Nitko mi nije odgovorio na pitanje o cerviksu
aaa...ja znam kad ništa od trudnoće i da stiže M kad se toliko spusti da više ne mogu ugurat utrogestan
Ja sam valjda specifivan slucaj po svemu pa tako i po tom pitanju.. 3 puta, sam bila, trudna i iskreno ja nisam Primjetila neku razliku... Znam da su cure pisale da im se kao digne cervix ili ako je bio neuspjeh da su ga teze gurale...
Znate vec mene... Muller i beta.. Nikakvo pracenja simptoma grudi, bilo cega.. Vjerujem da je svaka zena, drugacija i drugacije reagira...
aaa…ja znam kad ništa od trudnoće i da stiže M kad se toliko spusti da više ne mogu ugurat utrogestan
Ma ja bi ga nagurala makar i stapicem za rostilj😂😂😂😂
Ja nemam ama baš nikakvih problema.
Zapravo, mislim da ja ne znam prepoznati cerviks
Kad sam na početku gurala, jedva sam uspijevala nagurati prvih par dana. Cijeli tunelčić je nekako bio stisnut i tvrd.
Od onda, to je postao prostrani hodnik, mekan, i stvorili su se neki slijepi hodnici prema lijevo i desno i onda mi nekad utrić zaluta tamo, pa ga dovlačim nazad u sredinu
Smotana sam.
Tko zna gdje si ja to guram.
💔💔💔
Seny, već si taj post objavila jutros i dobila si hrpicu odgovora. Nađi ih par stranica nazadNirvana2020, hahaha za priču sa krastavcima.
Ja sam mužu nakon transfera rekla da ako iz bilo kojeg razloga hitna mora doći po mene, a ja sam u nesvjesti, neka im prvo kaže da sam trudna. I nakon toga ga povremeno testiram i iz vedra neba pitam "što kažeš hitnoj????"
Jadranka, ne moraš znati ama baš ništa. Doktor će ti govoriti koliko folikula imaš i koje su veličine. Mi ih prvi put opsesivno pratimo jer mislimo da to nešto znači. E pa, ne znači. Opusti se, prati terapiju koju ti daje, i kad folikule budu dovoljno velike, reći će ti termin aspiracije.
Ok 🤗dont worry be happy🤗❤
Kad sam na početku gurala, jedva sam uspijevala nagurati prvih par dana. Cijeli tunelčić je nekako bio stisnut i tvrd.
Od onda, to je postao prostrani hodnik, mekan, i stvorili su se neki slijepi hodnici prema lijevo i desno i onda mi nekad utrić zaluta tamo, pa ga dovlačim nazad u sredinu
Smotana sam.
eee tako je i meni, zato ti nisam znala napisati jer nemam pojma što radim
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Smotana sam.
Jednog dana ću samo iskašljati taj utrić
💔💔💔
Nisam pronašla tvoje pitanje. Što te muči s cerkviksom?
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Smotana sam.
Jednog dana ću samo iskašljati taj utrić
Ili rodiš, a beba drži kuglicu u ruci
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Smotana sam.
Nemaš brige, u tom tunelu svi hodnici vode u jednom smjeru. E pa nekako bude kao to ispočetka, kad je sve tvrdo i stisnuto i jedva uguraš utrogestan. To mi se više baš i ne događa jer dosta rano radim test i dosta rano prestanem sa utrogestanom, ali ispočetka kad sam čekala dan bete i nisam odustajala od terapije, oko dana M i dalje bi mi baš bilo teško utrpat ih
Sortiraj odgovore
Najstariji