Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    02. Prosinac 2020. 13:40

Nama se odgađa postupak zbog bakterije u ejakulatu. 10 dana antibiotika pa ponavlja nalaz
    Sljedeća menstruacija mi je taman oko 1.1. tako da je pitanje i hoćemo li tada..naravno, tko zna i kakav će biti nalaz.
    Baš nas je ovo spustilo. Misliš to je to i onda šipak. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:43

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information......https://clck.ru/QgLCs

02. Prosinac 2020. 13:44

MTB

Inače, zvučat će čudno, ali danas mi je baš dobar dan. Krenulo je krvarenje od ranog jutra, nisam mu se još nadala. Nema još bolova (osim jako jako blagih, kao da ću dobiti menstruaciju). Nekim čudom mi je pala na pamet osoba kojoj se mogu povjeriti - žena koju jako volim, jako se osjećam bliskom s njom, ali vidimo se jednom godišnje (i tad je osjećaj kao da smo se vidjele jučer). Ona je isto prošla kroz spontani, ali iz prirodnog pokušaja, i tako mi je pasalo napokon nekome reći na glas kroz što prolazim, a da taj netko sve razumije a ne upadne u komu radi mene. Još je ispalo super da je njena sestra prošla ama baš isto - prvi MPO sa 40 godina, spontani, odmah drugi MPO prekrasna curica.
    Plakala sam kao kišna godina jedno 7 puta od jutros, tako je to rasterećujuće i baš mi odgovara.
    Optimizam mi se vraća punom snagom, samo se nadam da će sve nastaviti "ovako glatko" kao do sad.

Tako i treba. I drago mi je radi tebe. Pratila sam te i nadala se do zadnjeg da ce se desiti cudo i da ces nam se javiti sa dobrim vjestima. Idemo dalje Lavice. Ostavit cemo ovu godinu iza nas i ne osvrtat se na nju. Pamtit ju po dobrim stvarima. A onda kad udemo u 2021 idemo po nase bebice 😉. Budi optismisticna i inspirativna i dalje kao i do sada. Jer mozda ni sama ne znas niti ne shvacas to ali kao i druge zene ovdje borilice, utjecemo jedna na drugu svjesno ili nesvjesno. 💪. 

• AmelieHunt
    02. Prosinac 2020. 13:47

Google pays 85$ per hour. My last paycheck was $8500 operating a hundred hours per week online. My younger brother's friend has been averaging 12k for months currently and he's employed concerning twenty two hours per week. I can’t believe however simple it had been once I attempted it out. This is often what I do to check further details by opening the link and clicking on (HOME TECH OR MEDIA.) Click Here For More Information...... https://clck.ru/QgLCs

02. Prosinac 2020. 13:47

Sritno svima u svemu šta čekate sutra, ja ću 2 dana vegetirat u nadi pravilnog dupla ja. Eto 11 više da je, bila bi opuštena. Čitala sam i ja da je pravilno duplanje u roku 48 do 72 h, dakle ove ne izlazi iz okvira, al izlazi iz okvira foruma, a meni nema mjerodavnijeg od vas haha. Ode se nikome nije duplalo manje od duplo 😂😂😂😂 znam jer uru već čitam potpise opsesivno 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️
    MTB nadam se da će ova priča imat što bezbolniji kraj i da ćeš se brzo oporavit.

Lucyinthesky
    02. Prosinac 2020. 13:49

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

MTB neka je krenulo, tužno za reći, ali opet, samo da što prije završi i da ipak izbjegneš kiretažu 🤞
    Niksa, sorry sad vidim da si ranije napisala za Sv Duh 😊
    Tiki92, super za smrzlića 💪
    Mene satrao onaj moj dupli Brevactid od sinoć, baš mi je nekak nateklo to mjesto i boli, nije mi do sad od nijedne injekcije tako i nije da sam baš neka mimoza 🤔Valjda će se smirit, sve sam radila kao i inače.

Mene je isto on najvise peckao i mrvicu, mrvicu mi je nateceno mjesto, di sam si ga dala, bilo.. Ni od ceg drugog me nije peckalo!

Hvala ti, ti me uvijek umiriš 😊
    Dolly, neovisno o antralnim folikulima, u prirodnjaku je bitan samo onaj jedan vodeći folikul i bitno da ne "pobjegne" prije. Na transfer mislim da možeš sama, nema razloga da ne. Gdje si u postupku?
    VM super za 🐧mogu si mislit koja je to sreća 😊

❤💜 zato sam tu 😊 ne znam da li bi ti mozda kockica leda pomogla da stavis malo na to mjesto?

Hvala, budem definitivno čim dođem s posla.

Hej nakon kojeg dana ti je zakazana punkcija?

14 dc

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    02. Prosinac 2020. 13:54

LucyLou hvala, budem naravno, čim dođem k sebi. Meni je rečeno za štoperica služi završnom sazrijevanju stanica i mislim da ovisi o tome da li si u ranijim postupcima imala nezrele.
    Mare0208 razumijem tvoju tugu, mi smo imali problem sa escherichiom, užas je kad ti to ili loši brisevi poremete planove, ali šta možemo. Dat sve od sebe da se što prije riješi i hrabro dalje 🤞💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 13:58

Mareo208, žao mi je. Sad si lijepo uzmi ovo vrijeme za još malo pripreme, neke dodatke prehrani i slično. Uvijek postoji još ona neka sitnica koju možemo napraviti prije postupka.

Anitram1982, ma, ovo moje je dječja igra u odnosu na ono što si ti prošla. A da, u 2021 krećemo zajedno ponovo, i ovaj put će nam biti dobitni!

Ivanaxx, nema smisla čitati potpise. Ja sam opsesivno pročitala čitavu temu na Rodi i onda shvatila da je pravilo da pravila nema. Čini ono što ti treba da preživiš. Recimo, ja sam si sad naručila kolač preko dostave iako slatko rijetko kad jedem. 

Leoni, moja se davala u stomak. Uvijek možeš otići do obližnjeg doma zdravlja i zamoliti da ti oni daju.

💔💔💔

• Mare0208
    02. Prosinac 2020. 14:00

Cure jel ja trebam isto sada piti antibiotik i radit briseve opet? Moj gin je u izolaciji, nema ni sestre.. ne znam ni koga pitat..

Ivanaxx jesi li radila betu u isto vrijeme? 
    Meni nije bila točno dupla, bila je manja. Al tada je gin rekao kao ok je to s obzirom da je između prvog i drugog vađenja prošlo manje od 48 sati.

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 14:05

Mare0208

Cure jel ja trebam isto sada piti antibiotik i radit briseve opet? Moj gin je u izolaciji, nema ni sestre.. ne znam ni koga pitat..

Ivanaxx jesi li radila betu u isto vrijeme?
    Meni nije bila točno dupla, bila je manja. Al tada je gin rekao kao ok je to s obzirom da je između prvog i drugog vađenja prošlo manje od 48 sati.

Kad sam ja imala ureaplasmu oboje smo pili. E sad neznam kako je u vašem slučaju. Možda da pitaš nekog ginekologa u drugoj smjeni? Nazoves objasniš situaciju, ako je imalo normalan bude ti pomogao

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.