Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Ožujak 2021. 12:40

BAJO1

BAJO1

Nadalica

Mtb ❤️Bajo hocu i ja da vidim sliku 😞😞😞 evo ti zetahttps://ibb.co/VHgNfr3

Evo da znas da u dotu nosimo dobru kosu( koliko me žgaravica ubijala zadnja dva miseca )
    https://ibb.co/b5TvJhc

Evo ti jehttps://ibb.co/KrqsH9F

Jooooooj ❤️❤️🥰🤗🤗🤗🤗🤗
    Koja divna mala beba čupavicaaaa 🤗
    Preeeeee 🤗🤗🤗❤️❤️🥰

endometrioza

petra30
    15. Ožujak 2021. 12:42

Marinela87

Petra30 i AuroraB mozda nisam upratila, zasto vas je tako strah hsg-a?

Nemam pojma, iracionalan strah, bar kod mene. Strah od boli, nepoznatog...🙈

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Sara 🌸
    15. Ožujak 2021. 12:42

MTB, mislim, mogla si ažurirat svoj potpis odmah sa ovom vrhunskom betom, a ne da živciraš jednu suborkinju trudnicu da vrti stranice unazad dok nađe rezultate 🤪😉
    ČESTITAM i tebi i suprugu. Nek bude uredna trudnoća do kraja! 🌺🌸🌺🥳👏🏻
    A TSH lako riješiš.
    ---
    Bajo, aj jos jednom uploadaj sliku, želim i ja vidit svoju nevistu 😉❤️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 12:43

MTB 😂😂😂😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Matkiša 😎
    15. Ožujak 2021. 12:43

MTB divna beta, želim ti svu sreću za dalje 💗💗💗💗
    Nymeria 23.03. je super sretan datum,hehe meni je ročkas, neka ti donese sreću 🌺🌺🌺🌺
    Bajo ajmeee Marija slatkica ima prekrasnu kosicu 🥰🥰🥰🥰
    Ja sam se malo maknula od svega pa sam propustila dobre i loše vijesti, nemojte zamjeriti 💖💖💖

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 12:44

Marinela87

Petra30 i AuroraB mozda nisam upratila, zasto vas je tako strah hsg-a?

Zato jer je to jedna nadasve ugodna i bezbolna pretraga 
    Zezam se. Blago je neugodna ako je sve OK. Zna biti gadna ako su jajovodi začepljeni. Jako ovisi o tome tko provodi pregled, doktori koji imaju nježnu ruku uspiju da i ovima kojima su začepljeni jajovodi pregled ne bude strašan. Oni koji su mesari bez trunke osjećaja te izmasakriraju. Slično kao i recimo kolonoskopija.
    Curke, držim vam fige da imate dobre doktore. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 12:45

Sara, hvala. I hvala na podsjetniku, hop hop, idem srediti potpis. 

anchy321, šta se ti smiješ? 

Šmattan, hvala!!! Očekujem da mi se pridružiš za par dana. 

💔💔💔

• Dia85
    15. Ožujak 2021. 12:50

Netko je pitao za hsg- prohodnost jajovoda, sve preporuke imam za dr. Bolanču koji radi privatno u Polikinici Vuković na Vrbanima, nisam osjetila ništa, objašnjavao mi je da radi tehnikom koja je gotovo svima bezbolna, takvo je bilo i moje iskustvo, doduše bili su prohodni pa valjda ni ne bi trebalo boljeti. Ako je nekoga strah, to je svakako moja preporuka jer je dr nježan i sve objasni. 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 12:52

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
    kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice?
    Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?

Ja sam u pocetku bila kod Š. Izvazu te, mjere tlak i das urin. Evo mog nalaza sa prvog UVZa i sta sam morala sve napravit do slij UVZa: 
    https://ibb.co/dfKctTw
    Mozes to i kod njih sve, ali zasto bi kad mozes preko uputnice? Mislim, ti mozda i oces 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

petra30
    15. Ožujak 2021. 12:54

Dia85

Netko je pitao za hsg- prohodnost jajovoda, sve preporuke imam za dr. Bolanču koji radi privatno u Polikinici Vuković na Vrbanima, nisam osjetila ništa, objašnjavao mi je da radi tehnikom koja je gotovo svima bezbolna, takvo je bilo i moje iskustvo, doduše bili su prohodni pa valjda ni ne bi trebalo boljeti. Ako je nekoga strah, to je svakako moja preporuka jer je dr nježan i sve objasni.

Hvala na preporuci... Citala sam za neku metodu s pjenom, a mislim da je i neka od cura nedugo pisala o istoj. Ona je isto rekla da je bilo bezbolno i trajalo je dvije minute. Imam negdje skrin njezinog posta, a skrinala sam i ovaj tvoj 🥰.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.