Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Listopad 2020. 18:12

Bozma

NadimakMTB

Bozma, hvala! Dakle, ako nisam kao lucija007, ako se opet stvrdne, znači da dolazi menga i da nije bilo uspješno?

mislim da je lucija007 to tako jer se, kao i ja sad, rano testira i prestane stavljat ako je test negativan. ToOvo sa tvrdim i spustenim (koja kombinacija ) mogu skužit one cure koje ne žele radit test nego čekaju dan bete kojeg je odredio doktor, a već prošao dan za M

I to sto kazes! Nema kod Lucije guranja duze od 10 dana(i to sam puno rekla) ako nema sjene sjenine sjene😂😂😂😂

• LucyLou
    31. Listopad 2020. 18:13

NadimakMTB

Zapravo, ako ja sve ovo dobro razumijem, MM bi, da išta valja, trebao biti ekspert za moj cerviks?

MTB, upravo tako, ja kad se pocnem propitkivati i googlati ovo i ono za vrijeme postupka, moj MM meni cesto zna reci “nisam doktor, ali mogu pogledati” 😂😂😂

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Nirvana2024
    31. Listopad 2020. 18:15

NadimakMTB

Zapravo, ako ja sve ovo dobro razumijem, MM bi, da išta valja, trebao biti ekspert za moj cerviks?

hahahaha, to sam i ja htjela napisati, ali bilo me sram više danas išta pisati... širim ja danas veš na stalku i baš si to isto razmišljam o grudima, meni se čine da su narasle 1 broj, ali ipak se on više bavi njima, ja samo provjeravam kvržice stalno... i fakat da, kaže stručLJak da su narasle  provjere cerviksa ga je spasilo ovih 1000 testova danas 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 18:19

Neznam, ja znam da sam ja negdje 10dpt utrice stavljam i sve nekako usko ujutro, znam da se kuglica kotrljala nisam znala gdje da ju gurnem 😂 ja si mislim ma ništa od toga, napravim test i pozitivan. Neznam hoće sve do kraja bit sve ok, al nisam mengu dobila evo već dva tjedna. Tako da to kj piše na netu da kad se spusti dobiješ u roku par dana meni baš ne drži vodu. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

31. Listopad 2020. 18:24

*.Women_name.*

Neznam, ja znam da sam ja negdje 10dpt utrice stavljam i sve nekako usko ujutro, znam da se kuglica kotrljala nisam znala gdje da ju gurnem 😂 ja si mislim ma ništa od toga, napravim test i pozitivan. Neznam hoće sve do kraja bit sve ok, al nisam mengu dobila evo već dva tjedna. Tako da to kj piše na netu da kad se spusti dobiješ u roku par dana meni baš ne drži vodu.

Tako je! To vam ja govorim stalno, kakve grudi, cervix, hrana ova ona, probadanja ne probadanja, implantacijsko  krvarenje ima nema... Test ili beta! To vam govori jako velika iskusnjara 😂😂😂😂 sa puno uspjesnih i neuspjesnih transfera🙊😄

31. Listopad 2020. 18:26

Mtb da ti olaksam, meni su muller i clearblue pokazali crticu i plus tek 11dp3dt. Deseti dan su bili negativni. Jedanaesti dan nakon transfera mi je bio i 28. dan ciklusa i dan ocekivane m. Kinez mi je pokazao 9 dana nakon transfera ali svi znamo da kinezi nisu bas pouzdani. Oni su vise onako za opsjednutost.

• *.Women_name.*
    31. Listopad 2020. 18:37

LUCIJA007

*.Women_name.*

Tako je! To vam ja govorim stalno, kakve grudi, cervix, hrana ova ona, probadanja ne probadanja, implantacijsko krvarenje ima nema… Test ili beta! To vam govori jako velika iskusnjara 😂😂😂😂 sa puno uspjesnih i neuspjesnih transfera🙊😄

Eto baš tako! Problem je kj mi koristimo sve te hormone i puno toga i oni nekome uzrokuju nekad ne. Ta temperatura isto, ja sam ju imala 37,2 i kad sam spontani imala a svi kažu kao pada temperatura kad ti prijeti spontani. MA NIŠTA TO NE VRIJEDI, NIŠTA! Kak ti kažeš, test, beta, ultrazvuk sve drugo bzvz. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• LucyLou
    31. Listopad 2020. 18:43

MTB, mi smo sada u drugoj polovici cekanja, u fazi kada ocekujemo simptome jos vise nego na pocetku (a realno rano je, i sve moze i biti simptom i ne mora) pa onda sve pratimo pod povecalom. Znam da nije lako, meni osobno je ovo najtezi dio...ali pokusavaj sto manje razmisljati i okupirati si misli, to jest ostati pozitivna i nadati se najboljem 🙏🏻😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Lucyinthesky
    31. Listopad 2020. 18:57

Seny nas nekoliko ti je jutros odgovorilo na post vezano za ureaplasmu pa malo prekopaj današnje postove 😁U postupak se nažalost s njom ne može, ali držim ti fige da je čim prije riješiš.
    MTB ja kužim tj mogu napipati svoj cerviks, ali ne znam kak da ti objasnim kako 🤣🤣🤣
    Uglavnom, pred mengu je nisko i sve je nekako "tvrđe", ali kako Lucija kaže, to je vjerojatno kod svake od nas različito.
    Bozma jesi šetala sinove danas,
    baš sam te se sjetila kad sam ja bila u šetnji, ali zamnom nitko nije vikao 😁😜

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 19:02

NadimakMTB

Nikitta, da, skroz sam zaboravila na utriće. Mozak mi je ishlapio.
    Imam i pitanje za iskusne: pisalo se više puta o promjenama cerviksa u ovom periodu, neke cure su po cerviksu znale da dolazi menga.
    E pa, …. kako vi to napipate i koje promjene pratite? Ja kužim da općenito se nešto mijenja otkad sam krenula stavljati utriće, da je osjećaj drugačiji, ali ne kužim sve to

Meni je postao mekan i onda sve mekabiji lako sam gurala ja ih zovem bobe😂 a kad nisam bila kad bi trebala dobit bilo bilo bi tvrdo i teze ugurati  sada je mekano i klize unutra 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.