Ja sam u beta paklu preko mobitela, naime ova jedna cura znajuci cijelu moju situaciju mi je poslala da joj je beta 13. dan nakon transfera trodnevog 85, a ja nisam neki optimista jer je meni 12. dan bila oko 75. Ne znam kako da je ohrabrim, jel ima tu ko da je ima toliku odprilike na 13. dan nakon transfera? Ili ako netko od vas pamti da su bile nize a zavrsile dobro?
Drago mi je da ti je beta pozitivna ako sad govoriš o sebi.
Moja je bila niža i završila je loše, ali to nema veze s nižom betom. Ovdje je bilo puno primjera niže bete i uspješne trudnoće, i ogromnih beta i neuspješnih trudnoća.
Druga beta će više reći o svemu tome, prva ne može reći ništa osim potvrditi da je za sad trudna.
Ja sam u beta paklu preko mobitela, naime ova jedna cura znajuci cijelu moju situaciju mi je poslala da joj je beta 13. dan nakon transfera trodnevog 85, a ja nisam neki optimista jer je meni 12. dan bila oko 75. Ne znam kako da je ohrabrim, jel ima tu ko da je ima toliku odprilike na 13. dan nakon transfera? Ili ako netko od vas pamti da su bile nize a zavrsile dobro?
Drago mi je da ti je beta pozitivna ako sad govoriš o sebi.
Moja je bila niža i završila je loše, ali to nema veze s nižom betom. Ovdje je bilo puno primjera niže bete i uspješne trudnoće, i ogromnih beta i neuspješnih trudnoća.
Druga beta će više reći o svemu tome, prva ne može reći ništa osim potvrditi da je za sad trudna.
Nisam ja u pitanju. Ja nastupam tek za tjedan dana. Moja prosla je bila tako oko 75 na 12 dana nakon transfera, duplala se ok ali sam zavrsila isto kao ti. Tako da joj moje i tvoj iskustvo i nije neko ohrabrenje🙄🙄🙄🙄🥴🥴🥴🥴🥴🥴
MTB neka je krenulo, tužno za reći, ali opet, samo da što prije završi i da ipak izbjegneš kiretažu 🤞
Niksa, sorry sad vidim da si ranije napisala za Sv Duh 😊
Tiki92, super za smrzlića 💪
Mene satrao onaj moj dupli Brevactid od sinoć, baš mi je nekak nateklo to mjesto i boli, nije mi do sad od nijedne injekcije tako i nije da sam baš neka mimoza 🤔Valjda će se smirit, sve sam radila kao i inače.
Mene je isto on najvise peckao i mrvicu, mrvicu mi je nateceno mjesto, di sam si ga dala, bilo.. Ni od ceg drugog me nije peckalo!
Hvala ti, ti me uvijek umiriš 😊
Dolly, neovisno o antralnim folikulima, u prirodnjaku je bitan samo onaj jedan vodeći folikul i bitno da ne "pobjegne" prije. Na transfer mislim da možeš sama, nema razloga da ne. Gdje si u postupku?
VM super za 🐧mogu si mislit koja je to sreća 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB neka je krenulo, tužno za reći, ali opet, samo da što prije završi i da ipak izbjegneš kiretažu 🤞
Mene satrao onaj moj dupli Brevactid od sinoć, baš mi je nekak nateklo to mjesto i boli, nije mi do sad od nijedne injekcije tako i nije da sam baš neka mimoza 🤔Valjda će se smirit, sve sam radila kao i inače.
Mene je isto on najvise peckao i mrvicu, mrvicu mi je nateceno mjesto, di sam si ga dala, bilo.. Ni od ceg drugog me nije peckalo!
Dolly, neovisno o antralnim folikulima, u prirodnjaku je bitan samo onaj jedan vodeći folikul i bitno da ne "pobjegne" prije. Na transfer mislim da možeš sama, nema razloga da ne. Gdje si u postupku?
❤💜 zato sam tu 😊 ne znam da li bi ti mozda kockica leda pomogla da stavis malo na to mjesto?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB, drago mi je da nemas velikih bolova i da si koliko toliko dobro. I drzim ti fige na najjace da ce bolovi izostati do samog kraja price.😘
Piky, u mojim mislima si i od srca ti zelim da se oporavis cim prije od ovih grozota koje si dozivjela u zadnjih mjesec i pol.
Ivanaxxx, meni se beta cini sasvim pristojnom, ali kao sto i druge cure vele, ako ce ti biti lakse, izvadi jos jednom za dva dana. I mozda da se cujes s doktorom i vidis sto on veli… drzim ti fige na najjace.
Lucija007, zao mi je sto je doslo na naplatu i sto ti fizicko zdravlje pati. Nasa tijela su cudo, mogu puno podnijeti ali isto tako, i njima nekada treba predaha. Zelim ti, da ovo vrijeme do FET-a iskoristis za SEBE i za svoje zdravlje😊
Niksa, VM i Tiki, divne vijesti, bas mi je drago za vas!😊🤞🏻
Ja sam uspjela dobiti raniji termin za kariogram u Klaicevoj. Jucer mi nitko nije odgovorio na pitanje za kariogram pa ponavljam danas😊Sto ako nalazi kariograma ne budu uredni - znaci li to da biolosko dijete nije moguce?
Ono koliko ja znam je da je razlika između kariotipa i kariograma a glavna je da je kariotip broj veličina i oblika hromozoma dok je kariogram vizuelni profil obojenih hromozoma. Otprilike na ovom drugom ti se vizuelizuju te karakteristike. E sad razne mutacije mogu biti od numeričkih tu ti je Down trisomija a kod strukturnih su translokacija , inverzije i delecije. Inverzije se povezuju sa spontanim abortusima.
Eto malo sam pokušala da ti približim. A da li ce dijete da naslijedi i da li ce biti moguća zaceća i da se kod njega ispolji bas ta aberacija je domen genetičara ja o tome ne znam puno. Sorry toliko znam...💖
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ivanaxxx sve je moguće, beta izgleda sasvim solidno duplanje, znat ćeš za 2 dana, kad izvadiš treću. Kidanje nervi. Znam. 🙄 Sretno! 😍
MTB smatram da tvoje tijelo savršeno radi, i da sve ide školski. Nažalost ovu bebicu gubiš, ali više nego sigurna sam da se sve odvija kako je određeno i da ćeš biti majka. I ja sam plakala jučer od samog jutra, imam osjećaj da mi se cijeli svijet srušio na glavu. Malo je reći da sam u paklu. Ne znam koja od nas ovdje ne vodi svoje borbe i ne plače svaki dan ili svako drugi dan. Isplači se, pa i istuci jastuke, izbaci energiju iz tijela, što god ti pomaže. U ovakvim situacijama uvijek nam se pojave od nekud ljudi koje zaboravimo, ali Bog radi uvijek za nas. ❤️
Nina985 nadam se da je to samo stara krv, pazi kako stavljaš utriće, miruj, ako možeš, nema ti druge. 💋
Dada31 ako te išta smiruje, ja sam u zadnje dvije stimulacije krvarila smećkasto i to dosta cijelo vrijeme. To ti je kod mene endometrioza, miom… Ipak primaš estrogene.
rekao je da će mi se spotting pojaviti iz istog razloga jer mi menga nije došla a endo se oljuštio i da to mora izaći, ali da neću ni osjetiti. Neznam jesu li grčići radi toga, jer inače kad imam mengu osjetim ih pred kraj....a možda je i zbog endometrioze, ko zna....nije me toga nimalo strah, više šizim na pomisao o hiperu
endometrioza
Zdravo devojke, imala sam danas kontrolu. 6 dan od bockanja. Doktorka je zadovoljna. Endometrijum je skoro 10 mm
Na desnom jajniku su 7 jajne stanice (od 12mm do 16mm) , na levom ih ima 8 ( od 12mm do 17mm).
Jos 4 dana da nastavim sa terapijom i u ponedeljak u 23:30 primam stopericu. Punkcija je u sredu. Odmah su mi i odredili transfer nakon 5 dana (ponedeljak).
Kakva su vasa iskustva? Jel moj nalaz po vama ok? Kada je bolje da bude transfer? 3. ili 5. dana?
heeeej i meni je danas 6. dan :))) ali tek u petak imam novu folik.... išla sam na 3.dan bockanja i bili su oko 9mm , endometrij također...mislim da su ti veličine sasvim ok...u petak ću znati svoje termine
endometrioza
Takica, neće ti to trebati, tebi će sad odmah biti uspješna trudnoća.
Dada31, nema staha da će mi se nešto desiti za praznike, ionako sam odlučila ići na kiretažu krajem idućeg tjedna ako do onda ovo ne bude gotovo.
I opet ti ne vjeruješ svom doktoru. Imala sam i ja hrpu folikula, pa mi je doktorica cijelo vrijeme govorila da nema šanse da završim u hiperu i bila je u pravu. Ne bi ti on povisio dozu da se boji hipera.
Sara, puno ti hvala na dijeljenju iskustva. Spremna sam na bol. Malo se bojim, ali imam dosta visok prag izdržljivosti tako da vjerujem da će biti OK. Pregled sam već zakazala za utorak, tako da neću dugo čekati. Onda ću i dogovoriti kiretažu ako se do onda ne očisti samo.
Ljutopile, da, ali to nije pravilo. Poklopilo se tako. Čitala sam ja na rodi iskustva žena iz MPO, neke su imale i betu 15 i rodile zdravu djecu. Mi bi voljeli da postoje pravila igre jer bi onda imale osjećaj kontrole, ali zapravo ih nema.
Nikitta, hvala. Da, imam i ja taj osjećaj, da je sve ovo zapravo znak da mi je tijelo zdravo i da funkcionira, samo sam imala taj peh da mi ova jajna stanica ipak nije bila dobra. Inače, 25% žena prođe kroz rani spontani u životu samo se o tome malo priča. Sve je to prirodno i normalno.
💔💔💔
❤💜 zato sam tu 😊 ne znam da li bi ti mozda kockica leda pomogla da stavis malo na to mjesto?
Hvala, budem definitivno čim dođem s posla.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB hvala ti....djeluješ mi ovdje kao Normabel :)))) hvala ti na tome. Ma znam ja uvijek dramim a doktor je taaaako super, baš sam nezahvalna hahahaha. Jednostavno nemogu dočekati petak
endometrioza
Leoni, nalaz ti je super. Transfer treći dan se radi kad imaš manje jajnih stanica, kad su manje kvalitete i kad si starija jer je strah da do petog dana neće izdržati. Tvoje će izdržati, a onda ti je i veća šansa za prihvat. Sve ti ide kako treba ići.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji