Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    02. Prosinac 2020. 14:09

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

Ruska1986

Lucyinthesky

MTB neka je krenulo, tužno za reći, ali opet, samo da što prije završi i da ipak izbjegneš kiretažu 🤞
    Niksa, sorry sad vidim da si ranije napisala za Sv Duh 😊
    Tiki92, super za smrzlića 💪
    Mene satrao onaj moj dupli Brevactid od sinoć, baš mi je nekak nateklo to mjesto i boli, nije mi do sad od nijedne injekcije tako i nije da sam baš neka mimoza 🤔Valjda će se smirit, sve sam radila kao i inače.

Mene je isto on najvise peckao i mrvicu, mrvicu mi je nateceno mjesto, di sam si ga dala, bilo.. Ni od ceg drugog me nije peckalo!

Hvala ti, ti me uvijek umiriš 😊
    Dolly, neovisno o antralnim folikulima, u prirodnjaku je bitan samo onaj jedan vodeći folikul i bitno da ne "pobjegne" prije. Na transfer mislim da možeš sama, nema razloga da ne. Gdje si u postupku?
    VM super za 🐧mogu si mislit koja je to sreća 😊

❤💜 zato sam tu 😊 ne znam da li bi ti mozda kockica leda pomogla da stavis malo na to mjesto?

Hvala, budem definitivno čim dođem s posla.

Hej nakon kojeg dana ti je zakazana punkcija?

14 dc

Oki.. gledam samo okvirno ☺ sretno sutra i javi kako je proslo... koliko prije si radila covid test 🙄 to mi je najveci strah u cijelom postupku 😪😪😪

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Mare0208
    02. Prosinac 2020. 14:13

Nazvat ću, da.. jučer sam išla po uputnicu za covid, sestra iz druge ambulante je izdavala uputnice. Valjda će htjet pitat doktora. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Prosinac 2020. 14:13

Mare0208

Nazvat ću, da.. jučer sam išla po uputnicu za covid, sestra iz druge ambulante je izdavala uputnice. Valjda će htjet pitat doktora.

Koliko ja znam, najbolje je da oboje pijete, i da nemate odnose u to vrijeme.

💔💔💔

02. Prosinac 2020. 14:14

Mare0208

Cure jel ja trebam isto sada piti antibiotik i radit briseve opet? Moj gin je u izolaciji, nema ni sestre.. ne znam ni koga pitat..

Ivanaxx jesi li radila betu u isto vrijeme?
    Meni nije bila točno dupla, bila je manja. Al tada je gin rekao kao ok je to s obzirom da je između prvog i drugog vađenja prošlo manje od 48 sati.

47 sati je prošlo hahah, i fali mi 11 mjernih jedinica do točno duple. Tako da mislim da je to to. Al svugdi sam u stranoj literaturi vidila da stoji 48 do 72, odnosno unutar 48 da je normalno preko 60 posto povećanje. Čak sam našla neke kalkulatore po kojima sam u idealnom dijelu grafa haha
    Al uzalud sve to, kad vidim da svi na forumu imaju 150 do 200 posto duplanje. Nema mira nikad u ovim vodama, svaki novi korak da olakšanje od 5 min, a često ni to.. 

02. Prosinac 2020. 14:16

MTB

Mare0208

Koliko ja znam, najbolje je da oboje pijete, i da nemate odnose u to vrijeme.

Ovako sam i ja čula, al provjeri s nekim dr za svaki slučaj. 

• Pmak
    02. Prosinac 2020. 14:26

Pozdrav, nesto me naglo uhvatilo i sad čekam test na koronu u A. Štampar u petak poslijepodne.
    Vezao za čekanje u Vuk Vrhovec to sam i ja pitala sestru prilikom narucivanja, jer nas je samo 2 u firmi pa se osjeti svaki izostanak. Odjel za MPO je vrlo mali, par stolica i zbilja lijep - od osjcala sam se kao da sam u Ginekosu. Bilo ih je dvoje/troje prije mene i bilo je zbilja efikasno. Da li je tako uvijek, ne znam.
    Ah, u ja sam imala spontani u prirodnom ciklusu, cca 5tt, pocelo kao krvaruckanje da bi kasno poslijepodne/predvečer morala na vc, grčevi su postepeno postali intenzivni i odnda sam čula pljus. Komad u obliku malog bubrega cca 6cm. Bila sa sokirana jer nisam sumnjala na trudnoću. Imala sam 31 i ubrzo sa ponovo ostala trudna, eno ga, skače.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Ruska1986
    02. Prosinac 2020. 14:38

Ivanaxx

Mare0208

Cure jel ja trebam isto sada piti antibiotik i radit briseve opet? Moj gin je u izolaciji, nema ni sestre.. ne znam ni koga pitat..

Meni nije bila točno dupla, bila je manja. Al tada je gin rekao kao ok je to s obzirom da je između prvog i drugog vađenja prošlo manje od 48 sati.

47 sati je prošlo hahah, i fali mi 11 mjernih jedinica do točno duple. Tako da mislim da je to to. Al svugdi sam u stranoj literaturi vidila da stoji 48 do 72, odnosno unutar 48 da je normalno preko 60 posto povećanje. Čak sam našla neke kalkulatore po kojima sam u idealnom dijelu grafa haha
    Al uzalud sve to, kad vidim da svi na forumu imaju 150 do 200 posto duplanje. Nema mira nikad u ovim vodama, svaki novi korak da olakšanje od 5 min, a često ni to..

Ma ja sam uvjerena da ti je to ok sta se duplanja tice! Al stvarno! Tako da se slobodno malo opusti 😊 Trudnoca je tu i sad cemo cekat tu trecu betu... Jedna cura je imala 88 na 11 dan pa na 13 dan 153, a treca je bila(na 15 dan) 250 i trudnoca je potvrdjena.  I ovdje nije bilo pravilno duplanje ali je sve ok. Tako da ne brini 😊😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    02. Prosinac 2020. 14:42

Mare0208

Ja isto mislim da bi trebali obadvoje pit antibiotike. Kod tih bakterija je obicno tako! I ne imat spolne odnose i nakon popijenih antibiotika napravit opet briseve. Al i ti doktori mi nekad nisu jasni! Mojoj frendici je nadjena ureaplazma a gin.joj kaze da joj partner ne treba pit antibiotike jer on mozda nema 🙆‍♀️🙆‍♀️ Ono, haloooooo! I to privatnik.. Mozda nema, a mozda i ima, kaze mu moja frendica. Na kraju su oboje pili terapiju

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    02. Prosinac 2020. 14:51

Mare0208

Ako imate nezaštićene odnose, trebala bi budući da se spolnim putem prenosi, provjeri sa svojim dr. Inače, nama je dr rekao da nakon završetka antibiotika treba proći 10 dana prije nego se radi novi nalaz, pa si i to provjerite i sretno, bude se to riješilo 🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

02. Prosinac 2020. 14:52

Vec vidim sebe sljedeci tjedan u muci oko bete. Rekla sam da necu raditi test ali sada sam odlucila da hocu. Da se pripremim. Kad se sjetim svega sto mi se dogodilo i kada vidim oko sebe i vas tu sa mučenjima oko beta, pa duplanja, pa ultrazvuka najrađe bi sve pustila i odustala, i da ne moram prolaziti to mučenje. Ne znam dal se jos tko tu tako osjeca ali evo nemam kome reci da mi je sada u ovom trenutku uopce zao sto sam imala transfer i kao da bi mi negativan test bio olaksanje, mozda zvucim odvratno jer znam da bi dosta vas bila tu sretna da uopce dođe do transfera, ali evo takav mi je dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.