ruby22, hvala što si se javila sa svojim dobrim vijestima. I hvala na informacijama o Škvorcu, to je mene zanimalo
Baš mi drago da ste ti i mališani dobro
💔💔💔
Pozdrav ekipica!
Evo vratila se s kontrole. U 17h dovršavam terapiju Gonal i Orgalutran, a večeras u 21h Brevactie.
Folikula ukupno 11. Na lijevom 7 (veličine od 18 do 22mm), na desnom 4 (veličine 15 do 23mm). Jedino me brine što mi se endometrij stanjio u odnosu na kontrolu 1.12. kad je bio 9,5mm, danas je 7,3. Pa ne znam sta raditi! Postoji li nešto brzinsko za zadebljanje endometrija? Svaki savjet je dobro došao!!! Hvala!
Uglavnom, u nedjelju je punkcija ukoliko test na kovid bude negativan. Ako bude pozitivan, (o čemu ne želim ni razmišljati jer se uistinu pazim, ne idem nigdje niti mi itko dolazi), dobit cu neke druge lijekove i pauziranje do sljed.ciklusa.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Mattan ti si u Osijeku? Koliko kod njih smiju biti stari nalazi pape i brisa ako mozda znas? I traze li da se ponavlja spermiogram kod njih, nas je iz Osijeka, ali star mozda godinu i pol..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucyinthesky, za sad je krenulo dobro. Držmo fige da tako i nastavi.
Dada31, ne treba meni tješenje. Ja se ne osjećam starom, ali u svijetu MPOa, žene iznad 38 jesu stare i drugačije nam se pristupa. S razlogom. Ne vrijeđa me to, to je ženska biološka realnost.
💔💔💔
Dada pa to je super 🎉 Dobre vijesti!
Kod mene po 5,6 sa svake strane, cca po 14 mm i još ih ima dosta manjih od 10 mm. Jedan je već 21,on će biti cista.
Kaže da ne rastu baš nešto brzo ali s obzirom na AMH 19 (što ne znam zašto uzima u obzir jer je to nalaz star 2 godine! 😈) i sitniju građu ne želi pojačati pa me u hiper odvesti…
Vadim nalaze i uzv u pon pa ćemo vidjeti kako se razvija, ali on misli srijedu, četvrtak da bi mogla na aspiraciju..
Tako da ćemo se pratiti i dalje! 😁😁
Ne brini ovo od 14mm su ok... Moji su 15 i kaže da je to super, 10 stanica da ima bilo bi idealno, manje je više znaš kako se kaže 🥰
* Kolika ti je doza šprice (i jedne i druge) ? 💉
* šta kaže za endometrij?
endometrioza
Lucyinthesky💕🍒💕🍒💕 Bude tu i smrzlića🤗
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Baš me začudilo ovo, pogotovo s biologicom. Oba transfera me oba dana nazvala i rekla kakva je stanica, i u razgovoru kod njih pokazala nam sličice i sve objasnila 🤷♀️ i meni se ne sviđa što su preopterećeni, msm da su si previše posla dali. Meni su oba doktora predivna što se tiče vođenja trudnoće ali da nakon spontanog su nekak hladni. Npr ja sam nakon ove pozitivne bete zvala doktoricu Lanu da je pitam jer se bojim jer imam isto grčeve kao prije spontanog. U pozadini sam čula kako je sestri odgovorila : "I šta bi mi sad trebali". I npr moju kolegicu u 16 tt trudnoće kojoj Lana vodi trudnoću nakon što je prokvarila rekli su joj da vrati utrogestane i dođe na pregled za dva tjedna kako je i naručena. Meni je to nezamislivi ta hladnoća. Ja bi im rekla sigurno da mi se to desilo. Npr ja nemogu reci ja kad sam imala spontani doktor mi je rekao da ako me jako boli idem na hitnu i da ga zovem na privatni broj ako bilo što trebam, na kraju su me primili i već je sve otišlo samo, provjerili betu koja je odma pala na 0 pa smo zaključili sa trudnoća uopće nije išla u dobrom smjeru. Za sada sam zadovoljna s viđenjem ove trudnoće, stvarno je doktor pedantan oko svega sve objasni i ugodno se osjećam, ali imam i negativnih primjer u vezi njih. A što se tiče nježnosti, Dr. Lana je nježnija milion puta od Dr. Skvorca da 😂 na transferu sam se molila da je ona 😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ekipa kratko javljanje, aspiracija 7 folikula, svih 7 zrelo 🤗❤
Vidit cemo kako napreduju, za sad idem 💤💤💤
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Lucyinthesky, za sad je krenulo dobro. Držmo fige da tako i nastavi.Dada31, ne treba meni tješenje. Ja se ne osjećam starom, ali u svijetu MPOa, žene iznad 38 jesu stare i drugačije nam se pristupa. S razlogom. Ne vrijeđa me to, to je ženska biološka realnost.
Ma nemoj misliti da sam nešto loše mislila, samo ti hoću reći da ovdje u MPO vodama u svojoj klinici viđam dosta starije žene. Logično je da nam tijelo sa godinama ne daje jednake rezultate kao kad smo biče mlade cure... Valjda je sve to proces življenja, ali uz dobre liječnike i božju pomoć sve će to nama svima kad tad biti dobro 🙏❤️
endometrioza
Lucyinthesky, juuuuuupiiii, ajme bas mi je drago! To su zbilja divne vijesti! 🎉🎊😃Bit ce sve dobro, vidjet ces! 😊🤞🏻
Ruby22, drago mi je da ste ti i bebice dobro! I hvala ti puno na informacijama - mene je isto zanimalo iskustvo kod Skvorca. 😉
Maslacak, divno, sad se opusti i uzivaj- vjerujem da ce i na uzv. bit sve u redu. 😉
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji