Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina985
    15. Ožujak 2021. 12:20

Ja sam kod Škvorca i kod njega ne plaćam FET. Prošli FET i ovaj sad koji imam mi je pisao kao postupak u prirodnom ciklusu.
    Ako prema zakonu imamo pravo preko HZZO-a na 6 IVF postupaka od čega bar 2 moraju biti u prirodnom ciklusu, jel to onda znači da meni ostaju još 3 postupka? Dakle, imala sam IVF iz kojeg smo dobili 3 embrija, jedan svježi 3.dnevni transfer i 2 emebrija 5.dnevna

Po meni ti ne bi smio ništa kod FETa pisati kao postupak ..dakle ili ga naplaćuje (što kod Skvorca nije slucaj) ili se sve vodi na jednu D1 uputnicu i jedan postupak

Za oba FET-a me tražio zasebnu D1 uputnicu tako da sam već dala 3 uputnice, 2 za FET i 1 baš za IVF postupak pa mi više ništa nije jasno. 

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

AuroraB
    15. Ožujak 2021. 12:25

Petra30 znam da si uzbuđena, tako nam je svima! Jednom kad kreneš, sve će se više manje brzo odvijati! Šteta zbog korone koja prouzrokovala čekanja na postupke, inače smo mi trebali krenuti već prvi ciklus nakon konzultacija, sjećam se kako smo bili u šoku🙂 Što se tiče HSG-a, ja idem preksutra i strah me baš baš😁🥴. To nisam dugo čekala, odmah prvi ciklus nakon pregleda me zapisala... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 12:26

D_Štoperica, koliko god bilo neugodno, to sa crijevima ti je standardni problem povišenog progesterona, koji ti sad imaš radi trudnoće i terapije koje uzimaš. Mene isto baš dosta muči u ovoj trudnoći, u prošlo je stolica bila predivna (iako inače imam problem s njom).

Nymeria., hvala, do sad sam se skroz smirila i vjerujem u svoje bebe. Samo je šok bio na prvu.
    Mi svi troje navijamo za tvoju bebu, menga bolovi su standardni u ovoj fazi.

Marinela87, hvala na dijeljenju dobrih primjera

Nina985, skraćeno, zeznuli su te. Iskreno, radije bih da mi naplate FET nego mi ga kakti daju besplatno a potroše mi postupke.
    FET se službeno treba voditi pod postupak u kojem su se smrzlići smrznuli. Prijavi Rodama, taman vode bitku da nam to srede. 

💔💔💔

Lita.1234
    15. Ožujak 2021. 12:28

MTBica.. cekam u IVFiu i svaki telefon koji cujem zamisljam tebe kako zoves i ispitujes nesto 🤣🤣🤣🥰

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 12:29

Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
    kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice? 
    Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 12:30

Lita.1234

MTBica.. cekam u IVFiu i svaki telefon koji cujem zamisljam tebe kako zoves i ispitujes nesto 🤣🤣🤣🥰

Hahahaha, ne zovem ja sestre, ja direktno Gića zagnjavim  A i riješila sam sve što me zanima.
    Kod kojeg ti ono ideš na konzultacije?

💔💔💔

BAJOMA
    15. Ožujak 2021. 12:34

Nadalica

Mtb ❤️Bajo hocu i ja da vidim sliku 😞😞😞 evo ti zetahttps://ibb.co/VHgNfr3

Evo da znas da u dotu nosimo dobru kosu( koliko me žgaravica ubijala zadnja dva miseca )
    https://ibb.co/b5TvJhc

Marinela87
    15. Ožujak 2021. 12:34

Petra30 i AuroraB  mozda nisam upratila, zasto vas je tako strah hsg-a? 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

BAJOMA
    15. Ožujak 2021. 12:37

BAJO1

Nadalica

Mtb ❤️Bajo hocu i ja da vidim sliku 😞😞😞 evo ti zetahttps://ibb.co/VHgNfr3

Evo da znas da u dotu nosimo dobru kosu( koliko me žgaravica ubijala zadnja dva miseca )
    https://ibb.co/b5TvJhc

Evo ti je https://ibb.co/KrqsH9F

petra30
    15. Ožujak 2021. 12:40

AuroraB

Petra30znam da si uzbuđena, tako nam je svima! Jednom kad kreneš, sve će se više manje brzo odvijati! Šteta zbog korone koja prouzrokovala čekanja na postupke, inače smo mi trebali krenuti već prvi ciklus nakon konzultacija, sjećam se kako smo bili u šoku🙂 Što se tiče HSG-a, ja idem preksutra i strah me baš baš😁🥴. To nisam dugo čekala, odmah prvi ciklus nakon pregleda me zapisala…

Vjerujem da te strah, mene je,a nejdem prekosutra. Ono s cim se ja tjesim bar malo je da su curke tu pisale, da je neugodno ali kratko traje, pa se moze izdrzati. A ides u Petrovu na hsh? 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.