ANKSIMORON, radila sam u ponedjeljak i kužim te, to je i meni bio ogroman strah, više nego druge stvari možda.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Trebam je primiti u 23.30 u ponedeljak. Jedino gde mogu otici je hitna sluzba, ali pitanje je da li ce me primiti zbog korone 😬😅
Nazvacu kliniku i pitati. Meni muz daje sve apriceve do sada, ali tu se bas plasim da mu dam…
Hvala ti na odgovoru
Meni je moja specijalistica rekla da štopericu može dati ili medicinska sestra ako nekog znam ili da dođem na ginekološki na hitnu jer štoperica ide intramuskularno i da se nikako ne igramo s tim.
Nazvat ću, da.. jučer sam išla po uputnicu za covid, sestra iz druge ambulante je izdavala uputnice. Valjda će htjet pitat doktora.
Ja isto mislim da bi trebali obadvoje pit antibiotike. Kod tih bakterija je obicno tako! I ne imat spolne odnose i nakon popijenih antibiotika napravit opet briseve. Al i ti doktori mi nekad nisu jasni! Mojoj frendici je nadjena ureaplazma a gin.joj kaze da joj partner ne treba pit antibiotike jer on mozda nema 🙆♀️🙆♀️ Ono, haloooooo! I to privatnik.. Mozda nema, a mozda i ima, kaze mu moja frendica. Na kraju su oboje pili terapiju
Meni isto idu na živce! Sve moraš sam pitat i tražit.
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Trebam je primiti u 23.30 u ponedeljak. Jedino gde mogu otici je hitna sluzba, ali pitanje je da li ce me primiti zbog korone 😬😅
Nazvacu kliniku i pitati. Meni muz daje sve apriceve do sada, ali tu se bas plasim da mu dam…
Hvala ti na odgovoru
Meni je moja specijalistica rekla da štopericu može dati ili medicinska sestra ako nekog znam ili da dođem na ginekološki na hitnu jer štoperica ide intramuskularno i da se nikako ne igramo s tim.
Ja sam isto imala op dermoida na oba jajnika prije 4 god. Jajnici su mi jako osteceni od njih. Nakon 2 g od operacije mi se ponovo stvorio novi i od tada stoji na oko 2cm. Nikoga ne znam tko ih je imao a navodno su jako česti.
Hvala ti na odgovoru
Ja sam isto imala op dermoida na oba jajnika prije 4 god. Jajnici su mi jako osteceni od njih. Nakon 2 g od operacije mi se ponovo stvorio novi i od tada stoji na oko 2cm. Nikoga ne znam tko ih je imao a navodno su jako česti.
Da kad se vraćaju onda znači da si im sklona i da ćeš ih uvijek imat.
Jednog skineš nastane drugi tako je i kod mene.
Hvala ti na odgovoru
Da kad se vraćaju onda znači da si im sklona i da ćeš ih uvijek imat.
Jednog skineš nastane drugi tako je i kod mene.
Da, znam, zbog njih ustvari i jesam pod nekakvim presingom, sigurno me razumijes sto se toga tice. Ne utjecu direktno na plodnost ali utjecu na taj nacin da unistavaju tkivo jajnika, rastežu.
Leoni ako imas koju med. sestru slobodno ju trazi da te pikne. Nije bas jednostavno sam se piknuti. Ja se sama pikam jer sam sestra pa mi nije bas ugodno. Danas sam se bas gadno upikla, cijela lijeva strana me boli, a jucer super. Tako da, ili nađi nekoga da ti da ili odi kod svoje gin ili na hitnu da ti daju.
Zasto je ivanaxx obrisala profil?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Leoni ako imas koju med. sestru slobodno ju trazi da te pikne. Nije bas jednostavno sam se piknuti. Ja se sama pikam jer sam sestra pa mi nije bas ugodno. Danas sam se bas gadno upikla, cijela lijeva strana me boli, a jucer super. Tako da, ili nađi nekoga da ti da ili odi kod svoje gin ili na hitnu da ti daju.
Vjerovatno slucajno! 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mozda je htjela prepraviti potpis zbog bete pa ga je slucajno obrisala.... ili se odlucila maknuti da ne razmislja toliko o mogucim ishodima trudnoce 🤔 u svakom slucaju, nadam se da ce se vratiti barem u petak nam reci lijepe vijesti s 3.bete😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Haha i ja se nadam cure da nas nije samo tako napustila bez rijeci i u neznanju. 🤔
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji