Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    15. Ožujak 2021. 13:19

Marinela87

Petra30 aha, ja mislila da ste cule neka grozna iskustva kao ovo od Šmattanevo, pitala, dobila odgovor! uzass, Šmattan, bas mi je zao!! Kad sam ja guglala prije tog pregleda, srecom nailazila sam samo na ove opise kratko, malo neugodno
    Mtb ma bila sam ja na hsg-u, nego nikad procitala za neko masakr iskustvo, eventualno boli manje/vise😄 sve mi se cini da ja imam sposobnost selektivnog citanja iskustava, prije svojih zahvata😂 i bolje😂
    Meni je to bilo zanemarivo neugodno, s fizioloskom. Isla sam u polikliniku Ginecej, oko 1000 kn, dale mi normabel i jos nesto u dupe za opustanje, nakon toga isla na kavu i zaboravila da sam bila. Cure, Petra i Aurora drzom fige da i vama tako bude!!!

Ista stvar je i moje iskustvo na hsg-u - identicno kao Marineli. Nista strasno, bezbolno prakticki mozda zato jer je sve bilo prohodno ..

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

manemoj
    15. Ožujak 2021. 13:21

MTB i Ruska poslala doktoru, čekam.. doduše još mi Urinokultura nije stigla.. ona će vjerojatno sutra...
    E i nisam se pohvalila.. GUK 4.7 😉 bila je 5.6 na zadnjem vadjenju 🎉
    A urin i Urinokulturu sam radila prije mjesec dana i bilo sve ok, vidjeti ćemo sad 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 13:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
    kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice?
    Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?

Ja sam u pocetku bila kod Š. Izvazu te, mjere tlak i das urin. Evo mog nalaza sa prvog UVZa i sta sam morala sve napravit do slij UVZa:
    https://ibb.co/dfKctTw
    Mozes to i kod njih sve, ali zasto bi kad mozes preko uputnice? Mislim, ti mozda i oces 😂😂

Tipkaća mašina? Really?
    Ma radit ću sve preko uputnice od sad nadalje, trudnica sama nije da mi se žuri za rezultate, do idućeg UZV je sve gotovo. Još ću ovdje pitati cure gdje se to sve radi preko uputnice, nisam školovala
    Ovo je stvarno minimum pretraga, ja to radim za dobro jutro.Gićeve pacijentice, guknite!

Da, meni je to isto bilo presmjesno! I hrpu stvari krivo napise 😂😂😂 meni se i ovo cinilo puno pretraga 🙈 Blago meni sa ovom glavom 😂😂😂

I Lučinger tipka na mašinu, valjda je to ta generacija. Presmiješno.
    A ne razumijem koji ti je tt i dan bio na ovom pregledu?

5 + 2, i ja sam to morala detektirat 😂😂😂 16.08.mi je bilo 5 tt, a pregled 18.08. Vjerujem da ce tebi kod G bit skroz drukcije i normalnije 😂😂😂

I već se nazirao EO? Vau, to je napredno. Doduše, ti si i imala ogromnu betu to start with. Ja ću biti zadovoljna i sa GV na pravom mjestu.
    I neću čekati tri tjedna na idući UZV

A sta da ti kazem? Prva trudnoca, apsolutno nikakvih briga 🤷🏻‍♀️  da mi je reko da dodjem za 2 mjeseca, ja bi tako napravila 🤭 kad nemas neko negativno iskustvo prije( u smislu spontanog itd) onda se ponasas kao i one trudnice koje ni ne znaju sta je beta 😂 bar ja..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj

Pami

Bajo malena je preslatka 😍😍😍
    Manemoj nalaz krvi ti je ok. Taj mpv je meni oduvijek izvan referentnih granica i nikad mi za njega nisu ništa komentirali. Leukociti su uobičajeno povišeni u trudnoći, kao i CRP. Možeš si googlati krvne vrijednosti u trudnoći, drugo je stanje i odstupanja su normalna. Za urin ti neznam puno reći, meni je isto stalno dolazilo leukociti u urinu, dosta sluzi… radila sam urinokulturu već dva puta, briseve i sve je ok tako da mislim da to ne mora značiti ništa loše samo po sebi.
    Petra30, Aurora kužim da vas je strah hsg, i mene je bilo. Sve se mi bojimo nepoznatog, to je normalno. Stvarno nije strašno, boli ali ne stalno. Meni jedan jajovod nije bio odmah prohodan jer sam bila u grču i dok mi je štrcala fiziološku u njega bolilo je kao malo jači menga bolovi (eto to je ta vrsta boli). Ostalo vrijeme je bila samo lagana bol/neugoda, a čim sam bila gotova sve me prošlo 🙃 Samo se probajte opustiti i bit će sve ok, brzo prođe.

Hvala ti 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Šmattan, ja se na kolonoskopiju pripremam jer ću uskoro morati redovno ići na nju (tumor debelog crijeva u bliskoj obitelji, proriču ga svima nama koji smo genetski vezani). Zato sam upoznata s tematikom 

Pami, a ako se dovoljno opuste tokom hsga, možda i trudne ostanu? 
    Realno, većina cura ima sreće i to je malo do umjereno neugodno. Manjina ima nesreću da završi kod mesara. Logično je da se cure boje, i ja bih se bojala. I drmnula 5 droga prije odlaska tamo (u dogovoru s liječnicima, naravno).

💔💔💔

Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 13:23

Mattan divna nasa vinkovačka bolnica 🤮🤮

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

AuroraB
    15. Ožujak 2021. 13:24

Marinela hvala na željama, ja se isto bojim "bezrazložno". Inače sam jako osjetljiva na bol i zato me strah, cijeli život sam vukla neke upale simo tamo jer imam spušteni mjehur, pa se bojim da to nije ostavilo traga, iako na laparaskopskom pregledu je izvana izgledalo sve dobro. Ah.. we'll se  Petra, da, idem u Petrovu. Pozdravim ti doktoricu i kažem joj da će joj doći još jedna super Podravka i nek posebno pazi na tebe kao što pazi na mene 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    15. Ožujak 2021. 13:25

Pami 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 13:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Cure, ljekarna na Tresnjevci za lijekove? Koja je to? ime? Mtbica dr M mi je rekao da je tamo najjeftinije? ima netko neka druga saznanja?

Filipović u Zagorskoj ulici. Imaju lijep popust na gotovinu, tako da pripremi keš.
    Iako, zar nismo rekli da nećep kupovati sad lijekove?

dada objasnim sve. mogu ih vratit kazu. .a kaze mi dr da ce me u Ri oderati da mi predlaze da uzmem sad. eh sad jel to stvarno tako

Je, može se vratiti, ja sam vratila jednu kutiju. Ali u tom slučaju MORAŠ kupiti gotovinom (iako ti se ionako isplati kupiti gotovinom). I ne daju ti pare nazad odmah, nego kad uspiju prodati to što si im vratila.
    Ja sam im vratila prije mjesec dana nešto što im očito slabo ide, jer nisu još uspjeli prodati. Čisto da znaš kako to izgleda.
    Ekipa tamo je jako draga, navijaju za nas, požele ti sreću i stvarno izlaze u susret.
    Koju si stimulaciju dobila?

oke hvala, gotovinom uzimam. da. javim se tu sam ko ludjak dosla sa dvoje male djece svi me gledaju ko da nisam normalna. javim se kad se vratim u ri. budala

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 13:28

manemoj, baš me zanimaju komentari. Vjerujem da će ti reći slično kao i mi.
    Da, i meni je inače CRP sad povišen, ali to još iz prošle trudnoće znam da je normalno.
    Wooooohoooo za GUK!!!

Ruska1986, ti si iz ovog postupka dobila samo to što se nisi morala seksati sa mužem da bi ostala trudna. Sve ostale radosti si preskočila. Tužno je to, tužno. 

Lita.1234, uživaj u Zg sa dječicom. Nemoj odmah kupiti svu stimulaciju, kupi samo ono što ti treba do prvog UZVa. I javi nam koji si protokol dobila.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.