Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 11:10

Mara234

Moje društvo dok čekam idući uzvželimo vam svima srećuhttps://ibb.co/LPXqzZD

Ajme slatki pesooo 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    15. Ožujak 2021. 11:12

Evo kad se svi hvalite evo i moja slatka žicarošica 😍
    https://ibb.co/vzpt7yW

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Ožujak 2021. 11:15

Leia2.0, hvala ti.
    Do sad sam se i ja uspjela smiriti i objasniti si da bi visoki TSH bio štetan samo na duže staze. Na vrijeme sam primijetila (opet na svoju ruku, ha into their faces da sam ja paranoična ), sad ćemo ga regulirati i to je to. Nije moja beba toliko osjetljiva da bi je dva dana povišenog TSH sad jako oštetilo, to su superheroji, a ne mlakonje. 

vuky, nisam znala da junk diže TSH. Da, već samo počela zdravo opet jesti, budem izbjegavala junk. Inače je moja prehrana nešto tipa low carb, ne pratim baš neku propisanu dijetu. Inzulin danas nisam vadila, ali dobar mi je inače. D vitamin sam prije tjedan dana uzela zadnju dozu DVitala 25000, kako uzimam svaki ponedjeljak. Od 22.2 do danas mi je pao sa 91 na 74? Svašta. A stalno uzimam istu dozu. Danas neću uzeti 25000 jer megadoze nisu preporučene u trudnoći, ali ću početi špricati opet DLux3000. Zadnjih dana sam baš relaksirana, tako da sumnjam da je od stresa. Vjerojatno se tijelo navikava na betu, nadam se da će se primiriti uz terapiju i sad kad rast bete uspori (nakon 1000 usporava pa se valjda i tijelo brže aklimatizira).
    Trajanje menge mislim da je normalno nakon postupaka i FETova, svima nam se to izvitoperi. Vjerojatno ti i stres doprinosi.

ribic, IVF će ti biti besplatan, a za FET će se riješiti do onda, sad traje ta bitka i za sad Rode dobivaju. 

Ruska1986, hvala! Opet ne čitaš pažljivo, naručena sam za ponedjeljak. 

Pmak, hvala!

mara234, divno društvo!!! anchy321, divna žicarošica. 

Nina985, Tuma, hvala na utjesi, volim slušati pozitivne priče. 

VM, hvala. Da, iz nekog čudnog razloga nisam htjela tri, pitam se čija priča me inspirirala na takvu odluku 

💔💔💔

petra30
    15. Ožujak 2021. 11:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

petra30, ja nisam ništa potvrđivala što se tiče konzultacija.
    I mrš od mog doktora, zauzet je.
    I super je biti kao MTB, što njoj fali?Mara234, stalkala sam te na trudnicama pa sam te već prebacila na drugu listu. Hihi.anchy321, Lita.1234, Mara234, petra30, Nina92, aria2019, Dia85, nika0302, Tiki, Nakapaka, Nymeria., BAJO1, ma2013, Pami, Lucyinthesky, stani, Inter, ribic, Ana26, MaloTele, ANKSIMORON, Meto, Samara, vuky hvala!!!Tiinaa, za FET ti FSH i AMH ništa ne znače. A HCG ti samo govori da sad nisi trudna. Tko ti je dao dao to vadiš za FET? Nepotrebno je.
    Odmrznut će samo ono što ti vraćaju valjda.

Ana26, sumnjam da su blizanci, ali im volim pričati kao da jesu dok se ne dokaže suprotno.Meto, hehe.
    Meni su bile vruće vruće noge dok sam čekala betu (to sam se isto nadala da je znak, jer su inače ledene). A sad su led ledeni. Možda naručim i ja.
    I ne može se krempita dovoljno ohladiti, to ni na sobnoj temperaturi nije fino. Mora biti iz fridgea.

Nista, nista, kaj bi JOJ falilo... Vidis da pratim savjete u stopu, prvo feritin i vitamim D vadila na tvoju preporuku. Nakon toga nabavila suplemente za iste. Neki dan poskrinala kaj si pisala curama za one koje ti  jos uzimas i polako i njih nabavljam🙈. Muzu rekla za vas tu cure koje pomazete sa svojim savjetima, jer me pitao kaj je toliko zanimljivo na mobu da ga uopće ne slusam kaj govori 🙈. I tak... Jos samo da se prebacim tvojem doktoru i dobila si pravog uhodu🙈😂😘.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Vučica
    15. Ožujak 2021. 11:26

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Treba mi netko tko je isto imao gigantski TSH na početku (preko 6) i da je ipak sve bilo u redu.
    Kaže G da treba 3 tjedna da se regulira nakon promjene terapije, a da ćemo mi vaditi krv za 2 tjedna da vidimo je li sve ok.
    Jako je samopouzdan i ima onaj svoj siguran glas (što i mora imati kao liječnik) ali svejedno sam sad malo uzrujana. Vadila sam ja i druge stvari, ali sad ih ne mogu provjeravati (samo mi je glupi D vitamin opet pao, valjda ga beba troši, ali je feritin lijepo narastao, to je dobro).

MTB prvo cestitam na beti!🥳 TSH nek te ne brine! Pravovremeno si reagirala i sa terapijom ce ti pasti kroz 3-4 tjedna. Ja sam ga isto vadila sa betom i bio je oko 5,5. Gin je povećao terapiju i za 3 tjedna pao je na 3 pa na 2 i sada je konstantno oko 2. Bit ce sve ok😘

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 11:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Leia2.0, hvala ti.
    Do sad sam se i ja uspjela smiriti i objasniti si da bi visoki TSH bio štetan samo na duže staze. Na vrijeme sam primijetila (opet na svoju ruku, ha into their faces da sam ja paranoična ), sad ćemo ga regulirati i to je to. Nije moja beba toliko osjetljiva da bi je dva dana povišenog TSH sad jako oštetilo, to su superheroji, a ne mlakonje.vuky, nisam znala da junk diže TSH. Da, već samo počela zdravo opet jesti, budem izbjegavala junk. Inače je moja prehrana nešto tipa low carb, ne pratim baš neku propisanu dijetu. Inzulin danas nisam vadila, ali dobar mi je inače. D vitamin sam prije tjedan dana uzela zadnju dozu DVitala 25000, kako uzimam svaki ponedjeljak. Od 22.2 do danas mi je pao sa 91 na 74? Svašta. A stalno uzimam istu dozu. Danas neću uzeti 25000 jer megadoze nisu preporučene u trudnoći, ali ću početi špricati opet DLux3000. Zadnjih dana sam baš relaksirana, tako da sumnjam da je od stresa. Vjerojatno se tijelo navikava na betu, nadam se da će se primiriti uz terapiju i sad kad rast bete uspori (nakon 1000 usporava pa se valjda i tijelo brže aklimatizira).
    Trajanje menge mislim da je normalno nakon postupaka i FETova, svima nam se to izvitoperi. Vjerojatno ti i stres doprinosi.

ribic, IVF će ti biti besplatan, a za FET će se riješiti do onda, sad traje ta bitka i za sad Rode dobivaju.

Ruska1986, hvala! Opet ne čitaš pažljivo, naručena sam za ponedjeljak.Pmak, hvala!

mara234, divno društvo!!! anchy321, divna žicarošica.Nina985, Tuma, hvala na utjesi, volim slušati pozitivne priče.VM, hvala. Da, iz nekog čudnog razloga nisam htjela tri, pitam se čija priča me inspirirala na takvu odluku

Znam, ne znam sta da ti kazem, nisam sva svoja 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nadalica
    15. Ožujak 2021. 11:29

Mtb ❤️ 
    Bajo hocu i ja da vidim sliku 😞😞😞 evo ti zeta https://ibb.co/VHgNfr3

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Ruska1986
    15. Ožujak 2021. 11:29

anchy321

Evo kad se svi hvalite evo i moja slatka žicarošica 😍
    https://ibb.co/vzpt7yW

Ja tu samo vidim neke sastojke za... Pizzu? 😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina985
    15. Ožujak 2021. 11:30

Dia85

ribic

MTB, cestitam (jos jednom, hehe).

TSH ce se rijesiti i bit ce sve ok. Bitno da beta raste ❤️

Curke (poliklinka IVF) - zar se preko HZZO-a FET naplacuje 4.000 kn, a svaki uzv do FET-a 250 kn? Sad sam ih pitala i to mi odg i sad ne znam da li je ženska zabrijala ili?

Tako je, FET svaki put je 4000 plus uzv..evo ja se spremam sada i baš me zanima hoće li biti tako jer su bile neke teme ovdje da ne bi smjeli naplaćivati nama koji smo preko HZZOa..

Ja sam kod Škvorca i kod njega ne plaćam FET.  Prošli FET i ovaj sad koji imam mi je pisao kao postupak u prirodnom ciklusu.
    Ako prema zakonu imamo pravo preko HZZO-a na 6 IVF postupaka od čega bar 2 moraju biti u prirodnom ciklusu, jel to onda znači da meni ostaju još 3 postupka? Dakle, imala sam IVF iz kojeg smo dobili 3 embrija, jedan svježi 3.dnevni transfer  i 2 emebrija 5.dnevna

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

4 sreća
    15. Ožujak 2021. 11:30

MTBica čestitam ti i na ovoj beti neka se nastavi tako lijepo sve dok bebe nedođu u naručje. tsh ćeš lako riješiti bitno da si navrime saznala😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.