petra30, ribic je radila s pjenom. Rekla je točno ovo:
Ak si u Zg odi privatno (ja sam bila kod Vukovica) na ex em pjenu. Ne osjetis nista i to je to. Gotovo u 2 min. Vrijedi svake lipe.
Postoje razlicite metode prohodnosti i ja sam se odlucila na tu ex em pjenu/gel jer nista ne boli. I super mi bilo jer privatno mogu doci kada se dog (predvecer) i ne moram izlazit s posla i sl. Ako trebas prohodnost i imas financijskih sredstva (1.500 kn) toplo preporucam ovo. Max bol koju sam osjetila u te 2-3 min je kao slabiji grc dok imam mengu.
Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.
Šmattan, jako mi je žao. Ja osobno ne znam direktno za loša iskustva sa HSGom, ali znam za kriminalna sa kolonoskopijom, zato sam usporedila.
manemoj, TSH ti je divan. Meni su isto leukociti blago povišeni, moguće da je to do trudnoće? Meni su i neutrofilni granulociti, štogod to bilo, isto blago povišeno.
Ja mislim da nema razloga za brigu dok god je povišenje tipa do 10%.
Ovo u urinu ti je normalno jer smeđariš pa ti je vjerojatno mrvcu krvi upalo i u urin.
D_Štoperica, isti problem imaju i žene u spontanim trudnoćama, tako da to nam je klasična boljka.
💔💔💔
Ak si u Zg odi privatno (ja sam bila kod Vukovica) na ex em pjenu. Ne osjetis nista i to je to. Gotovo u 2 min. Vrijedi svake lipe.Postoje razlicite metode prohodnosti i ja sam se odlucila na tu ex em pjenu/gel jer nista ne boli. I super mi bilo jer privatno mogu doci kada se dog (predvecer) i ne moram izlazit s posla i sl. Ako trebas prohodnost i imas financijskih sredstva (1.500 kn) toplo preporucam ovo. Max bol koju sam osjetila u te 2-3 min je kao slabiji grc dok imam mengu.Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.Šmattan, jako mi je žao. Ja osobno ne znam direktno za loša iskustva sa HSGom, ali znam za kriminalna sa kolonoskopijom, zato sam usporedila.
manemoj, TSH ti je divan. Meni su isto leukociti blago povišeni, moguće da je to do trudnoće? Meni su i neutrofilni granulociti, štogod to bilo, isto blago povišeno.
Ovo u urinu ti je normalno jer smeđariš pa ti je vjerojatno mrvcu krvi upalo i u urin.
D_Štoperica, isti problem imaju i žene u spontanim trudnoćama, tako da to nam je klasična boljka.
Hvala, guglala sam i došla do zaključka da je tumor 🙄🤦
Čekam doktora 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice?
Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?
Ja sam u pocetku bila kod Š. Izvazu te, mjere tlak i das urin. Evo mog nalaza sa prvog UVZa i sta sam morala sve napravit do slij UVZa:
https://ibb.co/dfKctTw
Mozes to i kod njih sve, ali zasto bi kad mozes preko uputnice? Mislim, ti mozda i oces 😂😂
Tipkaća mašina? Really?
Ma radit ću sve preko uputnice od sad nadalje, trudnica sama nije da mi se žuri za rezultate, do idućeg UZV je sve gotovo. Još ću ovdje pitati cure gdje se to sve radi preko uputnice, nisam školovala
Ovo je stvarno minimum pretraga, ja to radim za dobro jutro.Gićeve pacijentice, guknite!
Da, meni je to isto bilo presmjesno! I hrpu stvari krivo napise 😂😂😂 meni se i ovo cinilo puno pretraga 🙈 Blago meni sa ovom glavom 😂😂😂
I Lučinger tipka na mašinu, valjda je to ta generacija. Presmiješno.
A ne razumijem koji ti je tt i dan bio na ovom pregledu?
💔💔💔
Evo stigli i moji nalazi, TSH ja bi rekla dobar jer je 2.09.
Ono što mi odskače od referentnih intervala je:
MPV 11.9 ref je od 6.8. do 10.4
Leukociti 9.9- ref je do 9.7
I u urinu:
Eritrociti mi stoji 25 a referentno bi trebalo biti negativni
Ketoni 0.5 mmol, ref je isto negativno
Sediment urina:
Eritrociti 15 do 18 a ref je 0 do 2
Leukociti 2 do 3, ref je isto 0 do 2
I pod stanice 5 do 6 pločastih epitela, nešto bakterije, dosta sluzi.
Jel se trebam zabrinuti dok mi doktor ne odgovori?
Cini mi se da imas neku upalu ili bakteriju u urinu. Sigurno nista sta se ne moze rijesit! 🙂 Pretpostavljam da ces dobit neki antibiotik...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ak si u Zg odi privatno (ja sam bila kod Vukovica) na ex em pjenu. Ne osjetis nista i to je to. Gotovo u 2 min. Vrijedi svake lipe.Postoje razlicite metode prohodnosti i ja sam se odlucila na tu ex em pjenu/gel jer nista ne boli. I super mi bilo jer privatno mogu doci kada se dog (predvecer) i ne moram izlazit s posla i sl. Ako trebas prohodnost i imas financijskih sredstva (1.500 kn) toplo preporucam ovo. Max bol koju sam osjetila u te 2-3 min je kao slabiji grc dok imam mengu.Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.Šmattan, jako mi je žao. Ja osobno ne znam direktno za loša iskustva sa HSGom, ali znam za kriminalna sa kolonoskopijom, zato sam usporedila.
Hvala, guglala sam i došla do zaključka da je tumor 🙄🤦
Čekam doktora 😅
Jesi napisala oporuku?
Kažem ti, do 10% nije nikakva drama. Baš me zanima što će ti doktor reći.
A u urinu sam i ja imala eritrocite zadnji put, pa sam taj dan dobila menstruaciju i doktorica mi je rekla da je to to. Ujutro nisam znala da ću dobiti menstruaciju, očito na početku idu jako male čestice koje ni ne primijetimo.
💔💔💔
Cure, ljekarna na Tresnjevci za lijekove? Koja je to? ime? Mtbica dr M mi je rekao da je tamo najjeftinije? ima netko neka druga saznanja?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure, ljekarna na Tresnjevci za lijekove? Koja je to? ime? Mtbica dr M mi je rekao da je tamo najjeftinije? ima netko neka druga saznanja?
Filipović u Zagorskoj ulici. Imaju lijep popust na gotovinu, tako da pripremi keš.
Iako, zar nismo rekli da nećep kupovati sad lijekove?
💔💔💔
Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice?
Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?
Ja sam u pocetku bila kod Š. Izvazu te, mjere tlak i das urin. Evo mog nalaza sa prvog UVZa i sta sam morala sve napravit do slij UVZa:
https://ibb.co/dfKctTw
Mozes to i kod njih sve, ali zasto bi kad mozes preko uputnice? Mislim, ti mozda i oces 😂😂
Tipkaća mašina? Really?
Ma radit ću sve preko uputnice od sad nadalje, trudnica sama nije da mi se žuri za rezultate, do idućeg UZV je sve gotovo. Još ću ovdje pitati cure gdje se to sve radi preko uputnice, nisam školovala
Ovo je stvarno minimum pretraga, ja to radim za dobro jutro.Gićeve pacijentice, guknite!
Da, meni je to isto bilo presmjesno! I hrpu stvari krivo napise 😂😂😂 meni se i ovo cinilo puno pretraga 🙈 Blago meni sa ovom glavom 😂😂😂
I Lučinger tipka na mašinu, valjda je to ta generacija. Presmiješno.
A ne razumijem koji ti je tt i dan bio na ovom pregledu?
5 + 2, i ja sam to morala detektirat 😂😂😂 16.08.mi je bilo 5 tt, a pregled 18.08. Vjerujem da ce tebi kod G bit skroz drukcije i normalnije 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sad vidim da ribic i dia pisu o istoj klinici i metodi👌. Hvala 🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Filipović ako se ne varam
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sortiraj odgovore
Najstariji