Mtb- nije po tvojem "čefu" , 178- svijetlo smeđe kose, tu i tam mu se nađe i koja crvenkasta vlas🙈. Jedino kaj je sigurno je da nam djeca budu crvene kose jer sam ja također "hrđava", "kukuruzna" iliti crvenokosa🙈😂.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Litaocekujem report sa konzultacije u detalje 🤣
evo za 15 min ulazim i pratim vas 🤣🤣😍🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
MTBdivna beta čestitaaam
A Gič će riješiti TSH
Ruska ajme pa kod tebe baš sitno brojimoanchy321 budimo realni jedina varijanta je 3.
Nina92 sretno sretno sretnooo
Hvala! Bude to doktor riješio, jako je samopouzdan.
Za Petrovu, ja sam na mail dobila termin konzultacija, nije pisalo da išta trebam potvrđivati. Ja sam, jer sam pristojno čeljade, odgovorila na mail i zahvalila na terminu.
a ja sam izgleda nepristojno celjade uff ništa idem ja tamo pa će me primit kad tad
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTB tebi ovo sve tak super ide da mi nije jasno što si ti uopće i išla na IVF?!😜😜 Čim si napisala neki dan za bradavice sam znala da će to sve biti 🔝🔝🔝 🍓🍒🍓
Bajo 💕💕💕💕💕💕💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sunny ja nisam potvrđivala nista..samo sam dobila dan prije poruku na mob da mogu otkazat..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB, cestitam (jos jednom, hehe).
TSH ce se rijesiti i bit ce sve ok. Bitno da beta raste ❤️
Curke (poliklinka IVF) - zar se preko HZZO-a FET naplacuje 4.000 kn, a svaki uzv do FET-a 250 kn? Sad sam ih pitala i to mi odg i sad ne znam da li je ženska zabrijala ili?
Tako je, FET svaki put je 4000 plus uzv..evo ja se spremam sada i baš me zanima hoće li biti tako jer su bile neke teme ovdje da ne bi smjeli naplaćivati nama koji smo preko HZZOa..
Ja sam kod Škvorca i kod njega ne plaćam FET. Prošli FET i ovaj sad koji imam mi je pisao kao postupak u prirodnom ciklusu.
Ako prema zakonu imamo pravo preko HZZO-a na 6 IVF postupaka od čega bar 2 moraju biti u prirodnom ciklusu, jel to onda znači da meni ostaju još 3 postupka? Dakle, imala sam IVF iz kojeg smo dobili 3 embrija, jedan svježi 3.dnevni transfer i 2 emebrija 5.dnevna
Po meni ti ne bi smio ništa kod FETa pisati kao postupak ..dakle ili ga naplaćuje (što kod Skvorca nije slucaj) ili se sve vodi na jednu D1 uputnicu i jedan postupak
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
MTBdivna beta čestitaaam
A Gič će riješiti TSH
Ruska ajme pa kod tebe baš sitno brojimoanchy321 budimo realni jedina varijanta je 3.
Nina92 sretno sretno sretnooo
Ja sam pak dobila samo papir od svojeg ginica sa potvrdom termina, on me sam narucio u Petrovu, isto kod dr.L. Valjda je onda to to🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Ima li tko kakav savjet kako se rijesiti endometrioze..ili bar kako je drzati pod kontrolom?! Dosta toga i sama znam jer sam dosta istrazivala...ali sam htjela vidjeti ima li netko neku novu info za sto jos nisam cula. Imam feeling da mi se vratila moja endometrioza sad od ovog postupka. Lezim na kaucu..krvarim ka blesava i imam opet onu glupu, dosadnu bol na istom mjestu gdje su mi skinuli tu cistu(lijevi jajnik)..skupa sa jednim dijelom lijevog abdomena..Bila sam mirna nekih godinu ipo po pitanju tih bolova...i sad opet. Pstp imam od toga i pucam sada jer sam nekako i znala da ce mi se vratiti...😭..help..svaki savjet dobrodosao😘
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Sunny ja nisam potvrđivala nista..samo sam dobila dan prije poruku na mob da mogu otkazat..
super hvala ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
MTB beta je TOP!!! U tsh se uopće ne kužim, vidim da su cure sve objasnile. Ja čekam danas moj nalaz TSH, poslao bi te doktor na to i da nisi sama radila, meni odmah nakon pregleda dao da to vadim.
Pa da, poslat će me, za 2 tjedna. Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista) i da će mi je dati čim čujemo srce.
Kome se dalo čekati 2 tjedna, ja sam htjela odmah provjeriti kakvo je stanje.
Inače, fascinantno kako je on uvjeren da je to to. Samo čekam da mi počne pričati o opcijama poroda.
Frajer je inače jako realan i objektivan, ali ovo sad je baš motivirajuće. Ja i dalje živim dan po dan, za tjedan dana ćemo isključiti vanmaterničnu.
Je, znam.. tako i moj, a inače je dosta oprezan, barem u mom slučaju, ni jednom nije bilo ma biti će.. nego uvijek sve mogućnosti.. a na pregledu kao da sam došla na zadnji pred porod. Čak i za smedjarenje, ja pitala jel trebam mirovati, odmah rekao ne, kaže imate pravo na to naravno ali ne trebate… Valjda i oni slave te uspjehe 🤷
Pa ono, moram priznati da me to malo ponijelo.
A još nisam ni bila na prvom pregledu, svašta može biti. Ni kucanje srca nije garancija. Ali svejedno, on sretan ko malo dijete. Super je imati doktora koji navija za tebe.
Još me upozorio da se ne razočaram, da nećemo čuti srce kad dođem jer kao bit ću 5+6. Ja rekoh, imam bolju ideju doću ću ja par dana ranije, a ne uzrujava me što neću čuti srce. Ajmo prvo isključiti najgoru opciju, a onda ići prema najboljoj.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji