Cure, s obzirom na ovu situaciju s koronom zanima me da li ste bile na bolovanju za vrijeme postupka (nakon transfera) ?
Ja sam od aspiracije
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Niksa super, baš se radujem….
U Osijeku su doktori uvijek u žurbi i ne stigneš ih ništa pitati 👎
Slicno je i u zg..folikulometrije su brze ali u postupcima su ipak pristupacniji
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
Niksa super, baš se radujem….
U Osijeku su doktori uvijek u žurbi i ne stigneš ih ništa pitati 👎
Slicno je i u zg..folikulometrije su brze ali u postupcima su ipak pristupacniji
Ništa čudno, koliko posla imaju 🤷♀️
Curke nisam pronašla podatak koliko Isosport-a treba popiti na dan? Da ne pretjeram 🤭
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ivana je izgleda toliko u panici da je izbrisala profil, a lijepo joj se povecala beta.
Nego, vi govorite o transferu trodnevnih ili blastica kad imate tako malu betu? Ja sam prvu betu imala 517 na 12 dnt blastica
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Leoni od 3Dc sam počela sa Gonalom, 200 jedinica... I od sutra mi (od 7 dc) uvode još i Orgalutran u drugu stranu... Mene isto bolucka lagano ali danas sam cijelo dopodne po bolnici šetala od jedne pretrage do druge pa mislim da je zato..
Da tuu smo u par dana 💜
6tt+2 imamo 💗
Leoni kod mene je još rano, ali sigurno kad narastu bit će isto gužva i frka... A jučer i danas mi je baš bolno bilo bocnit se... 🥵 Samo se nadam da nisam u međuvremenu Covid pozitivna
6tt+2 imamo 💗
Ja ću se ranit. Bila u domu zdravlja tražit koji gin radi da pitam trebam li terapiju. Sestra me otepla i rekla nek zovem onog koji mi to vodi.. znači trebam zvati humanu u Osijeku.. a danas sam ih zvala da pitam treba li mm piti antibiotik jer njegova dr opce prakse nije bila sigurna. I sestra s humane u OS mi je rekla da mora pit i ponovit nalaz. Nije rekla da trebam i ja. Al niasam ni pitala.. I šta sad?? Zvat opet 🤯😡
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Ajoooj, to nijednoj nije potrebno!!!
Ja ne znam kako da odradim za bolovanje, radim na odeljenju gde non stop neko bude + ili od personala ili pacijenata. Sprat ispod nas je kovid odeljenje a tu svaki dan prolazim 🤦🏻♀️ Jako se plasim, najradije bih ostala kuci dok ne odradim test, ali to je skoro 3 nedelje, plasim se otkaza… Ne zelim da iko zna na poslu o mom slucaju
Ja sam baš iz tog razloga rekla svima na poslu da znaju zkj me nema. Ali kod nas moraš napravit gladan problem da dobiješ otkaz 😂 kako nas nema, pa stalno trebaju nekog, nema šanse da ti otkaz daju
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ajoooj, to nijednoj nije potrebno!!!
Ja ne znam kako da odradim za bolovanje, radim na odeljenju gde non stop neko bude + ili od personala ili pacijenata. Sprat ispod nas je kovid odeljenje a tu svaki dan prolazim 🤦🏻♀️ Jako se plasim, najradije bih ostala kuci dok ne odradim test, ali to je skoro 3 nedelje, plasim se otkaza… Ne zelim da iko zna na poslu o mom slucaju
Ja sam baš iz tog razloga rekla svima na poslu da znaju zkj me nema. Ali kod nas moraš napravit gladan problem da dobiješ otkaz 😂 kako nas nema, pa stalno trebaju nekog, nema šanse da ti otkaz daju
Znam da je sansa mala, ali savest mi ne da da ne radim, ali jos manje mi daje da idem da radim 🤷🏻♀️😅 opet mi je najvaznije da sve bude u redu. Sta bi mogla reci da mi je kad sam 3 nedelje bolesna 😅😅😅
Neznam stvarno, neznam kakva ti je šefica, jel bar njoj možeš rec. Ja sam došla na posao otišla kod nje u ured i objasnila joj, čak sam se rasplakala, nisam se mogla suzdržati jer mi je ona onako kao mama. S vremenom sam onda rekla i curama na poslu jer mi je nekako lakše. Nisu me ništa ispitivale, samo nekad kad idem. Samo sam najavila da počinjem s folikulometrijama i da se pripreme da u jednom trenu neću više raditi. Onda kad mi je folikul već bio pred aspiraciju, uzela sam godišnji par dana, i od aspiracije sam na bolovanju. Moje cure su stvarno to prihvatile normalno, bile su svjesne da mi je najvažnije da dobijem dijete iako mi je žao kj im je sad preteško na poslu u doba korone i malo ih je.
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ako ja mojoj kazem, znace cela bolnica 😅 ako kazem nekoj kolegenici, saznace i sefica sto znaci cela bolnica opet…
One su super kolege, ali sve se druze međusobno i privatno… Ovako cu reci grip 🤷🏻♀️
Ne volim da lazem, ali ovo mi je bitnije.
A da istina, i kod mene znaju svi vjerojatno 😂 samo kj sam ja takva osoba da me fkt nije briga. A ništa držim fige onda, neznam jedino da kažeš da ideš na neki rutinski zahvat ili slično. 🤷♀️ To bi moglo trajati duže, tih nekih 3 tjedna 😁
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️