Evo i mene da cestitam svim curama/zenama.
Mtb bas mi drago za betu, tsh je visok al ce se brzo spustit sa terapijom i ja sam ga imala na 4.5 pa sa 50 mg eutiroxa je brzo pao na 1.5 . I od tada sam na toj terapiji vec godinama . Ja vam imena nepamtim pa cu samo ovako napisat da su mi suze krenule kad sam vidjela bebicu zabicu malu, pozitivni testovi me uvjek obraduju. Ja prijavljujem 2 dc i sutra je dan x . Idemo na konzultaciju u ivf rijeka. Uh bas sam uzbudena sta ce mi rec i hocemo li odmah pokrenuti postupak . Pocela sam pit dodatno sirup zeljezo od plivita i vitamin d neko ulje na spricaljku tipa. Valjda je to ok 🤷♀️ .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Mtb- nije po tvojem "čefu" , 178- svijetlo smeđe kose, tu i tam mu se nađe i koja crvenkasta vlas🙈. Jedino kaj je sigurno je da nam djeca budu crvene kose jer sam ja također "hrđava", "kukuruzna" iliti crvenokosa🙈😂.
Još malo i eto te na prvim konzultacijama💛 Da li znaš koliki ti je AMH, ili će ti ga tek vaditi?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB beta je TOP!!! U tsh se uopće ne kužim, vidim da su cure sve objasnile. Ja čekam danas moj nalaz TSH, poslao bi te doktor na to i da nisi sama radila, meni odmah nakon pregleda dao da to vadim.
Pa da, poslat će me, za 2 tjedna. Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista) i da će mi je dati čim čujemo srce.
Kome se dalo čekati 2 tjedna, ja sam htjela odmah provjeriti kakvo je stanje.
Inače, fascinantno kako je on uvjeren da je to to. Samo čekam da mi počne pričati o opcijama poroda.
Frajer je inače jako realan i objektivan, ali ovo sad je baš motivirajuće. Ja i dalje živim dan po dan, za tjedan dana ćemo isključiti vanmaterničnu.
Je, znam.. tako i moj, a inače je dosta oprezan, barem u mom slučaju, ni jednom nije bilo ma biti će.. nego uvijek sve mogućnosti.. a na pregledu kao da sam došla na zadnji pred porod. Čak i za smedjarenje, ja pitala jel trebam mirovati, odmah rekao ne, kaže imate pravo na to naravno ali ne trebate… Valjda i oni slave te uspjehe 🤷
Pa ono, moram priznati da me to malo ponijelo.
A još nisam ni bila na prvom pregledu, svašta može biti. Ni kucanje srca nije garancija. Ali svejedno, on sretan ko malo dijete. Super je imati doktora koji navija za tebe.
Još me upozorio da se ne razočaram, da nećemo čuti srce kad dođem jer kao bit ću 5+6. Ja rekoh, imam bolju idejudoću ću ja par dana ranije, a ne uzrujava me što neću čuti srce. Ajmo prvo isključiti najgoru opciju, a onda ići prema najboljoj.
Kužim.. moj je rekao da bi baš da čekamo ovaj datum jer je bitan iz više razloga.. ja sam tad bila 5+5 i bas sam se iznenadila da se već čuje srce 🥰. Sad imam sutra a onda je rekao sljedeći za dva tjedna i dodao ako izdrzis toliko 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
petra30, ok, ok, smiješ si ga zadržati.
Ionako sam ih već nekoliko ovdje rezervirala.
AuroraB, da, stvarno, i ja se pitam. Nema veze što već 20 godina nije upalilo spontano, u idućih 20 bi se desilo, kad tad.
Emma05, suosjećam!
Ina85, ma ja već pijem 50mikrograma dnevno. Pa je od početka postupka sa 1.5 narastao sad do 6.2. Sad dižemo na 75 mikrograma. Nadam se da će to biti dovoljno.
Sretno na konzultacijama sutra
💔💔💔
MTB beta je TOP!!! U tsh se uopće ne kužim, vidim da su cure sve objasnile. Ja čekam danas moj nalaz TSH, poslao bi te doktor na to i da nisi sama radila, meni odmah nakon pregleda dao da to vadim.
Pa da, poslat će me, za 2 tjedna. Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista) i da će mi je dati čim čujemo srce.
Kome se dalo čekati 2 tjedna, ja sam htjela odmah provjeriti kakvo je stanje.
Inače, fascinantno kako je on uvjeren da je to to. Samo čekam da mi počne pričati o opcijama poroda.
Frajer je inače jako realan i objektivan, ali ovo sad je baš motivirajuće. Ja i dalje živim dan po dan, za tjedan dana ćemo isključiti vanmaterničnu.
Je, znam.. tako i moj, a inače je dosta oprezan, barem u mom slučaju, ni jednom nije bilo ma biti će.. nego uvijek sve mogućnosti.. a na pregledu kao da sam došla na zadnji pred porod. Čak i za smedjarenje, ja pitala jel trebam mirovati, odmah rekao ne, kaže imate pravo na to naravno ali ne trebate… Valjda i oni slave te uspjehe 🤷
Pa ono, moram priznati da me to malo ponijelo.
A još nisam ni bila na prvom pregledu, svašta može biti. Ni kucanje srca nije garancija. Ali svejedno, on sretan ko malo dijete. Super je imati doktora koji navija za tebe.
Još me upozorio da se ne razočaram, da nećemo čuti srce kad dođem jer kao bit ću 5+6. Ja rekoh, imam bolju idejudoću ću ja par dana ranije, a ne uzrujava me što neću čuti srce. Ajmo prvo isključiti najgoru opciju, a onda ići prema najboljoj.
Kužim.. moj je rekao da bi baš da čekamo ovaj datum jer je bitan iz više razloga.. ja sam tad bila 5+5 i bas sam se iznenadila da se već čuje srce 🥰. Sad imam sutra a onda je rekao sljedeći za dva tjedna i dodao ako izdrzis toliko 😂
Hehe. Ma da, i meni je htio tako ali em ne bih izdržala. Em si planiram u to vrijeme biti na moru
A u ponedjeljak ionako moram do njega po novi recept za Clexane, pa zašto uz put ne bi ćirnuo unutra
💔💔💔
Mtb- nije po tvojem "čefu" , 178- svijetlo smeđe kose, tu i tam mu se nađe i koja crvenkasta vlas🙈. Jedino kaj je sigurno je da nam djeca budu crvene kose jer sam ja također "hrđava", "kukuruzna" iliti crvenokosa🙈😂.
Još malo i eto te na prvim konzultacijama💛 Da li znaš koliki ti je AMH, ili će ti ga tek vaditi?
Isla kopat po nalazima... Ako dobro gledam Amh je 18.9 pmol/L. Bome vrijeme leti i dva mjeseca su prozujala, nervoza raste🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
MTB divna beta ❤️🥰 čestitam ti 🎉🥳
Za tsh ne brini, ne divlja toliko puno da bi se morala previše brinuti, no znam da majka uvijek brine. Ali brzo si reagirala i biti će to sve ok 🥰😎❤️
MaloTele ☃ snjegović je divan divan, dao Bog pa i moj takav bio idući tjedan 😊😊
Emma što se endo tiče.. Nažalost nikakve prevencije sprečavanja ni ublažavanja te naše boli nije pronađena. Od početka sam slušala da nam je trudnoća jedini lijek... A trudnoće ni za lijeka. Evo već 2 mj sam bez bolnih M.. I nadam se da će tako ostati još 7 mj minimalno i da će ova trudnoća povući tu vješticu sa sobom...nažalost neistražena, podla i opaka vještica je ta Endometrioza. Borim se sa njom preko 8 god i znam kako ti je. 😔😔💓
A jaaaa ću poludit više koliko ja imam crijevnih problema 😪😪😪😪😪 znači ne povraćam puno, imam mučnine opet, 2 dana ih nism imala ali to je bilo to... Više me brine što su mi crijeva konstantno glasna i imam osjećaj da mi je kamen na njima. Znate onaj osjećaj kad presiječe pa moraš hitno na wc...i imam osjećaj da će svaki put proljev iako nije. Često presječe i dođem na wc i ništa.... Poludit ću više. Želudac kada dotaknem, baš je bolan i napet... Jedem samo jabuke i štapiće... Sutra moram na posao nakon 2 i pol tjedna i odradim ovaj tjedan u idem onda na g.o. Poslije ću vidjeti dali se vraćam. Ali imam osjećaj da sam ko ljenjivac.. Niti kuda idem niti imam volje, samo peglam krevet.
endometrioza
Petra30 dopala te super doktorica, sigurna sam da će ti se svidjeti. Mi smo imali sreću u nesreći što je prvi spermio bio lošiji (posljedica temperature i kratke bolesti kod MM) i zapisala nas je odmah za stimulirani postupak; odnosno preskočili smo inseminaciju. Vjerujem da će vama pošto je sve u redu, ipak prvo predložiti barem jednu inseminaciju, tako da računaj s tim sada u početku...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mara i Malotele super za ultrazvuk!!! Malotele ne mogu vjerovat kako vrijeme leti i da je to vec mali covjeculjak!! Preslatko! I mene zanima za nipt test jesi sta mislila.. Jesi mozda komentirala sa ovima nasima tamo, mislim da si i ti kod dr. L?mislim, znam da se to kod njih ne radi.. Ali mozda ima misljenje, tj preferenciju..
Mtb vec si saznala za tsh i sve lijepo izracionalizirala, ali evo da i ja dodam da su moje dvije super frendice imale na pocetku jedna 7,i druga 9 tsh,i sve je super ispalo. I super beta!! 🥰🥰🥰
Vuky i meni se menga nakon stimulacije skratila na 2 dana, druga 3,kasnije vise nisam pratila! Sve je to normalno!
Magnolia dan po dan 🤞🤞
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Petra30 dopala te super doktorica, sigurna sam da će ti se svidjeti. Mi smo imali sreću u nesreći što je prvi spermio bio lošiji (posljedica temperature i kratke bolesti kod MM) i zapisala nas je odmah za stimulirani postupak; odnosno preskočili smo inseminaciju. Vjerujem da će vama pošto je sve u redu, ipak prvo predložiti barem jednu inseminaciju, tako da računaj s tim sada u početku…
Da, stalno se tjesim tvojim iskustvom s dr.L. i bude mi lakse. Kak sam krenula u sve to, citala, tu ispitivala, zakljucila sam i sama da najvjerojatnije bude inseminacija za pocetak. Samo prije toga treba i hsg, onda me pocne panika prati 🙈,pa si mislim ,a kak mislis sve drugo odraditi (tipa aspiracija, jer sam naravno inseminaciji dala male sanse) ako te tolko strah hsg-a... i tak u krug, iz dana u dan🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji