Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    15. Ožujak 2021. 21:48

MTB sise su mi dobre, znači imam šanse kod tebe 🌈🌈
    Lucyinthesky shvaćam trenutno žalovanje oko toga, ali stvarno to kod njih varira zbog sitnica, uostalom već ste to prošli... tako da nek se samo čuva sada do postupka, nek pazi na prehranu, da se ne prehladi i sve ono što već i sami znate. Moj je isto sad prehlađen jer je radio danima oko kuće na vjetru, kutna je puna maramica i svako malo kihne; već vidim da će spermiogram koji će mu uskoro trebati to zabilježiti 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

iris_iris
    15. Ožujak 2021. 21:49

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

MTB došla sam samo baciti oko da vidim tu beturinu ❤️❤️ baš mi je drago, sretno dalje❤️ pratim sve tvoje pretrage, zapisujem i nadam se da će mi uskoro trebati❤️
    ekipica sretno svima.. ja idem sutra (2DC) na pregled da vidimo kakvi smo ovaj mjesec, jel idemo u postupak ili još mjesec odmora, kako god bude, ja spremnahtjela sam pitat vas koje uzimate željezo, do kojeg trenutka u postupku ga uzimate?

Hvala!
    Ja uzimam Sideral Forte (greškom sam kupila taj a ne Sideral Folic koji sam namjeravala). U 2 tjedna mi je željezo digao sa 14 na 18, a feritin sa 51 na 96. Možeš ga piti cijelo vrijeme, on je namijenjen i za trudnice.

ooodlično, znači ne kasnim, to mi je bitno, moram još malo pojačati. zapisala sam si da si spominjala sideral folic, znači forte još bolje? kupujem sutra❤️

Pa ne znam je li bolje, ja sam ga greškom uzela. Super reagiram na njega, to su kapsule, pijem ih natašte i nije mi muka od njih.
    A za Sideral Folic sam pročitala ovdje na forumu, ali sam falila u ljekarni.
    Ja sam ga počela piti dan nakon aspiracije, jer sam dva dana prije vadila krv i vidjela da nisam zadovoljna feritinom. Na aspiraciji sam pitala dr smijem li, on je odobrio. E sad, da li neki drugi su bolji/lošiji, to ti ja ne znam. Ali do aspiracije smiješ piti sigurno bez problema. A ovaj moj možeš i poslije, jer piše na njemu da je za trudnice.

Njega si kupila bez recepta? Meni to sve zvuči super, a pogotovo skok za duplo u 2 tjedna. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

AuroraB
    15. Ožujak 2021. 21:50

Ana26 četiri smrzlića? Ljubomorna sam. 🙉

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    15. Ožujak 2021. 21:50

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

AuroraB

Lucyintheskykakav točno spermiogram je došao suprugu?

Poj****se sve što se moglo, brzina, volumen, morfologija.

Je li bio štogod bolestan u zadnje vrijeme? Njima jedna temperatura zna sjebati stvari.
    Pije suplemente? Izbjegava alkohol/cigarete/uske stvari? Izbjehava vruće kupke/saune?
    Žao mi jeNavijamo da svejedno u toj hrpici koju bude donirao idući mjesec bude dovoljno malih herojčića.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

AuroraB

Lucyintheskykakav točno spermiogram je došao suprugu?

Poj****se sve što se moglo, brzina, volumen, morfologija.

Je li bio štogod bolestan u zadnje vrijeme? Njima jedna temperatura zna sjebati stvari.
    Pije suplemente? Izbjegava alkohol/cigarete/uske stvari? Izbjehava vruće kupke/saune?
    Žao mi jeNavijamo da svejedno u toj hrpici koju bude donirao idući mjesec bude dovoljno malih herojčića.

Ma sve to naravno, od kad smo u ovom svemu pazi na sve. Imao je neki zdravstveni problem nedavno, moguće da je utjecalo, ma ne znam. Vidjet ćemo, hvala ti.
    I thx za velesajam, imat ću na umu 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    15. Ožujak 2021. 21:51

AuroraB

MTBsise su mi dobre, znači imam šanse kod tebe🌈🌈
    Lucyintheskyshvaćam trenutno žalovanje oko toga, ali stvarno to kod njih varira zbog sitnica, uostalom već ste to prošli… tako da nek se samo čuva sada do postupka, nek pazi na prehranu, da se ne prehladi i sve ono što već i sami znate. Moj je isto sad prehlađen jer je radio danima oko kuće na vjetru, kutna je puna maramica i svako malo kihne; već vidim da će spermiogram koji će mu uskoro trebati to zabilježiti

❤️😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 21:53

AuroraB, onda si sigurna, bila ja ćorava ili ne. 

iris_iris, bez recepta. S tim da ti je najbolje naručiti s npr tvojaljekarna, jeftinije je. Čak mislim da imaju akciju 2+1 trenutno.

Lucyinthesky, ma mali stres ili bolest to odmah pošemere kod očito slabijeg spola . Nadajmo se da će za mjesec i pol biti taman.
    Na velesajmu je ulaz sa strane Inine zgrade, lako ga je fulati, izgleda kao napušteni parking.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 21:54

: ono kad te divljački boli sa desne strane, a ti si sav sretan jer te jučer bolilo sa lijeve pa nije vanmaternična : 

💔💔💔

sbjelisi
    15. Ožujak 2021. 21:55

anchy321

Ana26

Anchy,Mara nisam uspjela vidjeti vaše slike,nestale su. 😥

https://ibb.co/QbsTJ5P

Evo moja blesava cura 😍🐶

😍

oharascarlett14@gmail.com

lioraliora
    15. Ožujak 2021. 21:57

Ana26

Iris ja sam na početku postupka vadila krv i dr.mi je uvela željezo.
    Lioraliora Aspiracija mi je bila 27.2.
    Kakve inače imaš cikluse? Koji dan ti bude ovulacija? Jel uzimaš ciklu i ananas za endometrij?
    Imam 4 smrzlića. 4 blastice. Idući mjesec ćemo vratiti dvije. (Ovaj mjesec smo imali svježi transfer 1 blastice ).

Resovne cikluse imam svakih 28 dana cijelu svoj život, ovulacija mi je sredinom ciklusa 14 ti dan. Ne uzimam ciklu niti ananas. E super da ces vratiti dvije, ja sam prvi postupak vratila 1, i bio missed ab, sad odlučili oba pa šta bude eto. Vjerujem da veća mogućnost. 

👩👱
    IUIx2 (vm)
    IVF - 1/21 (missed ab.)
    Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
    3/21 čekamo curku 💗💣👶

https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png

• Ana26
    15. Ožujak 2021. 21:58

Aurora da, imala sam 5 folikula i svih 5 oplođeno i sve blastice, ali se prva nije primila. I ja sam se iznenadila i već isplanirala 5-ero djece. Nadam se da ćemo idući put imati više sreće,a vraćamo dvije. 
    Iris nisi zakasnila,možeš piti do kraja trudnoće i poslije. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.