Eto me,
Bila sam na kraju nestrpljiva pa nazvala, kažu da bi me zvali, da im je velika gužva, nebitno…
Ovako, od 9 stanica, za oplodnju ih je bilo 7(nisam pitala detaljno za ove dvije, budem, valjda nezrele 🤔).
Na 7 je rađen ICSI i dobili smo 6 zametaka, kažu da za sad izgledaju super, ali to je tek prvi i dan. Ja pitala da li su ziher da se o meni radi 😁
Zvat će me sutra da mi kažu da li je transfer 3. ili 5. dan.
Budući da sam već doživjela da mi skoro svi propadnu treći dan, nisam u euforiji i bojim se veselit. Eto :)
Hvala kaj brinete sve skupa ❤️
🙏❤️ Obavezno javi, držimo im 🤞🏼🤞🏼
endometrioza
Lucyinthesky odlicno 🤩🥳 navijamo i za smrzlice 😍
Maslacakxx 🥰 sretno dalje 😘
La_reina super zvuci, 🤞🏻 za puno oplođenih
Dada, Mattan vase brojke i velicine zvuce super, bit ce tu hrpa stanica 😍
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ivana super beta!! Sad se možeš fino opustiti i čekati uzv 😊😊
Lucyinthesky super broj oplođenih! Držim fige za smrzliće 🤞🤞
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hvala cure moje, navijam i ja naravno za 🐧, ali nekako se trudim o tome ne razmišljat još jer sam takva, kad se opečem jednom to je to.
Fokusiram se na transfer trenutno i nadam se da ga bude 🤞😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jucer sto sam stavila testice, ipak je biokemijska🤨🤨(nisu moji ako netko nije jucer vidio pa da ne misli krivo).
Razmisljam da su pocetne niske bete ipak vise povezane sa biokem i spontanim u ranim tjednima, ne mora značiti, naravno, ali evo tu nas ima dosta sa takvim pocetkom bete i ishodom biokem. ili spontanog.
S posla pišem pa se žurim…
Dada31hahaha dobro si to opisala, ko žele bomboneAnksimoronmoguće da Rekovelle onda djeluje malo "mirnije" kad nemamo iscjedak. Jutros sam imala, ali mini mini… niti za spomenuti. Nadam se da to nije loš znak.
Manemojjoooj koma, ali ajde najbitnije je da ne budeš pozitivna i da ideš u FET kad je i planirano!
Ma ne brini nije... rekao bi meni danas doktor da je ista lose... rekao je da sam super reagirala na te rekovelle... tako da... vjerujemo mu i cekamo...
Manemoj jaoooo... nadam se da ce ti biti negativno... mene isto ta corona toliko zivcira... iskreno meni je zbog toga stres na entu... uopce ne razmisljam o aspiraciji niti icemu... samo o tom testu... iskreno...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Pozdrav ekipica!
Evo vratila se s kontrole. U 17h dovršavam terapiju Gonal i Orgalutran, a večeras u 21h Brevactie.
Folikula ukupno 11. Na lijevom 7 (veličine od 18 do 22mm), na desnom 4 (veličine 15 do 23mm). Jedino me brine što mi se endometrij stanjio u odnosu na kontrolu 1.12. kad je bio 9,5mm, danas je 7,3. Pa ne znam sta raditi! Postoji li nešto brzinsko za zadebljanje endometrija? Svaki savjet je dobro došao!!! Hvala!
Uglavnom, u nedjelju je punkcija ukoliko test na kovid bude negativan. Ako bude pozitivan, (o čemu ne želim ni razmišljati jer se uistinu pazim, ne idem nigdje niti mi itko dolazi), dobit cu neke druge lijekove i pauziranje do sljed.ciklusa.
Ako te smijem pitati? Kakvo pauziranje do sljed ciklusa? Sta se to moze? Ne razumijem ovaj dio??
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Lucyinthesky super vijesti. Držim fige i za smrzlice 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima
Prvo velike cestike na broju izvađenih folikula i budućih bebica bravo bravo! Bice tu i 🐧🐧. Za nekad kasnije 😉. Cestitam i na poduplanim betama i dobrim UZV. A ostalim saljem strpljenje do sledećeg dobrog UZV.
Citala sam da neke žene imaju problem sa injekcijama koje su vec pripremljene zbog tuposti igle i njene debljine. S obzirom da sam ja primala Decapeptyl od 0.05 (znaci polovinu dnevno) zbog uslova sterilnosti receno mi je da mogu presuti taj preostali dio u sterilnu špicu i promeniti iglu. Iskreno ja sam se bojala da ne izgubim nešto od koncentracije lijeka nisam presipala a vi ako vam je nepodnosljiva igla pokušajte presuti u sterilnu ali vodite računa da sav sadržaj iz sprice istisnete.
Inace meni stigla menstruacija jutros, prekinuta terapija bolovi standardni koje imam uz M su tu...tako da lezim i odmaram. Zvali su me iz klinike i rekli da ne znaju kad ce prof dovi ponovo ali da mogu kod bilo koje dr u Poliklinici na FET. Iskreno malo cu pričekati zbog COVID a ali ko zna mozda se desi do tad i spontano,prirodno jer smo nalaze popravili.🍀🍀🐞🐞🐞
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pozdrav ekipica!
Evo vratila se s kontrole. U 17h dovršavam terapiju Gonal i Orgalutran, a večeras u 21h Brevactie.
Folikula ukupno 11. Na lijevom 7 (veličine od 18 do 22mm), na desnom 4 (veličine 15 do 23mm). Jedino me brine što mi se endometrij stanjio u odnosu na kontrolu 1.12. kad je bio 9,5mm, danas je 7,3. Pa ne znam sta raditi! Postoji li nešto brzinsko za zadebljanje endometrija? Svaki savjet je dobro došao!!! Hvala!
Uglavnom, u nedjelju je punkcija ukoliko test na kovid bude negativan. Ako bude pozitivan, (o čemu ne želim ni razmišljati jer se uistinu pazim, ne idem nigdje niti mi itko dolazi), dobit cu neke druge lijekove i pauziranje do sljed.ciklusa.
Ako te smijem pitati? Kakvo pauziranje do sljed ciklusa? Sta se to moze? Ne razumijem ovaj dio??
Pa doslovno tako mi je profesor rekao.
Iskreno, nisam uopce ispitivala sta to znaci buduci da ocekujem negativan nalaz na kovid.
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧