Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    04. Prosinac 2020. 14:41

Tanja79

Hii žene
    Dobih neke cudne nalaze da uradim
    ANA - antinuklearna tela
    Homocistein
    Kardiolipinska antitela
    Rezultati u utorak… Jel radila neka od vas ovo?
    Imam jos nesto sto ni laborantkinja nije znala da procita, to cu videti u torak sta je.

Ja sam radila ANA. Ostale ne. Uglavnom vjerujem da se traži uzrok zašto ne moze trudnoća da se održi. Ove pretrage su vezane i za autoimune bolesti i za zgrusavanje krvi u cjelini kao i sljepljivanje trombocita. Sto se homocisteina tice svakako pijemo folnu kiselinu.
    Nisu visoko specifični nalazi ...mogu se javiti povišeni i u običnim malo težim infekcijama. 
    Srećno!  I sve pohvale dr koja je detaljna. 🍀💖

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

04. Prosinac 2020. 14:42

Ja sam dobila cijelu bibliju pretraga za napraviti među kojima je i histeroskopija. Stvarno nekako ne mogu vise takve traume trpiti na tijelu i evo baš sam generalno loše😔

Matkiša 😎
    04. Prosinac 2020. 14:51

Mare0208

Mattan što od nalaza si nosila kod anesteziloga? I koliko smiju biti stari nalazi? Oprosti što gnjavim.. malo me frustrira što mi to nisu objasnili. Ako ću ići tu u Brod morat ću vadit sve opet jer ne smije biti starije od mjesec dana. A meni je sestra s Humane rekla da kad svi nalazi budu ok nazovem 1.dc i reći će mi kad da dođem. Kako ću onda stić prikupit sve za anesteziologa i obavit pregled, ne znam

Od nalaza za anesteziologa ti treba KKS i koagulogram.. Zašto to ne obaviš sve u Os kad dođeš na uzv? Izvadiš krv ujutro, obaviš uzv i odeš anesteziologu.. Nalaz krvi oni dodaju nalazima kada bude gotov. Ja sam to sve na 6 dc radila, jedino covid test se radi na 1dc ili 2 dc ovisi koji je dan

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 14:51

Tuma

Ruska1986

Tuma

MTB imas pravo, najbolje je tako. Bas me briga. Gle, do iduceg tjedna mozda stvarno i ode samo od sebe, drzim fige da prode samo🙏
    Flowerpredobro, drago mi je da je sve kako treba biti, stvarno su veliki😍 kad su ti poceli mjeriti cerviks? Meni su na zadnjem pregledu (12+6) rekli da je jako nisko, ali da se do 17.,18.tjedna moze podici…. Ruskajesu tebi dosad provjeravali cerviks?
    Maslacak odlicno, eto lijepo beta raste, bas mi je drago!😍
    Nina zao mi je sto si to vidjela, ali razumijem te i ja bih voljela znati i pogledala bih sigurno…drzi se, tu smo❤
    Lucy odlicno, super!🥳

Jesu, prosli put sa 16 + nest dana i to po prvi puta. Sad idem u pon opet na pregled pa ne znam dal sad svaki put gledaju ili ne.. Moj je super, mislim da 48 mm, a to je taman.

Da, super je to. Ja se nadam da ce se i moj podici do iduceg pregleda. Isto cu biti 16+nesto… ja sad kad stavljam utrogestane ga osjetim kako se spustio u odnosu na pocetak trudnoce. A sad na zadnjem pregledu mi nije mjerila vec samo pregled napravila zbog onog roskastog iscjedka, pa je vidjela da je nisko…

Da, meni su sad prvi put radili mjerenje pa ne znam koliki bude u pocetku..  Nadajmo se da ce ti sw popravit! Mozda se to nekako regulira kako trudnoca odmice 🤷‍♀️ 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 14:52

Ljutopile🐥

Ja sam dobila cijelu bibliju pretraga za napraviti među kojima je i histeroskopija. Stvarno nekako ne mogu vise takve traume trpiti na tijelu i evo baš sam generalno loše😔

Drz se 💜❤ ne znam sta da ti drugo kazem... Odmori se jedan period pa onda polako..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• *.Women_name.*
    04. Prosinac 2020. 14:56

Ruska1986

Tuma

MTB imas pravo, najbolje je tako. Bas me briga. Gle, do iduceg tjedna mozda stvarno i ode samo od sebe, drzim fige da prode samo🙏
    Flowerpredobro, drago mi je da je sve kako treba biti, stvarno su veliki😍 kad su ti poceli mjeriti cerviks? Meni su na zadnjem pregledu (12+6) rekli da je jako nisko, ali da se do 17.,18.tjedna moze podici…. Ruskajesu tebi dosad provjeravali cerviks?
    Maslacak odlicno, eto lijepo beta raste, bas mi je drago!😍
    Nina zao mi je sto si to vidjela, ali razumijem te i ja bih voljela znati i pogledala bih sigurno…drzi se, tu smo❤
    Lucy odlicno, super!🥳

Jesu, prosli put sa 16 + nest dana i to po prvi puta. Sad idem u pon opet na pregled pa ne znam dal sad svaki put gledaju ili ne.. Moj je super, mislim da 48 mm, a to je taman.

Meni je na 11plus 1 bio 40 mm, nije ništa komentirao 🤷‍♀️ iako čitam sad na netu da se ni ne mjeri prije 15 tt 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Mare0208
    04. Prosinac 2020. 15:01

Mattan

Mare0208

Mattan što od nalaza si nosila kod anesteziloga? I koliko smiju biti stari nalazi? Oprosti što gnjavim.. malo me frustrira što mi to nisu objasnili. Ako ću ići tu u Brod morat ću vadit sve opet jer ne smije biti starije od mjesec dana. A meni je sestra s Humane rekla da kad svi nalazi budu ok nazovem 1.dc i reći će mi kad da dođem. Kako ću onda stić prikupit sve za anesteziologa i obavit pregled, ne znam

Od nalaza za anesteziologa ti treba KKS i koagulogram.. Zašto to ne obaviš sve u Os kad dođeš na uzv? Izvadiš krv ujutro, obaviš uzv i odeš anesteziologu.. Nalaz krvi oni dodaju nalazima kada bude gotov. Ja sam to sve na 6 dc radila, jedino covid test se radi na 1dc ili 2 dc ovisi koji je dan

👌 puuno hvala! Sad je jasno!
    Nisam znala da može tako. Mislila sam da ću morat prvo vadit krv pa ići s nalazima.. svakako ću onda to obaviti u OS.

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 15:08

Tanja79, Takica, što je to ANA? Takica, imala si spontani pa si to radila ili?

Ljutopile, slobodno napiši tu bibliju ovdje, mene to sve zanima.

💔💔💔

04. Prosinac 2020. 15:17

MTB

Tanja79, Takica, što je to ANA? Takica, imala si spontani pa si to radila ili?

Ljutopile, slobodno napiši tu bibliju ovdje, mene to sve zanima.

Ma mislim da je to sve standard neki, nista novo, vitamini, trombofilija, secer. Mislim da ce mi sve to biti ok, strah me kariograma jer na njega ne mozemo utjecati, nikako ga nemam pod kontrolom, a histeroskopija mi je bas tlaka, bas mi se povraca vise od takvih nekih trauma na tijelu😔😔😔😔😔😔

Tuma
    04. Prosinac 2020. 15:19

Hvala Ruska i Women budem vidjela iduci put sta ce mi reci... ja sam isto citala da se ne mjeri prije 15tt.... 
    Ljutopile izbaci sve iz sebe, iako mislim da nije lose da obavis sve moguce pretrage jer kad dode do trudnoce, mozda ces biti manje napeta, znajuci da si sve obavila sto si mogla....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.