Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 19:43

Cureee drage ja doma lezim pratim vas tv i mazim moju mrvicu nekad i suzaa krenee😪☹️ samo da sve budee ok kolikoo god pokusala opet nemos ne razmisljati ali Bog je taj koji zadnji odlucujeee a ja cu dati sve sta je potrebno sta joj mogu pomoc🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 19:52

Krenula pozitiva, neka se nastavi 😁😁 čestitke curke ❤️❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

31. Listopad 2020. 19:53

LucyLou

NadimakMTB

angribird, ti me razumiješ. Hvala ti!
    Kako je prošlo onih magičnih prvih 7 dana, dogodilo se ono što je Nikitta najavljivala, nervoza raste.
    Plus, cure javljaju svoje pozitivne vijesti, i ja sam jako sretna radi njih, ali se moja nervoza pojačava. Vi ste prošle kroz ovo, razumijete sve kako je.
    Meni će 11dpt zapravi biti 25dc jer mi je aspiracija bila 11dc, a transfer 14dc. Pilulama, a kasnije hormonima su sve tako namjestili. Inače mi je ciklus 27-28 dana, a ovulacija dolazi negdje 16-17 dan, tako da ovaj ciklus ni ne računam kao moj i uopće ne znam kad bih trebala dobiti.

LucyLou, kužiš me. Ma zapravo više nemam nikakvih simptoma. Osjećam se fizički fantastično, mogla bih dizati utege, imam energije, snažna sam, vedra sam. I onda povremeno misli upadnu u taj začarani krug - je li, nije, je li, nije… Pa odem prošetati, pa radim nešto, pa sam opet dobro, i onda opet… Još samo par dana pa ću znati na čemu sam.

Lijepa moja, sve znam😘Meni je ovo 6. put da cekam betu, i sve sam prosla - nada i ushicenje, na pocetku, onda polako pocinje sumnja i propitkivanje, osluskivanje svakog probadanja, pa osjecaj da gubis kontrolu, ankscioznosost, onda googlanje, pronalazak svjedocanstva o slicnom iskustvu i daska nade pa onda opet sve ispocetka…zacarani krug. Nema tu distrakcije koja ce pomoci, jednostavno se sve vrti oko toga. Negdje sam procitala da se IVF u smislu emocija koje prolazimo poistovjecuje s emocijama onih koji su oboljeli od raka. Prolazis hrpu pregleda, dobivas terapiju, lijecis se, a nitko ne garantira da ce biti uspjesno i ustvari nas cijelo vrijeme prati ogromna doza neizvjesnosti. Tesko je to, onaj tko nije prosao, stvarno nema pojma. I zato idemo korak po korak, dan za danom i kad tad cemo sve doci do naseg cilja.😊Meni je ovaj put iscekivanje jos najlakse - jer sam se pridruzila vama i jer konacno imam osjecaj da nisam sama i jedina na svijetu koja vodi ovu bitku. Idemo misliti i moliti se za nasa cuda i nadati se da ce prvi tjedan studenog biti cudesan za nas cekalice🙏🏻❤️

Ovo si bas savrseno napisala 🙏💓💓💓💓

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 19:54

Bome teško je čekanje, pogotovo kad si doma. Ja radim takav posao da nemogu nikako raditi iako bi voljela da mogu da mi brže vrijeme prođe. Kažu i da bolje utječe na stres kad se zaokupis na poslu iako ja u to baš ne vjerujem. Čitala sam hrpu istraživanja gdje znanstvenici tvrde da nikad nije dokazano da manjak stresa utječe na IVF oplodnju. Tako da ja mislim da brinule se mi ili ne, ako bebac hoće ostat ostat će. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 19:56

Belaaa

Cureee drage ja doma lezim pratim vas tv i mazim moju mrvicu nekad i suzaa krenee😪☹️ samo da sve budee ok kolikoo god pokusala opet nemos ne razmisljati ali Bog je taj koji zadnji odlucujeee a ja cu dati sve sta je potrebno sta joj mogu pomoc🙏❤️

Bela ja baš vjerujem da će sa tvojom bebicom bit sve ok 😊😊 znam da ti nije lako, nebi nikome bilo. Ali borac je to, bude sve ok na kraju ❤️❤️❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

31. Listopad 2020. 19:59

Belaaa

Joj Boze pomozi🙏😔... Ne znam reci da razumijem jer do te faze nisam ni dosla nikad sa trudnoćom, no vjerujem da je jako tesko.. Konacno zatrudniti i onda cuti takve vijesti i opet biti u neizvjesnosti.. I normalno je da pustis suzu,cudno bi bilo i da ne dodju takvi trenuci, neka suze, bit ce ti malo lakse.. Mazi svoju bebicu i sigurno je i ona borac kao i njezina mama i izborit ce se skupa s tobom da sve bude u redu🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋

31. Listopad 2020. 20:07

*.Women_name.*

Bome teško je čekanje, pogotovo kad si doma. Ja radim takav posao da nemogu nikako raditi iako bi voljela da mogu da mi brže vrijeme prođe. Kažu i da bolje utječe na stres kad se zaokupis na poslu iako ja u to baš ne vjerujem. Čitala sam hrpu istraživanja gdje znanstvenici tvrde da nikad nije dokazano da manjak stresa utječe na IVF oplodnju. Tako da ja mislim da brinule se mi ili ne, ako bebac hoće ostat ostat će.

Ma bas tako... Cura koja je bila samnom na transferu je nakon 7 dana sahranila mamu koja se godinama borila sa karcinomom a bile su jako vezane... Dan nakon transfera pise ona meni ona kod mame u bolnici  a mamine zadnje rijeci koje je jedva izustila njoj : bori se! 
    Kaze toliko je plakala, toliko normabela popila nije se mogla smiriti.. Sve dane je plakala, nije mogla ni jest ni pit ni spavati.. Uglavnom taj transfer je bio dobitan nakon 5 neuspjesnih i ona je  rodila i nazvala curicu po mami 😔🙏.... 

• LucyLou
    31. Listopad 2020. 20:13

Belaaa

Belaaa, lijepo da si nam se javila. Samo mazi i pazi i sebe i bebicu, a mi smo sve uz vas, molimo se i vjerujemo da ce sve biti u redu 🙏🏻🥰

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• minilu
    31. Listopad 2020. 20:14

Belaaa

Ja vjerujem da ce sve bit u redu, dat ce Bog 🙏
    Samo ti mazi svoju mrvicu i uzivaj ❤️

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Listopad 2020. 20:16

LucyLou, hvala. Baš puno znači kad te netko razumije.  
    Još se malo osjećam i razmaženo jer što ja sad tu dramim, a tek mi je prvi put. 

Bozma, pravim se fina pa neću piškiti na već korištene testove 

Belaaa, tako treba, maziti mrvicu. A i suze koje idu su dobre suze - bolje da izlaze vani nego da ih gutaš. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.