Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 11:31

Ruska1986

anchy321

Evo kad se svi hvalite evo i moja slatka žicarošica 😍
    https://ibb.co/vzpt7yW

Ja tu samo vidim neke sastojke za… Pizzu? 😍😍

Bingooo 🍕

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

manemoj
    15. Ožujak 2021. 11:37

MTB beta je TOP!!! U tsh se uopće ne kužim, vidim da su cure sve objasnile. Ja čekam danas moj nalaz TSH, poslao bi te doktor na to i da nisi sama radila, meni odmah nakon pregleda dao da to vadim.
    MaloTele 🥰🥰🥰🥰
    Nina čekamo te 🤞🏻
    Inače što se samoborskih kremsnita tiče.. meni su Samoborci rekli da nije stvar da se one jedu tople nego je tolika potražnja da se ne stignu ohladiti.. sad jel to točno ili ne 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:38

petra30, dobar uzor pratiš. 
    Možda po putu ostaneš bez prstića ako ih pružiš prema onome što je moje, ali inače... 
    Btw, ne znam jesmo li pričali već o tvom mužu - koliko je ono visok? 

Vučica, hvala! I ja sam nakon prvog šoka sretna što sam provjerila (iako mi je rečeno da ne moram ). 
    Vjerujem da bi šteta nastala samo da je tjednima ovako, od par dana neće biti ništa, a sad će to i terapija riješiti.

Ruska1986, baš se veselim tvojoj inteligenciji kad kreneš dojiti. Vidiš nam BAJO1, već je interesantnija nego prije poroda (a nije ni prije bila dosadna). 

Nadalica, khm khm. Koliko ja znam, malac je zauzet. 

Nina985, FET bi ti se trebao pisati pod postupak u kojem je došlo do zametaka, a ne kao odvojeni postupak. I to bi trebalo prijaviti Rodama.

4 sreća, hvala!!! 

💔💔💔

Libo1415
    15. Ožujak 2021. 11:39

Mtb beta je top. A tsh ćeš riješiti! Sve će to biti super. Ko će dočekati ponedjeljak...😉🙈😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:40

manemoj

MTB beta je TOP!!! U tsh se uopće ne kužim, vidim da su cure sve objasnile. Ja čekam danas moj nalaz TSH, poslao bi te doktor na to i da nisi sama radila, meni odmah nakon pregleda dao da to vadim.

Pa da, poslat će me, za 2 tjedna.  Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista ) i da će mi je dati čim čujemo srce.
    Kome se dalo čekati 2 tjedna, ja sam htjela odmah provjeriti kakvo je stanje. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Pa da, poslat će me, za 2 tjedna. Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista) i da će mi je dati čim čujemo srce.

Inače, fascinantno kako je on uvjeren da je to to. Samo čekam da mi počne pričati o opcijama poroda. 
    Frajer je inače jako realan i objektivan, ali ovo sad je baš motivirajuće. Ja i dalje živim dan po dan, za tjedan dana ćemo isključiti vanmaterničnu. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:42

Libo

Mtbbeta je top. A tsh ćeš riješiti! Sve će to biti super. Ko će dočekati ponedjeljak…😉🙈😘

Hvala! Ma budem dočekala.
    Srećom mi se bol u stomaku smanjila, i malo više šeće okolo pa se manje pribojavam vanmaternične. Jedno vrijeme je baš žarilo, nije mi bilo svejedno. 

💔💔💔

Sunny_🐣
    15. Ožujak 2021. 11:43

MTB  divna beta čestitaaam  A Gič će riješiti TSH 
    Ruska ajme pa kod tebe baš sitno brojimo 
    anchy321 budimo realni jedina varijanta je 3. 
    Nina92 sretno sretno sretnooo 
    malo vas na preskokce čitam ne signem sve popratit  nego cure koje ste se narucivale u Petrovoj. Meni je doktorica na mail poslala termin za konzultacije...ja to nisam potvrđivala  to treba kao potvrditi?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

manemoj
    15. Ožujak 2021. 11:45

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj

Pa da, poslat će me, za 2 tjedna. Sav si je ponosan da on ima listu!!! (napokon lista) i da će mi je dati čim čujemo srce.

Inače, fascinantno kako je on uvjeren da je to to. Samo čekam da mi počne pričati o opcijama poroda.
    Frajer je inače jako realan i objektivan, ali ovo sad je baš motivirajuće. Ja i dalje živim dan po dan, za tjedan dana ćemo isključiti vanmaterničnu.

Je, znam.. tako i moj, a inače je dosta oprezan, barem u mom slučaju, ni jednom nije bilo ma biti će.. nego uvijek sve mogućnosti.. a na pregledu kao da sam došla na zadnji pred porod. Čak i za smedjarenje, ja pitala jel trebam mirovati, odmah rekao ne, kaže imate pravo na to naravno ali ne trebate... Valjda i oni slave te uspjehe 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:47

Sunny_

MTBdivna beta čestitaaamA Gič će riješiti TSH
    Ruska ajme pa kod tebe baš sitno brojimoanchy321 budimo realni jedina varijanta je 3.Nina92 sretno sretno sretnooo
    malo vas na preskokce čitam ne signem sve popratitnego cure koje ste se narucivale u Petrovoj. Meni je doktorica na mail poslala termin za konzultacije…ja to nisam potvrđivalato treba kao potvrditi?

Hvala! Bude to doktor riješio, jako je samopouzdan.
    Za Petrovu, ja sam na mail dobila termin konzultacija, nije pisalo da išta trebam potvrđivati. Ja sam, jer sam pristojno čeljade, odgovorila na mail i zahvalila na terminu.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.