Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 16:11

Cici-mici🙃

Cure, s obzirom na ovu situaciju s koronom zanima me da li ste bile na bolovanju za vrijeme postupka (nakon transfera) ?

Ja sam od aspiracije 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Niksa
    02. Prosinac 2020. 16:15

Mattan

Niksa super, baš se radujem….
    U Osijeku su doktori uvijek u žurbi i ne stigneš ih ništa pitati 👎

Slicno je i u zg..folikulometrije su brze ali u postupcima su ipak pristupacniji

Ja '80 Najveca podrska '77
    2013 3xAIH..😔
    2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔

2020 7 mj..pripodni 4st 😔
    11.2020. 🙏

Matkiša 😎
    02. Prosinac 2020. 16:26

Niksa

Mattan

Niksa super, baš se radujem….
    U Osijeku su doktori uvijek u žurbi i ne stigneš ih ništa pitati 👎

Slicno je i u zg..folikulometrije su brze ali u postupcima su ipak pristupacniji

Ništa čudno, koliko posla  imaju 🤷‍♀️  
    Curke nisam pronašla podatak koliko Isosport-a treba popiti na dan? Da ne pretjeram 🤭

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Samara
    02. Prosinac 2020. 16:28

Ivana je izgleda toliko u panici da je izbrisala profil, a lijepo joj se povecala beta.
    Nego, vi govorite o transferu trodnevnih ili blastica kad imate tako malu betu? Ja sam prvu betu imala 517 na 12 dnt blastica

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Matkiša 😎
    02. Prosinac 2020. 16:41

Leoni od 3Dc sam počela sa Gonalom, 200 jedinica... I od sutra mi (od 7 dc) uvode još i Orgalutran u drugu stranu... Mene isto bolucka lagano ali danas sam cijelo dopodne po bolnici šetala od jedne pretrage do druge pa mislim da je zato.. 
    Da tuu smo u par dana 💜

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    02. Prosinac 2020. 17:20

Leoni kod mene je još rano, ali sigurno kad narastu bit će isto gužva i frka... A jučer i danas mi je baš bolno bilo bocnit se... 🥵 Samo se nadam da nisam u međuvremenu Covid pozitivna 

6tt+2 imamo 💗

• Mare0208
    02. Prosinac 2020. 17:28

Ja ću se ranit. Bila u domu zdravlja tražit koji gin radi da pitam trebam li terapiju. Sestra me otepla i rekla nek zovem onog koji mi to vodi.. znači trebam zvati humanu u Osijeku.. a danas sam ih zvala da pitam treba li mm piti antibiotik jer njegova dr opce prakse nije bila sigurna. I sestra s humane u OS mi je rekla da mora pit i ponovit nalaz. Nije rekla da trebam i ja. Al niasam ni pitala.. I šta sad?? Zvat opet 🤯😡

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 17:30

Leoni 🌸

Ajoooj, to nijednoj nije potrebno!!!
    Ja ne znam kako da odradim za bolovanje, radim na odeljenju gde non stop neko bude + ili od personala ili pacijenata. Sprat ispod nas je kovid odeljenje a tu svaki dan prolazim 🤦🏻‍♀️ Jako se plasim, najradije bih ostala kuci dok ne odradim test, ali to je skoro 3 nedelje, plasim se otkaza… Ne zelim da iko zna na poslu o mom slucaju

Ja sam baš iz tog razloga rekla svima na poslu da znaju zkj me nema. Ali kod nas moraš napravit gladan problem da dobiješ otkaz 😂 kako nas nema, pa stalno trebaju nekog, nema šanse da ti otkaz daju

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 18:03

Leoni 🌸

*.Women_name.*

Leoni 🌸

Ajoooj, to nijednoj nije potrebno!!!
    Ja ne znam kako da odradim za bolovanje, radim na odeljenju gde non stop neko bude + ili od personala ili pacijenata. Sprat ispod nas je kovid odeljenje a tu svaki dan prolazim 🤦🏻‍♀️ Jako se plasim, najradije bih ostala kuci dok ne odradim test, ali to je skoro 3 nedelje, plasim se otkaza… Ne zelim da iko zna na poslu o mom slucaju

Ja sam baš iz tog razloga rekla svima na poslu da znaju zkj me nema. Ali kod nas moraš napravit gladan problem da dobiješ otkaz 😂 kako nas nema, pa stalno trebaju nekog, nema šanse da ti otkaz daju

Znam da je sansa mala, ali savest mi ne da da ne radim, ali jos manje mi daje da idem da radim 🤷🏻‍♀️😅 opet mi je najvaznije da sve bude u redu. Sta bi mogla reci da mi je kad sam 3 nedelje bolesna 😅😅😅

Neznam stvarno, neznam kakva ti je šefica, jel bar njoj možeš rec. Ja sam došla na posao otišla kod nje u ured i objasnila joj, čak sam se rasplakala, nisam se mogla suzdržati jer mi je ona onako kao mama. S vremenom sam onda rekla i curama na poslu jer mi je nekako lakše. Nisu me ništa ispitivale, samo nekad kad idem. Samo sam najavila da počinjem s folikulometrijama i da se pripreme da u jednom trenu neću više raditi. Onda kad mi je folikul već bio pred aspiraciju, uzela sam godišnji par dana, i od aspiracije sam na bolovanju. Moje cure su stvarno to prihvatile normalno, bile su svjesne da mi je najvažnije da dobijem dijete iako mi je žao kj im je sad preteško na poslu u doba korone i malo ih je. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    02. Prosinac 2020. 18:24

Leoni 🌸

Ako ja mojoj kazem, znace cela bolnica 😅 ako kazem nekoj kolegenici, saznace i sefica sto znaci cela bolnica opet…
    One su super kolege, ali sve se druze međusobno i privatno… Ovako cu reci grip 🤷🏻‍♀️
    Ne volim da lazem, ali ovo mi je bitnije.

A da istina, i kod mene znaju svi vjerojatno 😂 samo kj sam ja takva osoba da me fkt nije briga. A ništa držim fige onda, neznam jedino da kažeš da ideš na neki rutinski zahvat ili slično. 🤷‍♀️ To bi moglo trajati duže, tih nekih 3 tjedna 😁

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.