petra30, ribic je radila s pjenom. Rekla je točno ovo:
Ak si u Zg odi privatno (ja sam bila kod Vukovica) na ex em pjenu. Ne osjetis nista i to je to. Gotovo u 2 min. Vrijedi svake lipe.Postoje razlicite metode prohodnosti i ja sam se odlucila na tu ex em pjenu/gel jer nista ne boli. I super mi bilo jer privatno mogu doci kada se dog (predvecer) i ne moram izlazit s posla i sl. Ako trebas prohodnost i imas financijskih sredstva (1.500 kn) toplo preporucam ovo. Max bol koju sam osjetila u te 2-3 min je kao slabiji grc dok imam mengu.Klasicna prohodnost bude s klasicnim kontrastom ili fizioloskom i treba vise tekucine ustrcati i zato zapravo boli. Ta kolicina tj. vise mm koji ti prolaze kroz jajovode. A ove pjene/gela ide puno manje i zato ne boli.Šmattan, jako mi je žao. Ja osobno ne znam direktno za loša iskustva sa HSGom, ali znam za kriminalna sa kolonoskopijom, zato sam usporedila.
manemoj, TSH ti je divan. Meni su isto leukociti blago povišeni, moguće da je to do trudnoće? Meni su i neutrofilni granulociti, štogod to bilo, isto blago povišeno.
Ja mislim da nema razloga za brigu dok god je povišenje tipa do 10%.
Ovo u urinu ti je normalno jer smeđariš pa ti je vjerojatno mrvcu krvi upalo i u urin.
D_Štoperica, isti problem imaju i žene u spontanim trudnoćama, tako da to nam je klasična boljka.
Sad vidim da ribic i dia pisu o istoj klinici i metodi👌. Hvala 🥰
E da, očito ja nisam znala da je to neka posebna pjena, al je taj doktor i poliklinika, vrijedi svake kune.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Cure, ljekarna na Tresnjevci za lijekove? Koja je to? ime? Mtbica dr M mi je rekao da je tamo najjeftinije? ima netko neka druga saznanja?
Filipović u Zagorskoj ulici. Imaju lijep popust na gotovinu, tako da pripremi keš.
Iako, zar nismo rekli da nećep kupovati sad lijekove?
dada objasnim sve. mogu ih vratit kazu. .a kaze mi dr da ce me u Ri oderati da mi predlaze da uzmem sad. eh sad jel to stvarno tako
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Jooj,nije me bilo cijelo jutro,citala sam sad skoro 30 stranica!
MTB predivna beta, konacno mozes malo odahnuti do prvog uzv..sto se tsh ticr znam dosta cura da im je bila povisena, s terapijom se to rijesi,bit ce sve ok... Jako sam sretna zbog tebe!!
Bajo mrvica je predivna, ta kosica mi je cudo, nadam se da uzivate
Nadalica mali zet je cudo 😘
Magnolia kuc-kuc! Konacno da cestitamo❤️ nela se sve nastavi uredno.
Malotele snješkić je cudo malo, drago mi je da je sve ok!!
Meto kako si ti,ima li smeđarenja?
Mara234 brzo ce srijeda,bit ces sve super.
Tuma kad je tvoj uzv?
Sorry ako sam koga zaboravila,jedva sam i ovo pohvatala
Sutra je i moj pregled i anomaly scan ,pocela sam osjecat bebaca kako kucka ,preslatko je ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dakle, pitanje za cure koje vode trudnoću kod Gića od početka:
kako prvi UZV izgleda? Mislim, OK, napravi mi UZV. Da mi popis pretraga? Ima li još nešto? Je li me mjeri? Važe? Pipa me po sisama da mi vidi ove krasne bradavice?
Zezam se, zanima me kako postupak izgleda kod njih. Vadim krv kod njih, ili gdje hoću? Urinokultura? Još nešto?
Ja sam u pocetku bila kod Š. Izvazu te, mjere tlak i das urin. Evo mog nalaza sa prvog UVZa i sta sam morala sve napravit do slij UVZa:
https://ibb.co/dfKctTw
Mozes to i kod njih sve, ali zasto bi kad mozes preko uputnice? Mislim, ti mozda i oces 😂😂
Tipkaća mašina? Really?
Ma radit ću sve preko uputnice od sad nadalje, trudnica sama nije da mi se žuri za rezultate, do idućeg UZV je sve gotovo. Još ću ovdje pitati cure gdje se to sve radi preko uputnice, nisam školovala
Ovo je stvarno minimum pretraga, ja to radim za dobro jutro.Gićeve pacijentice, guknite!
Da, meni je to isto bilo presmjesno! I hrpu stvari krivo napise 😂😂😂 meni se i ovo cinilo puno pretraga 🙈 Blago meni sa ovom glavom 😂😂😂
I Lučinger tipka na mašinu, valjda je to ta generacija. Presmiješno.
A ne razumijem koji ti je tt i dan bio na ovom pregledu?
5 + 2, i ja sam to morala detektirat 😂😂😂 16.08.mi je bilo 5 tt, a pregled 18.08. Vjerujem da ce tebi kod G bit skroz drukcije i normalnije 😂😂😂
I već se nazirao EO? Vau, to je napredno. Doduše, ti si i imala ogromnu betu to start with. Ja ću biti zadovoljna i sa GV na pravom mjestu.
I neću čekati tri tjedna na idući UZV
💔💔💔
Ne smijes ispustiti forum nikako jer ne stignes vise nista popratiti. Nakon cijelojutarnje borbe s bolovima i evo 800mg brufena kasnije stigla neke lijepe vijesti procitati😜..
MTBica beta je odlicna i za ocekivati naravnoo..sad cekamo uzv😊🤪🥰
D_Štoperica da znam svjesna sam toga...mislim da sam malo pretjerala s hranom ovaj put...inace se drzim dijete...i pazim na te secere i sl...ali opustila sam se u ovom postupku i eto. A sad bi popila i otrova da znam da ce djelovati😂..
Netko je pisao za propuhivanje jajovoda..ja sam bila privatno davne godine (dok sam jos bila prohodna) i radili su mi sa fizioloskom otopinom pod ultrazvukom..dakle nema zracenja i nema boli...nista krvi poslije..postupak divota!
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure, ljekarna na Tresnjevci za lijekove? Koja je to? ime? Mtbica dr M mi je rekao da je tamo najjeftinije? ima netko neka druga saznanja?
Filipović u Zagorskoj ulici. Imaju lijep popust na gotovinu, tako da pripremi keš.
Iako, zar nismo rekli da nećep kupovati sad lijekove?
dada objasnim sve. mogu ih vratit kazu. .a kaze mi dr da ce me u Ri oderati da mi predlaze da uzmem sad. eh sad jel to stvarno tako
Je, može se vratiti, ja sam vratila jednu kutiju. Ali u tom slučaju MORAŠ kupiti gotovinom (iako ti se ionako isplati kupiti gotovinom). I ne daju ti pare nazad odmah, nego kad uspiju prodati to što si im vratila.
Ja sam im vratila prije mjesec dana nešto što im očito slabo ide, jer nisu još uspjeli prodati. Čisto da znaš kako to izgleda.
Ekipa tamo je jako draga, navijaju za nas, požele ti sreću i stvarno izlaze u susret.
Koju si stimulaciju dobila?
💔💔💔
Petra30 aha, ja mislila da ste cule neka grozna iskustva kao ovo od Šmattan evo, pitala, dobila odgovor! uzass, Šmattan, bas mi je zao!! Kad sam ja guglala prije tog pregleda, srecom nailazila sam samo na ove opise kratko, malo neugodno
Mtb ma bila sam ja na hsg-u, nego nikad procitala za neko masakr iskustvo, eventualno boli manje/vise😄 sve mi se cini da ja imam sposobnost selektivnog citanja iskustava, prije svojih zahvata😂 i bolje😂
Meni je to bilo zanemarivo neugodno, s fizioloskom. Isla sam u polikliniku Ginecej, oko 1000 kn, dale mi normabel i jos nesto u dupe za opustanje, nakon toga isla na kavu i zaboravila da sam bila. Cure, Petra i Aurora drzom fige da i vama tako bude!!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Petra 30 u Vinkovcima 😑
Nymeria nadam se 💖
Dado haha to mi je najdraži dio što nema štoperice 🤪
MTBica uff, još mi samo kolonoskopija fali 😬😬😬
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Bajo malena je preslatka 😍😍😍
Manemoj nalaz krvi ti je ok. Taj mpv je meni oduvijek izvan referentnih granica i nikad mi za njega nisu ništa komentirali. Leukociti su uobičajeno povišeni u trudnoći, kao i CRP. Možeš si googlati krvne vrijednosti u trudnoći, drugo je stanje i odstupanja su normalna. Za urin ti neznam puno reći, meni je isto stalno dolazilo leukociti u urinu, dosta sluzi... radila sam urinokulturu već dva puta, briseve i sve je ok tako da mislim da to ne mora značiti ništa loše samo po sebi.
Petra30, Aurora kužim da vas je strah hsg, i mene je bilo. Sve se mi bojimo nepoznatog, to je normalno. Stvarno nije strašno, boli ali ne stalno. Meni jedan jajovod nije bio odmah prohodan jer sam bila u grču i dok mi je štrcala fiziološku u njega bolilo je kao malo jači menga bolovi (eto to je ta vrsta boli). Ostalo vrijeme je bila samo lagana bol/neugoda, a čim sam bila gotova sve me prošlo 🙃 Samo se probajte opustiti i bit će sve ok, brzo prođe.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
miss, hvala!
Navijamo sutra za fantastični anomaly scan i za zanemarivo mali hematomčić, nevrijedan spomena.
Emma05, hvala!
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji