Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    04. Prosinac 2020. 13:12

manemoj

Lucyintheskysuper vijesti. Držim fige i za smrzlice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hvalaaaaa 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 13:16

ANKSIMORON

Mila-Milica

Pozdrav ekipica!
    Evo vratila se s kontrole. U 17h dovršavam terapiju Gonal i Orgalutran, a večeras u 21h Brevactie.
    Folikula ukupno 11. Na lijevom 7 (veličine od 18 do 22mm), na desnom 4 (veličine 15 do 23mm). Jedino me brine što mi se endometrij stanjio u odnosu na kontrolu 1.12. kad je bio 9,5mm, danas je 7,3. Pa ne znam sta raditi! Postoji li nešto brzinsko za zadebljanje endometrija? Svaki savjet je dobro došao!!! Hvala!
    Uglavnom, u nedjelju je punkcija ukoliko test na kovid bude negativan. Ako bude pozitivan, (o čemu ne želim ni razmišljati jer se uistinu pazim, ne idem nigdje niti mi itko dolazi), dobit cu neke druge lijekove i pauziranje do sljed.ciklusa.

Ako te smijem pitati? Kakvo pauziranje do sljed ciklusa? Sta se to moze? Ne razumijem ovaj dio??

Daju ti lijekove da ti olakšaju otpuštanje folikula. Taj postupak je propao, aspiracije nema.
    Onda pauziraš par mjeseci kao i nakon stakog drugog stimuliranog postupka, dok ne prođe barem mjesec dana od COVIDa i dok ti se tijelo ne pročisti od hormona.
    Držmo fige da ovo ne pogodi nijednu od nas.

💔💔💔

ANKSIMORON
    04. Prosinac 2020. 13:28

MTB

ANKSIMORON

Mila-Milica

Pozdrav ekipica!
    Evo vratila se s kontrole. U 17h dovršavam terapiju Gonal i Orgalutran, a večeras u 21h Brevactie.
    Folikula ukupno 11. Na lijevom 7 (veličine od 18 do 22mm), na desnom 4 (veličine 15 do 23mm). Jedino me brine što mi se endometrij stanjio u odnosu na kontrolu 1.12. kad je bio 9,5mm, danas je 7,3. Pa ne znam sta raditi! Postoji li nešto brzinsko za zadebljanje endometrija? Svaki savjet je dobro došao!!! Hvala!
    Uglavnom, u nedjelju je punkcija ukoliko test na kovid bude negativan. Ako bude pozitivan, (o čemu ne želim ni razmišljati jer se uistinu pazim, ne idem nigdje niti mi itko dolazi), dobit cu neke druge lijekove i pauziranje do sljed.ciklusa.

Ako te smijem pitati? Kakvo pauziranje do sljed ciklusa? Sta se to moze? Ne razumijem ovaj dio??

Daju ti lijekove da ti olakšaju otpuštanje folikula. Taj postupak je propao, aspiracije nema.
    Onda pauziraš par mjeseci kao i nakon stakog drugog stimuliranog postupka, dok ne prođe barem mjesec dana od COVIDa i dok ti se tijelo ne pročisti od hormona.
    Držmo fige da ovo ne pogodi nijednu od nas.

I ja 🤞🤞🤞🤞

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

darliv
    04. Prosinac 2020. 13:39

MTB kako si ti? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Matkiša 😎
    04. Prosinac 2020. 13:39

Darliv da u Os sam, 6 mjeseci.. Meni su doslovno u dan gledali...  Ali svakako ti naprave spermio netom prije postupka kad dragi da uzorak...
    Dada Gonal 200 jedinica a Org jednu ampulu od 0,25 mg..
    Endometrij mi je 7,7... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Prosinac 2020. 13:47

darliv

MTB kako si ti?

Mah, fizički fantastično. Krvarenje i dalje slabo. Sve mi se čini da ću ipak morati na glupu kiretažu krajem idućeg tjedna. Bljak.
    Veselim se jedino što sam odlučila šetati navečer. Iako, sad gledam zaljubljeno kroz prozor i rado bih vani, ali bolje ne. Bljak.

💔💔💔

• Mare0208
    04. Prosinac 2020. 13:51

Mattan što od nalaza si nosila kod anesteziloga? I koliko smiju biti stari nalazi? Oprosti što gnjavim.. malo me frustrira što mi to nisu objasnili. Ako ću ići tu u Brod morat ću vadit sve opet jer ne smije biti starije od mjesec dana. A meni je sestra s Humane rekla da kad svi nalazi budu ok nazovem 1.dc i reći će mi kad da dođem. Kako ću onda stić prikupit sve za anesteziologa i obavit pregled, ne znam 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

flower93
    04. Prosinac 2020. 13:56

Evo nas s kontrole 😍 jaaako smo veliki.. Decko je 1450g, a curica 1500g ❤️❤️ znaci prvo je curica zaostajala, a sad je presisala deckica hehe ❤️ 
    Bila sam kod dr Radoncic, s obzirom da je moj prof Vrcic u izolaciji, i mogu rec da je jako ugodan doktor. 
    Prvo me provjerio vaginalno i kaze da sam odlicno, cvrsto zatvorena, cerviks 45mm.
    Iduca kontrola za 3 tjedna, nadam se kod mog Vrcica.
    Primjecujem unazad dva dana da sam pocela lagano naoticat, htjela sam danas obut jedne cizme, nema sanse.. 🤦‍♀️ Jedva sam ih navukla al ne bi mogla izdrzat u njima.. 
    Na +15kg sam i secer je odlican, tako da me ne salju na dijetu, sto me cini jaaaako sretnom hehe 😂
    Zelim vam svima da dozivite tu neopisivu srecu kad vidite kak vam bebice rastu i napreduju ❤️❤️😘

Nina985
    04. Prosinac 2020. 13:58

Pozdrav cure,
    Evo mislim da je jutros iz mene ispala gestacijska vrecica i plod, duguljasti rep koji je povezan na neku kuglicu. Nasla sam to na ulosku i bilo je poprilicno krupno, a duljine preko cijelog uloska. Nije bas ugodan prizor za vidjeti, ali nisam si mogla pomoci pa sam isla to malo detaljnije gledati. Misleci da sam dobro, otisla sam malo prosetati na svjez zrak, ali ubrzo su poceli bolovi i malaksalost, kao da me kamion pregazio.
    Osjecam se psihicki bolje jer sam razgovarala sa svojom sestricnom koja je imala 2 spontana i s jos jednom prijateljicom. Muz se povukao u sebe, vidim da pati, ali ne zeli pricati.
    Iz svega ovoga pozitivno je sto sam napokon uspjela ostati trudna pa makar i na kratko i osjetila to kroz mucnine, zatezanja maternice i lude zelje za hranom :-)
    Svima vama koje dijelite ovaj forum sa mnom zelim cim vise stepljenja u cekanju, sto manje stresa,  puno nade i vjere da cete ostvariti svoj san. Iduca godina jednostavno mora biti bolja od ove, odbijam vjerovati drugacije. 
    Saljem svima zagrljaje 🤗🤗🤗🤗

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Ruska1986
    04. Prosinac 2020. 13:58

flower93

Evo nas s kontrole 😍 jaaako smo veliki.. Decko je 1450g, a curica 1500g ❤️❤️ znaci prvo je curica zaostajala, a sad je presisala deckica hehe ❤️
    Bila sam kod dr Radoncic, s obzirom da je moj prof Vrcic u izolaciji, i mogu rec da je jako ugodan doktor.
    Prvo me provjerio vaginalno i kaze da sam odlicno, cvrsto zatvorena, cerviks 45mm.
    Iduca kontrola za 3 tjedna, nadam se kod mog Vrcica.
    Primjecujem unazad dva dana da sam pocela lagano naoticat, htjela sam danas obut jedne cizme, nema sanse.. 🤦‍♀️ Jedva sam ih navukla al ne bi mogla izdrzat u njima..
    Na +15kg sam i secer je odlican, tako da me ne salju na dijetu, sto me cini jaaaako sretnom hehe 😂
    Zelim vam svima da dozivite tu neopisivu srecu kad vidite kak vam bebice rastu i napreduju ❤️❤️😘

Jao, divne vijesti 🤗🤗🤗 Drago mi je da je sve ok! 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.