Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2020. 19:05

Lucyinthesky, ahahah.....danas je tata zadužen za sinove dobro si me sjetila da ga pitam jesu njemu šta dobacivali
    Ja sam im valjda bila interesantna jer me sin odavno prerastao

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 19:06

angribird, ti me razumiješ. Hvala ti! 
    Kako je prošlo onih magičnih prvih 7 dana, dogodilo se ono što je Nikitta najavljivala, nervoza raste.
    Plus, cure javljaju svoje pozitivne vijesti, i ja sam jako sretna radi njih, ali se moja nervoza pojačava. Vi ste prošle kroz ovo, razumijete sve kako je. 
    Meni će 11dpt zapravi biti 25dc jer mi je aspiracija bila 11dc, a transfer 14dc. Pilulama, a kasnije hormonima su sve tako namjestili. Inače mi je ciklus 27-28 dana, a ovulacija dolazi negdje 16-17 dan, tako da ovaj ciklus ni ne računam kao moj i uopće ne znam kad bih trebala dobiti.

LucyLou, kužiš me. Ma zapravo više nemam nikakvih simptoma. Osjećam se fizički fantastično, mogla bih dizati utege, imam energije, snažna sam, vedra sam. I onda povremeno misli upadnu u taj začarani krug - je li, nije, je li, nije... Pa odem prošetati, pa radim nešto, pa sam opet dobro, i onda opet... Još samo par dana pa ću znati na čemu sam. 

💔💔💔

• ruby22
    31. Listopad 2020. 19:08

Pozdrav cure...
    Svaka čast na novoj temi, sretno otvaračici MTB 
    Odlično za upute na prvim stranicama...
    Potpis riješen da se ne zamjerim trudnici 
    Ja nisam prijavila 2.pozitivnu betu 13dnt - 828. 
    Sada čekamo UZV i držimo fige 
    Vidim da ste se raspisale o simptomima - nemam nikakvih. Cerviks - apsolutni ništa oko toga ne kužim i zapravo ne pratim, uvijek se to meni čini isto.
    Također nisam imala niti jedan puta dosada implementacijskom krvarenje, grudi bez promjene - totalno asimptomatska trudnoće oba puta.

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 19:08

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Nadalica

Nirvana ne vidim testice, vec su izbrisani, ajde ocu i ja da vidim ajme ajme ajme ♥️ znaci svi da razbiju teglu s krastavcima i pojedu po jedan pa nece stici razmisljati o transferu 🙈

Da, da, nema tog straha od transfera kao od sigurne smrti od staklenih krastavacaA brisanje nicka ti dođe kao simptom, očito
    Evo link, stavila sam da se ne izbriše nikaaad
    https://ibb.co/DC45NQs

Hvala Women_name, Samara, Bozma, LucyIntheSky, Chloe, Minilu Točkicaa <3

Aaaaa divnooo cestitaaaam jeeeaa 😍 bebicaaje tuuu🎉😍❤️🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

31. Listopad 2020. 19:09

Lucyinthesky, koliki je tvoj sin kojeg šetaš

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 19:13

ruby22

Pozdrav cure…
    Odlično za upute na prvim stranicama…
    Vidim da ste se raspisale o simptomima - nemam nikakvih. Cerviks - apsolutni ništa oko toga ne kužim i zapravo ne pratim, uvijek se to meni čini isto.
    Također nisam imala niti jedan puta dosada implementacijskom krvarenje, grudi bez promjene - totalno asimptomatska trudnoće oba puta.

Pa cestitamo, trudnice! 🙂🙂 kada ti je uvz?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• ruby22
    31. Listopad 2020. 19:15

Ruska1986

ruby22

Pozdrav cure…

9.11. 😇

oboje 33 god
    👩🏻 nalazi ok, endometrioza na lijevom jajniku
    👨🏻 nalazi ok
    Poliklinika Škvorc
    2 prirodnjaka (jednom ovulirala prije aspriacije, jednom stanica se nije oplodila).
    6/20 - IVF ET 2 blastice, 2 pingina, missed u 6tt
    10/2020 FET 2 blastice, 1.beta 228, 2.beta 828

Lucyinthesky
    31. Listopad 2020. 19:17

Bozma

Lucyinthesky, koliki je tvoj sin kojeg šetaš

70 u grebenu i 50 kg 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 19:17

ruby22

Ruska1986

ruby22

Pozdrav cure…

9.11. 😇

🤗🤗🤗🤗 super! U iscekivanju smo s tobom 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

31. Listopad 2020. 19:20

ruby22

Pozdrav cure…

Eto i mene, 3 puta tako... Asiptomatske trudnoce samo tako.. Iako ajde sad sam jaako mislim 😄 5 dan negdje sam osjetila na 2 puta puta jako  kratko neko probadanje kao pred mengu i to je bilo sve od simptoma... Ali meni su se ispocetka oba primila pa mozda zato, ona 2 puta nista... No ja vec 5, 6 dan znam jel tu ima sta ili nema🙊😂.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.