlonis sve sumnje. Meni su ga radili prije postupka samog i u trudnoći, i budu još jednom zbog prošlog puta i jer ki je bila ureaplasma za koje oni kažu da ako ih ne liječis na vrijeme mogu otvarat. Pa bolje provjerit da si sigurna da nije do toga 😊 drago mi je kj nema više iscjedka, to je super vijest 😍😍😍
Andela, Lita 🙏🙏🤞❤️
E sad mogu ic spavat 🙈🙈 ako budem mogla opće, pred uzv mi nekak ne ide spavanje 😂 noć cure ❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage lavice,
Cestitam svima na lijepim betama i trudnocama 🍀.
Danas sam bila na pregledu i UZV kod G-ica i moram priznati da mi je bas sjeo. Prva stvar koju me pitao kad sam izvadila sve svoje fascikle sa sortiranim nalazima je sto sam po horoskopu i onda smo zakljucili da smo oboje Jarci i tu mi je vec sjeo 😁. Rekao je da sigurno imam popis sa pitanjima i naravno pogodio 😂. Ugl, vrlo me pazljivo saslusao, a imala sam mu sto za ispricati i imao je podosta nalaza za pogledati. Nakon toga me pogledao, zakljucio da sve izgleda potpuno ok, izbrojio 9 folikula na jajnicima sto je rekao da je za godine i vise nego dobro, ali i da je situacija kod mene kompleksna jer iz nekog razloga se trudnoce ne odrzavaju. Takodjer, rekao je da za PGS/PGD zadnje studije govore i da nisu toliko pouzdane metode i da on misli da to ne bi bilo rjesenje za nas. Rekao je da MM napravi spermiogram, a ja histeroskopiju i NK cells pa da cemo vidjeti sto dalje, ovisno o nalazima. Bila sam kod njega 50 min, zvale ga sestre da ubrza 🙈. Jedino sto mi se u posjetu IVFu nije svidjelo je da su mi naplatili i MPO konzultacije (koje to nisu bile, jer je rekao da cemo vidjeti da li je potrebno ici u tom smjeru ili ne) i pregled i UZV, ali sam bila pod tolikim pozitivnim dojmom od G-ica da se nisam raspravljala sa sestrom iako inace bi.
Nego, tko je bio na histeroskopiji - ako nadju nesto, da li to odmah i uklone? To jedino nisam pitala. I da li je bio tko na NK cells kod njih?
Ja sam radila histeroskopiju kod njih, uklone ti odma ako nadu sta ali sitnije zahvate tipa ciste, manji miomi a Nk cells nisam radila rekao je dr. da nema potrebe i ova histeroskopija je bila red da radi jer je htio vidjet da nema neka skrivena upala da to mozda nije razlog zasto se ne prima... Postupak ti traje 15-20 min uz njihovu pripremu, ne boli doduse ja sam morala s anestezijom jer mi je zavrnuti cerviks i tesko prode s kateterom pa to boli ako je tebi sve ok sto se tog dijela tice da se izdrzati, malo kasnije o sjecas napetost i poslije malo miruje ali vec drugi dan si ko nova 😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Vukyja nisam išla na stimulacije, pa i prije mpo iz nekog razloga moje menge su se skratile s 7,8 dana na 3,4. Razlog neznam, ovulacije imam, endo super bez ikakvih lijekova tako da ne brigaj ne mora značiti ništa loše. 😊
MTBne brini, past će TSH. Super što si ga vadila odma na vrijeme. Meni na TSh jako utječe vrijeme, prek ljeta ide gore, prek zime dole. Tak i u trudnoći, evo čim je vrijeme malo ljepše počeo je ic gore
Manemojmoj suprug je Samoborac, ja dotepenka kak bi mi rekli 😂 lagali su te. Kremsnite se jedu tople, ali kad su im i uvjeti takvi da se jedu tople. Ne budu iz podgrijavali 😊 što se nalaza tiče, povisen crp i leuko su normalni u trudnoći. Moji leuko su stalno od 12 do 15. Rekla bi možda jedino da trebaš urinokulturu napraviti dodatno
Šmattanžao mi je na negativnom iskustvu 😏
Missbaš mi je predrafo da si počela osjećat bebaca, sad će ti bit lakše 😍😍😍 i sretno ti sutra 🥰🥰 odnosno danas 🤔
Nina aa čestitam na srceku i bebici 😍😍😍🥰
❤️❤️❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Drage lavice,
Danas sam bila na pregledu i UZV kod G-ica i moram priznati da mi je bas sjeo. Prva stvar koju me pitao kad sam izvadila sve svoje fascikle sa sortiranim nalazima je sto sam po horoskopu i onda smo zakljucili da smo oboje Jarci i tu mi je vec sjeo 😁. Rekao je da sigurno imam popis sa pitanjima i naravno pogodio 😂. Ugl, vrlo me pazljivo saslusao, a imala sam mu sto za ispricati i imao je podosta nalaza za pogledati. Nakon toga me pogledao, zakljucio da sve izgleda potpuno ok, izbrojio 9 folikula na jajnicima sto je rekao da je za godine i vise nego dobro, ali i da je situacija kod mene kompleksna jer iz nekog razloga se trudnoce ne odrzavaju. Takodjer, rekao je da za PGS/PGD zadnje studije govore i da nisu toliko pouzdane metode i da on misli da to ne bi bilo rjesenje za nas. Rekao je da MM napravi spermiogram, a ja histeroskopiju i NK cells pa da cemo vidjeti sto dalje, ovisno o nalazima. Bila sam kod njega 50 min, zvale ga sestre da ubrza 🙈. Jedino sto mi se u posjetu IVFu nije svidjelo je da su mi naplatili i MPO konzultacije (koje to nisu bile, jer je rekao da cemo vidjeti da li je potrebno ici u tom smjeru ili ne) i pregled i UZV, ali sam bila pod tolikim pozitivnim dojmom od G-ica da se nisam raspravljala sa sestrom iako inace bi.
Nego, tko je bio na histeroskopiji - ako nadju nesto, da li to odmah i uklone? To jedino nisam pitala. I da li je bio tko na NK cells kod njih?
Ja sam radila histeroskopiju kod njih, uklone ti odma ako nadu sta ali sitnije zahvate tipa ciste, manji miomi a Nk cells nisam radila rekao je dr. da nema potrebe i ova histeroskopija je bila red da radi jer je htio vidjet da nema neka skrivena upala da to mozda nije razlog zasto se ne prima… Postupak ti traje 15-20 min uz njihovu pripremu, ne boli doduse ja sam morala s anestezijom jer mi je zavrnuti cerviks i tesko prode s kateterom pa to boli ako je tebi sve ok sto se tog dijela tice da se izdrzati, malo kasnije o sjecas napetost i poslije malo miruje ali vec drugi dan si ko nova 😄
Super, hvala ti na objasnjenjima iz prve ruke 😊.
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
iris_iris, da, dođe jako brzo.
S tim da se ja uvijek zeznem i nakupujem svašta. Super mi je dućan.Ana26, bit će ti ili ovulacija + 5 dana (ako idete u prirodni), ili "endo je savršen" + 5 dana (ako ne idete u prirodni).
tam7, jelda da je divan?Smiješ ga koristiti, ali on je moj.
Da, naplata zna biti svakakva, šefica nije baš naj tamo. Ali on meni sve to nadoknađuje.
Na NK cells je mislim bila Nina92. I mislim da ti na histeroskopiji maknu sve što nađu, ali to možeš i unaprijed s njim dogovoriti želiš li tako ili ne.
manemoj, anchy321, ne znam što očekujete od mene? Pa naravno da se moj dečko sviđa mnogima, ne biram ja dečke samo tako.
MTBica, naravno da je tvoj 😁, samo sam htjela podijeliti odusevljenje, stvarno je onako stalozen i odmjeren, a opet direktan i detaljan. Tako da ti je dobar odabir decka u svakom slucaju 😜. I da, cestitam na dobroj beti 🥰🥰🥰
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Aura, da, pratimo se :)
Sretnooo!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage lavice,
hej ja sam bila na histero kod njih, odmah uklone tako je. ❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji