Lioraliora nadam se da će ti ovaj biti dobitni. Kad se 2 vrate veća je šansa. Ja sam se malo bojala blizanaačke trudnoće jer su rizične iako nije pravilo,ali su mi dr i embriologica savjetovale da prvi put vratim 1,a ove zamrznemo po dvije, 2x2.
Ja inače imam cikluse 32,33 dana,a aspiracija mi je bila 13 dan pa ne znam sad koji će mi dan biti transfer u FET-u.
Mogao bi ti biti malo duži, tipa da je 18 dan ciklusa. A nadam se i ja isto, ti si sve isla na vv? Tko ti radio aspiraciju? Meni Jukićka.
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Lioraliora nadam se da će ti ovaj biti dobitni. Kad se 2 vrate veća je šansa. Ja sam se malo bojala blizanaačke trudnoće jer su rizične iako nije pravilo,ali su mi dr i embriologica savjetovale da prvi put vratim 1,a ove zamrznemo po dvije, 2x2.
Ja inače imam cikluse 32,33 dana,a aspiracija mi je bila 13 dan pa ne znam sad koji će mi dan biti transfer u FET-u.
Ma znaš šta i ja prvi put bila skeptična vratiti 2, kao polako ajmo probati taj 1...a sad se nisan dvoumila uopće, i ak treba na dalje uvijek ću po 2 vraćati 😀
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
3/21 čekamo curku 💗💣👶
MTB ne znam još hoću li u prirodni.
Lioraliora i meni je Jukićka, ona je moja dr. i svaki put mi ona bude.Ona jedina tamo bude svaki dan,a drugi se izmjenjuju. Da, sve sam išla na VV. Muž tamo ima zamrznuto sjeme pa nisam dalje ni išla na konzultacije.
Zasad sam zadovoljna. Jedva čekam da opet krenem. Jel tvoj muž morao ponovno vaditi uputnicu?
Tam7 sretno u postupku!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tam7 sretno sa svim pretragama, nadam se da će otkloniti sve moguće uzroke spontani i da će iduća trudnoća biti uspješna do kraja ❤️
Lucyinthesky vjerujem da si tužna sad, al kako su ti cure već rekle, a i sama znaš, svašta utječe na spermiogram, nadam se da će ga uspjet popraviti do idućeg postupka 🤞
Cure, ja sam bila i kod hematologa, kaže za moju anemiju da ni njoj nije jasno šta je uzrok i da 2 mj nakon poroda obavim neke pretrage i skrininge (između ostalog na celijakiju i nesto iz koštane srži) jer ne bi da to obavljam sad dok sam trudna.... I da tijekom trudnoće krvnu sliku vadim svaka 3-4 tjedna i pratim anemiju, ako eritrociti još padnu, da ću možda trebati transfuziju ali da nema mjesta panici.....
Uglavnom, laku noć svima i sretno cure svima sutra šta god imale 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB ne znam još hoću li u prirodni.
Lioraliora i meni je Jukićka, ona je moja dr. i svaki put mi ona bude.Ona jedina tamo bude svaki dan,a drugi se izmjenjuju. Da, sve sam išla na VV. Muž tamo ima zamrznuto sjeme pa nisam dalje ni išla na konzultacije.
Zasad sam zadovoljna. Jedva čekam da opet krenem. Jel tvoj muž morao ponovno vaditi uputnicu?
Tam7 sretno u postupku!
Je morao je ponovo vaditi ako misliš za spermiogram? Kao treba biti u sustavu, to ne kužim jedino 🙄🤔 a meni ti je Planinićka moja doktorica, samo nikad ju ne potrefim vrlo rijetko.
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
3/21 čekamo curku 💗💣👶
MTB, Nina kakve predivne vesti! Pratim vas, pokušavam da stignem sve da procitam, ne stižem od posla. Za sada sam u zaostatku jedno 30 strana ali imam pitanje za MTB - ti si uzimala shatavari? U kom obliku, ako možeš da mi kažeš, I koji brend? Možda bih i ja pokušala. Do sada još nisam. Hvala mnogo!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Isuse, dok popratih sve upise... 😂 Čestitam svim curama s dobrim vijestima i nalazima! ( Moram si početi zapisivati nickove dok nadoknađujem propušteno). Iako bilo i nekih lošijih, čini mi se da ipak danas prevladavaju dobre.. Lavicama s lošijim vijestima- bit će dobro, mora! I ne zaboravite da ste lavice.
MTB, beti ti je predivna! Tsh buš skinula. I obzirom na trenutni izgled moje "Mileve i Midesne", jako bi me lajkala.. 😉
Hvala svima koji su mi danas zaželjeli sreću!
Lucka, ja ne mogu vjerovati da ti opisuješ istog doktora kod kojeg sam ja.. 😯
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Ništa ja danas nisam povatala jer sam cili dan u poslu da ne mislim na sutra!
Magnolia, Mtb ČESTITAM VAM!!!!😍 KOJE LIPE, NAJLIPSE VIJESTI!!!
Ostale cure, nemojte se ljutit sta sam vas zaboravila, raspisale ste se, sutra cu citat dok budem dolazila sebi!
Jos sam pohvatala da se opet Ribic i ja pratimo, sretno ti draga sutra na inseminaciji, nek bude uspjesna!!
Je li se Blacksheep javila, je li živa, kako joj je prošla aspiracija?
Wish me luck za sutra, javim se kad budem gotova!
Vrlim Vas sve!💟
05.12.2022 💗
Aura, tek sad pročitala sve upise od danas! Evo, živa! 😊 Ubrana 3 folikula, ali dve stanice. Sutra ujutro će me zvati i javiti kakav je bio tulum i jel ostalo kakvih posljedica.
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Aura, tek sad pročitala sve upise od danas! Evo, živa! 😊 Ubrana 3 folikula, ali dve stanice. Sutra ujutro će me zvati i javiti kakav je bio tulum i jel ostalo kakvih posljedica.
Sasvim dovoljne 2!!!😍 je li bolilo?
Nadam se da je tulum prosao razuzdano i da su obe 2 oplođene!!! Želim svu sreću!!! 😘😘😘
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji