Ruby cestitam! Divna beta🥰 zelim ti svu srecu 🥰
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Lucyinthesky, koliki je tvoj sin kojeg šetaš
70 u grebenu i 50 kg 😎
oooo, pa mi imamo slične sinove
Lucyinthesky, koliki je tvoj sin kojeg šetaš
70 u grebenu i 50 kg 😎
oooo, pa mi imamo slične sinove
A izgleda i nije jedinac 😁
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav cure…
Svaka čast na novoj temi, sretno otvaračici MTB
Odlično za upute na prvim stranicama…
Potpis riješen da se ne zamjerim trudnici
Ja nisam prijavila 2.pozitivnu betu 13dnt - 828.
Sada čekamo UZV i držimo fige
Vidim da ste se raspisale o simptomima - nemam nikakvih. Cerviks - apsolutni ništa oko toga ne kužim i zapravo ne pratim, uvijek se to meni čini isto.
Također nisam imala niti jedan puta dosada implementacijskom krvarenje, grudi bez promjene - totalno asimptomatska trudnoće oba puta.
Woooow jos jedna trudnica danas !
Odlican dan 🙏
Ceestitam ❤️
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
MTB sasvim je normalno i prirodno da se tako osjecas, koliko god se trudili ne mozemo ne bit nervozne,mozes se ti zaokupit sa svim i svacim ali opet misli odlutaju i pitas se je li il' nije, i to je sasvim normalno.. a ko za vraga vrijeme nikako proci, i imas osjecaj ko da si zapela i vrtis se u krug, no pokusaj ne misliti puno jer ishod ne mozes promijeniti, piski sutra test,krenula je pozitiva pa da uhvati i tebe dok je u mahu 😊 najgore je cekanje ,a ubrzati vrijeme ne mozes, ali mozes pricati s bebom i s nama, a proucavati nema smisla, neces nista pametno znati a samo ces se vise unevoziti a kako ti uvijek kazes to bebi sad ne treba, treba joj pozitivna mamuska koja koja joj tepa 😊 samo hrabro, i piski za Boga miloga 😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
ruby22, pa eto te napokon! Čestitam na divnoj beti. Imamo trudnicu!!
Chloe18, pa piškim po cijele dane. Samo ne na testove
💔💔💔
Ruby22 ceestitkee to jeee divnoooo😍🎉🎉🎉🎉🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
angribird, ti me razumiješ. Hvala ti!
Kako je prošlo onih magičnih prvih 7 dana, dogodilo se ono što je Nikitta najavljivala, nervoza raste.
Plus, cure javljaju svoje pozitivne vijesti, i ja sam jako sretna radi njih, ali se moja nervoza pojačava. Vi ste prošle kroz ovo, razumijete sve kako je.
Meni će 11dpt zapravi biti 25dc jer mi je aspiracija bila 11dc, a transfer 14dc. Pilulama, a kasnije hormonima su sve tako namjestili. Inače mi je ciklus 27-28 dana, a ovulacija dolazi negdje 16-17 dan, tako da ovaj ciklus ni ne računam kao moj i uopće ne znam kad bih trebala dobiti.
LucyLou, kužiš me. Ma zapravo više nemam nikakvih simptoma. Osjećam se fizički fantastično, mogla bih dizati utege, imam energije, snažna sam, vedra sam. I onda povremeno misli upadnu u taj začarani krug - je li, nije, je li, nije… Pa odem prošetati, pa radim nešto, pa sam opet dobro, i onda opet… Još samo par dana pa ću znati na čemu sam.
Lijepa moja, sve znam😘 Meni je ovo 6. put da cekam betu, i sve sam prosla - nada i ushicenje, na pocetku, onda polako pocinje sumnja i propitkivanje, osluskivanje svakog probadanja, pa osjecaj da gubis kontrolu, ankscioznosost, onda googlanje, pronalazak svjedocanstva o slicnom iskustvu i daska nade pa onda opet sve ispocetka...zacarani krug. Nema tu distrakcije koja ce pomoci, jednostavno se sve vrti oko toga. Negdje sam procitala da se IVF u smislu emocija koje prolazimo poistovjecuje s emocijama onih koji su oboljeli od raka. Prolazis hrpu pregleda, dobivas terapiju, lijecis se, a nitko ne garantira da ce biti uspjesno i ustvari nas cijelo vrijeme prati ogromna doza neizvjesnosti. Tesko je to, onaj tko nije prosao, stvarno nema pojma. I zato idemo korak po korak, dan za danom i kad tad cemo sve doci do naseg cilja. 😊 Meni je ovaj put iscekivanje jos najlakse - jer sam se pridruzila vama i jer konacno imam osjecaj da nisam sama i jedina na svijetu koja vodi ovu bitku. Idemo misliti i moliti se za nasa cuda i nadati se da ce prvi tjedan studenog biti cudesan za nas cekalice 🙏🏻❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
ruby22, pa eto te napokon! Čestitam na divnoj beti. Imamo trudnicu!!Chloe18, pa piškim po cijele dane. Samo ne na testove
Ne izvlači se, nemoj škrtarit na testovima, uvijek možeš pišat iskorištene kao i mi ostale
Pozdrav cure…
Svaka čast na novoj temi, sretno otvaračici MTB
Odlično za upute na prvim stranicama…
Potpis riješen da se ne zamjerim trudnici
Ja nisam prijavila 2.pozitivnu betu 13dnt - 828.
Sada čekamo UZV i držimo fige
Vidim da ste se raspisale o simptomima - nemam nikakvih. Cerviks - apsolutni ništa oko toga ne kužim i zapravo ne pratim, uvijek se to meni čini isto.
Također nisam imala niti jedan puta dosada implementacijskom krvarenje, grudi bez promjene - totalno asimptomatska trudnoće oba puta.
Ruby, wow, predivne vijesti - cekamo i drzimo fige za uzv.! 🎉🎊🤞🏻🥰
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji