Ako ja mojoj kazem, znace cela bolnica 😅 ako kazem nekoj kolegenici, saznace i sefica sto znaci cela bolnica opet…
One su super kolege, ali sve se druze međusobno i privatno… Ovako cu reci grip 🤷🏻♀️
Ne volim da lazem, ali ovo mi je bitnije.
A da istina, i kod mene znaju svi vjerojatno 😂 samo kj sam ja takva osoba da me fkt nije briga. A ništa držim fige onda, neznam jedino da kažeš da ideš na neki rutinski zahvat ili slično. 🤷♀️ To bi moglo trajati duže, tih nekih 3 tjedna 😁
I ja sam rekla na poslu, jer radim s djecom i adolescentima s teskocama od kojih neka imaju agresivna ponasanja i znaju mi cijeli razred pobacat klupe i sve i ja ih fizicki moram smiriti sto ki u ovom slucaju ne pada na pamet. A skola je ionako pocela 7.9.na moj dan aspiracije, tako da me od tad nema. Rekla sam sefici i 3 kolegice, al sefica je isto rekla svojim prijateljicama, koje su rekle svima ostalima, al nije me briga. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ericaaa pa to je da ispališ na živce, kao da nije sve skupa stresno i bez toga. Nadam se da ćeš na vrijeme imati nalaz.
Nikitta pa ti zbilja imaš nevjerojatne dogodovštine s tim svim doktorima 🤦♀️Drži se 💪
Da,zivci,sto je to?! I sad me poceo na mahove boluckat jajnik 😡
Nikita ja sam jedna od onih sta nisu napravili e građanin😭🤷♀️🐔😯
I sad,cekam........... a dobro,ako i pukne folikul,prohodni su mi jajovidi pa cu reci da idemo na inseminaciju da ne propadne ovaj bolan guz 😅😅
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nikitta bas mi je zao da je tako ispalo, rijetko nekome nesto preporucim, al za njih sam bila uvjerena da ce biti oke. Prema mojoj seki su bili tako divni, prvi put kad je bila su ju uspavali, 17 zubica popravili, nosili ju u rukama na krevet zmu sobu, provjeravali, mazili....iduci put, za par godina, je imala ciscenje kamenca i popravak nekoliko zubi, to ju je stomatologica narucila da dode po nekoliko puta da ju ne uspavljuje opet jer se prvi put jedva probudila iz anestezije i jako joj je lose bilo poslije. Ta dr je bila divna, toliko strpljiva, suosjecajna, pazila ju je, mazila... ne znam. Mozda i zato jer seka ima Down, pa su se drugacije prema njoj postavili... s tim da su radili neku akciju za Downice i besplatno im to popravljali...
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Nikitta, ja nisam bila u stomatologa u Bagatina pa ne znam što imaju, ali čula sam dobre priče o njima, i jedna od cura ovdje ti ih je preporučila. Ja osobno znam M. Radića koji radi tamo, meni je on kao osoba dobar, ne znam kakav je stomatolog, ali čujem da je dobar. U Bagatina sam išla samo na kozmetičke tretmane, i Tena mi je tamo san snova, rijetko kime sam zadovoljna kao što sam s njom.
Što se tiče moje stomatologice, zove se Sara Stipanović, Vranovina 30, 099 832 9943. Izgleda kao da ima 12 godina (ima preko 30 ), ali je jako stručna, nikad nježnija ruka nije radila na mom zubalu, i ta kiretaža je bila pun pogodak, ne mogu vjerovati da mi to nitko nije prije preporučio. Ja na žalost imam početak paradentoze, cijela obitelj mi je ostala bez zubiju i jako sam zahvalna na bilo čemu što može odgoditi neminovno jer genetika je neizbježna. A ona mi je tim jednim postupkom uspjela vratiti 10 godina nazad.
💔💔💔
Erica bolni guz, now that’s funny 🤣
Maslačakxx neka se malo smijemo mojim pizdarijama, da ne mislite na aspiracije, bete, duplanja. 😅🤣
Tuma vide da sam odrasla osoba i kaj ja sad hoću, a reklamiraju se po Gloriji da bezbolno ljudi 10 dolazaka svedu na 1. Mah, da, ali ako rade implantate i ta čudesa koja trenutno meni ne trebaju. Ne znam, nisam se zaljubila u doktora. Nije čak ni smešan. Mora imat nešto da me kupi. Nije mu očito bio dan. Još ću razmisliti o svemu. Ispitati opcije. Rekao mi je moj Brajdić s Dubrave da će nazvat kolegicu na Rebro, da me možda prime pod opću, ili stisnut zube, iliti ZUB, i neka mi vadi lokalnom anestezijom, ali prošli put me bolio, jedan korijen je bio upaljen i anestezija nije djelovala na taj korijen. Vrlo neugodno iskustvo. A imam još neugodnih iskustava čupanja zdrave osmice na živo. I tako. I sad kao kaj se ja bojim, govori li lik danas, pa vidim da ste radili plombe, vadili živce, imate i 1 implantat. Ja velim da, ali dosta je! No more pain, alo, dajte mi droge. Nije se ni nasmijao. Meni se inače svi smiju, jer sam hillarious. Jellou????
Hahaha ma ako ti nije sjeo, ne idi tamo. Ima sigurno jos odlicnih poliklinika i koje ce pristat odradit to na nacin na koji ti zelis. Fkt si puno toga prosla i ja u potpunosti razumijem da je dosta i da ne zelis vise osjetit bol koju ne moras. Ja sam vadila 3 umnjaka pod lokalnom i sve je bilo super, ali ja i za ciscenje kamenca trazim lokalnu. Nista mi u ustima ne moze na zivo radit. A da sam imala koje lose iskustvo vjerujem da bih i ja opcu zahtjevala.
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
MTB hvala, budem je nazvala. Nemam kaj izgubit, osim zuba 🤣 I ja prvi put čujem za kiretažu zubnog mesa. Koliko još imam za naučit, bolje da ne znam. 🙈
Nikitta, probaj. Nadam se da će ti biti dobra.
Ja sam na prvi pogled bila skeptična, jer stvarno izgleda kao curica ali mene je spasila.
Ona je npr i osoba kojoj sam rekla za ovaj postupak, da me savjetuje koji pristup da imamo prema mom zubalu tokom trudnoće.
💔💔💔
I da, ni meni ljudi koji ne reagiraju na moj humor ne sjedaju.
Ako ja provalim foru (a kad sam nervozna, stalno valjam fore) a oni je ne shvate, to je to za mene.
💔💔💔
MTBSad je kasno da je zovnem, budem sutra. Ma treba mi doktor koji razumije moju cjelokupnu zdravstvenu situaciju, uzima u obzir moje tijelo, psihu, sve bolesti, i ima normalan pristup, a ne ono - lako ćemo. Nećete sa mnom, ja živim u svom tijelu 37 godina, valjda znam kako treba sa mnom. 🤣
Kad ne trznu na nijednu foru, to su za mene preozbiljni doktori i znam kaj me čeka. Bude vikao na mene što ću biti nesuradljiv pacijent 👻 U Americi postoje holistički stomatolozi koji imaju cjelovit pristup, kod nas je to tek u povojima. Za neke stvari smo ipak Bangladeš. Iako, neko vrijeme sam živjela u Indiji, popravljala zube, čistila kamenac, izbijelila ih, bez pol muke i bili su high tech, ali bila sam mlada, i nije tijelo bilo prezasićeno bolovima. Moj živčani sustav je jednostavno preprepodražen, zbog nenormalnih endo bolova i IVF bolova zadnjih 5 godina, ali to ne konta nitko osim mog terapeuta. A on ne popravlja zubalo 🤣
Tuma imaju te kratkotrajne opće (recimo ja sam aspiraciju jajnih stanica radila u Petrovoj pod tom kratkotrajnom općom), neke cure ne zaspu, ali ja ako ne bih zaspala, rekla bih im i dali bi mi malo i onog plina i pa-pa. To se kod zubara ne može, jer trebaju imat otvorena usta, kužim spiku, ma nema mi pomoći, morat ću stisnut zube i naći nekog tko će me razumit i barem raditi mojim tempom.
Ja fkt razumijem o čemu pričaš, jer nisam doživjela te bolove ni blizu, ali sad sam se sjetila jedne situacije nakon ovog transfera. Kako je naše tijelo zapravo preplašeno. Ovaj transfer mi je bio malo bolan, malo su teže prošli kroz grlić, a meni je inače dole sve nekako osjetljivo i boli me i pranje rodnice i sve. Na kraju postupka doktorica Lana je samo uzela gazu da me obrise jer mi je curilo iz rodnice valjda tekućina, ja sam skočila kao da mi je neznam kj napravila. Aa ona je fkt nježna. Pitala me što je bilo, ja sam se sama sebi počela smijat jer sam shvatila da sam reagirala previše, valjda od straha nakon boli. Ono samo me nemojte uopće više dirati. 😂 A kamoli netko tko prolazi dugo takve bolove i takvu bolest, strašno! Sigurno da ti je već muka od tog osjećaja boli i ako se može izbjeći, a u današnje vrijeme bi medicina to trebala pružiti, zašto ne!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Imala sam osjećaj kao Nisam baš zadovoljna. Ok, ja mBila sam si screenshotala još preporuku odmtbinine985,ali sad nemrem naći.
Ordinacija dentalne medicine dr.Vučkovič (Ilica 191b) ulaz iz Vukovićeve ulice.
2 su doktorice, Inga Vučković i Maja Flajnik. Ja sam bila kod dr.Maje i zadovoljna sam s njom
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Nina985 ima li jos smeckastog iscjetka i koliko? Kako se osjecas?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji