Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 17:53

Lana3

NadimakMTB

Nitko mi nije odgovorio na pitanje o cerviksu

Nisam pronašla tvoje pitanje. Što te muči s cerkviksom?

Citiram:
    Imam i pitanje za iskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.
    E pa, …. kako vi to napipate i koje promjene pratite? Ja kužim da općenito se nešto mijenja otkad sam krenula stavljati utriće, da je osjećaj drugačiji, ali ne kužim sve to

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 17:55

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

NadimakMTB

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

NadimakMTB

Ja nemam ama baš nikakvih problema.
    Zapravo, mislim da ja ne znam prepoznati cerviks
    Kad sam na početku gurala, jedva sam uspijevala nagurati prvih par dana. Cijeli tunelčić je nekako bio stisnut i tvrd.
    Od onda, to je postao prostrani hodnik, mekan, i stvorili su se neki slijepi hodnici prema lijevo i desno i onda mi nekad utrić zaluta tamo, pa ga dovlačim nazad u sredinu
    Smotana sam.
    Tko zna gdje si ja to guram.

eee tako je i meni, zato ti nisam znala napisati jer nemam pojma što radim

Jednog dana ću samo iskašljati taj utrić

Ili rodiš, a beba drži kuglicu u ruci

Još bolje, žonglira sa hrpom kuglica 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 17:56

Bozma, hvala! Dakle, ako nisam kao lucija007 , ako se opet stvrdne, znači da dolazi menga i da nije bilo uspješno? 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 17:56

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Citiram:
    Imam i pitanje zaiskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.
    E pa, …. kako vi to napipate i koje promjene pratite? Ja kužim da općenito se nešto mijenja otkad sam krenula stavljati utriće, da je osjećaj drugačiji, ali ne kužim sve to

Ja mislim da moraš to pratit mjesecima da znaš kakav ti je inače, to je individualno. Meni npr od početka transfera pa do sad meni se to mijenja. Nekad mi sve unutra bude nekak kad utrice stavljam široko (valjda cerviks bude visoko) a dogodi se jednom npr u tjedan dana da mi baš bude usko i bude nisko. Znam da na prvi pregled kad sam išla mi je to jutro bio baš nisko, a kod doktorice je sve kao ok bilo kad me gledala 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

🍀🐞MISS🐞🍀
    31. Listopad 2020. 17:59

Nirvana ovo je stvarno divota za vidjeti, tvoji testovi su savrseni!!! Trudna si i dao Bog da sve bude ok 🙏🙏🙏
    Sto se cerviksa tice , ja kad sam stavljala utrogestane nekako mi je s vremenom bilo lakse to gurnuti, mekse, sire,klizavije,gadljivije ...kao da guram u neki siroki tunel 😂😂 a bila sam trudna...pa valjda tako treba biti..

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• LucyLou
    31. Listopad 2020. 18:02

NadimakMTB

Nikitta, da, skroz sam zaboravila na utriće. Mozak mi je ishlapio.
    Imam i pitanje za iskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.

MTB, ja zbilja ne znam koja je razlika - meni je nekada teze staviti, nekada lakse, ali vecinom nemam problema s utricima, tako da ti nemam sto pametno reci... 🙄

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

31. Listopad 2020. 18:03

*.Women_name.*

NadimakMTB

Lana3

NadimakMTB

Citiram:
    Imam i pitanje zaiskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.

Ja mislim da moraš to pratit mjesecima da znaš kakav ti je inače, to je individualno. Meni npr od početka transfera pa do sad meni se to mijenja. Nekad mi sve unutra bude nekak kad utrice stavljam široko (valjda cerviks bude visoko) a dogodi se jednom npr u tjedan dana da mi baš bude usko i bude nisko. Znam da na prvi pregled kad sam išla mi je to jutro bio baš nisko, a kod doktorice je sve kao ok bilo kad me gledala 🤷‍♀️

Bas to i ja mislim! Kao i ono mjerenje temperature... Mislim da ti inace bi trebale pratiti mjesecima prije kolika nam je prije ovulacije pa nakon ovulacije... Moj je npr evo sad kad razmisljam uvijek bio nekako tvrd no lagani sam ga stavljala jer mi je opcenito sve bilo vlazno od utrogestana, eto stvarno ne znam🤷‍♀️... 

31. Listopad 2020. 18:04

NadimakMTB

Bozma, hvala! Dakle, ako nisam kao lucija007, ako se opet stvrdne, znači da dolazi menga i da nije bilo uspješno?

mislim da je lucija007 to tako jer se, kao i ja sad, rano testira i prestane stavljat ako je test negativan. ToOvo sa tvrdim i spustenim (koja kombinacija ) mogu skužit one cure koje ne žele radit test nego čekaju dan bete kojeg je odredio doktor, a već prošao dan za M

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 18:05

Zapravo, ako ja sve ovo dobro razumijem, MM bi, da išta valja, trebao biti ekspert za moj cerviks? 

💔💔💔

31. Listopad 2020. 18:10

NadimakMTB

Bozma, hvala! Dakle, ako nisam kao lucija007, ako se opet stvrdne, znači da dolazi menga i da nije bilo uspješno?

Ma ja mislim da je to i do poze i opuszenosti.. Npr znam u pocetku prije transfera da sam ga Omg jedva nagurala doslovno kao da imam neki cep dolje i ne da mi! Isti slucaj mi se ljetos dogodio na moru s tamponom.. Dakle mrzim ih i dobim m na moru i sta cu idem ja na gurat tampon! Dakle ja, sam valjda 20 min njega gurala i gurala i ne ide i ne ide onda sam pozivcanila rekoh wtf😂 koliko su ju vec sirili natezali jadnu a ja sam tampon u nju ne mogu nagurat😂😂😂! I drugi dan islo samo tako😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.